Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Sofos Insurance Agency A.E. εγκαινιάζει τα νέα της γραφεία στην Πάτρα

Η ισχυρή δύναμη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης αναπτύσσεται και μεταφέρεται σε μεγαλύτερο χώρο.


Τη Τετάρτη 7 Φεβρουρίου η Sofos Insurance Agency A.E. υποδέχτηκε με χαρά περισσότερους από 80 συνεργάτες της και τοπικούς παράγοντες στα νέα της γραφεία επί της οδού Μαιζώνος 121 και πλατείας Βασ. Γεωργίου Α’.

Έπειτα από την απόλυτα επιτυχημένη λειτουργία του Υποκαταστήματος στην οδό Πατρέως, τα στελέχη της Sofos Insurance Agency Α.Ε. θεώρησαν αναγκαία τη μεταφορά του Υποκαταστήματος σε μεγαλύτερο χώρο(150 τ.μ.). Η στέγαση μεγαλύτερου αριθμού υπαλλήλων, αλλά και περισσότερων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών επιβεβαιώνει την ανοδική πορεία που διατηρεί η εταιρεία στην ευρύτερη περιοχή.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Σοφός Χρήστος δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καταφέραμε να μεταφερθούμε σε έναν τόσο όμορφο και μεγάλο χώρο. Διανύοντας την Πέμπτη δεκαετία ύπαρξης μας στον ασφαλιστικό χώρο, καθώς το 2018 σήμανε 40 χρόνια λειτουργιάς μας, θα ήθελα να πω πως, χωρίς τη συμβολή και τη συμπαράσταση των συνεργατών μας δεν θα καταφέρναμε να αναπτυχθούμε σε τόσο μεγάλο βαθμό. Σημαντική υπήρξε φυσικά και η συμβολή του Διευθυντή Υποκαταστήματος Πάτρας κ. Μαδιά Χρήστου και των υπολοίπων στελεχών του Υποκαταστήματος που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν σε κάθε νέα προσπάθεια. Ελπίζουμε οι προσπάθειες μας να συμπαρασύρουν προς ανάπτυξη αρκετές επιχειρήσεις, οι οποίες βιώνουν δυσκολίες λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας» 

Μέσα σε μία χαρούμενη και θετική ατμόσφαιρα, οι παρευρισκόμενοι γευμάτισαν και αντάλλαξαν απόψεις με τα στελέχη της εταιρείας ενώ ο Πρόεδρος αλλά και ο Διευθυντής Υποκαταστήματος έδωσαν μία ολιγόλεπτη ομιλία και στη συνέχεια ευχαρίστησαν το κοινό για την παρουσία του σε αυτή την όμορφη εκδήλωση.

Η Sofos Insurance Agency A.E. δραστηριοποιείται στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από το 1978 με κύρια δραστηριότητα πλέον την υποστήριξη δικτύου συνεργατών πανελλαδικά. Με ένα δίκτυο που αγγίζει τους 550 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και ανθρωποκεντρικές αξίες που διαχρονικά διέπουν τη στελέχωση της εταιρείας, στόχος της Sofos Insurance Agency A.E. είναι όχι μόνο να αναπτύξει τον κύκλο εργασιών της αλλά και να διατηρήσει μακροχρόνιες σχέσεις με ανθρώπους που σταθήκαν δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen + two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Sofos Insurance Agency A.E. εγκαινιάζει τα νέα της γραφεία στην Πάτρα! https://www.insurancedaily.gr/sofos-insurance-agency-e-egkeniazi-ta-nea-tis-grafia-stin-patra/