Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΣΕΣΑΕ: Μεγάλο Ενδιαφέρον για την Εκδήλωση με Ομιλητή τον P. Economides


SESAEΜεγάλο το ενδιαφέρον για την Εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών (ΣΕΣΑΕ) με Ομιλητή τον παγκοσμίου φήμης Brand Strategist Peter Economides. Ήδη οι συμμετέχοντες είναι περισσότεροι από 160 ξεπερνώντας τις αρχικές προβλέψεις και αποδεικνύοντας τη μεγάλη αποδοχή της πρωτοβουλίας του ΣΕΣΑΕ να φιλοξενήσει τον Peter Economides! Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 5.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής «Β & Μ Θεοχαράκη» (Διευθ.: Βασ. Σοφίας 9 και Μέρλιν 1).

Ο κ. Economides θα μοιραστεί με το κοινό τις απόψεις του για την εικόνα της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς και πώς μπορεί αυτή να αναβαθμιστεί ιδιαίτερα κατά την τρέχουσα δύσκολη οικονομική συγκυρία. Την Εκδήλωση υποστηρίζουν οι Εταιρείες “AON BENFIELD” και “MAPFRE ASISTENCIA”, ως Χρυσοί Χορηγοί, οι Ασφαλιστικές Εταιρείες “ΑΓΡΟΤΙΚΗ»”, “ERGO” και “HDI-GERLING”, ως Μεγάλοι Χορηγοί και η Ασφαλιστική Εταιρεία «AIG» ως Χορηγός.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΣΕΣΑΕ: Μεγάλο Ενδιαφέρον για την Εκδήλωση με Ομιλητή τον P. Economides! https://www.insurancedaily.gr/sesae-megalo-endiaferon-gia-tin-ekdilosi-me-omiliti-ton-p-economides/