ΕΚΕ

Solidarity Now & Open Society Foundations: Ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς

logo SOLIDARITY NOW

Solidarity-now-logoΤη δέσμευσή τους για την υποστήριξη των σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς γνωστοποίησαν το Solidarity Now και το Open Society Foundations.

Με τη συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων το Solidarity Now θα προσφέρει βοήθεια που θα αφορά στις ανάγκες στέγασης  και αποκατάστασης ζημιών σε σχολεία και νοσοκομεία της περιοχής, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών της Κεφαλονιάς.

Ήδη, ο Πρόεδρος του ΔΣ του Solidarity Now, κ. Στέλιος Ζαββός και τα στελέχη του Οργανισμού στην Ελλάδα, βρίσκονται σε επαφές με την Κυβέρνηση, τα αρμόδια Υπουργεία και τις τοπικές Αρχές, προκειμένου να καθοριστεί ο τρόπος διοχέτευσης των πόρων στην τοπική κοινωνία για την κάλυψη των απαραίτητων αναγκών.

«Μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, κρίνεται αναγκαίο να ληφθούν πρωτοβουλίες για τη στήριξη των πληγέντων. Εργαζόμαστε εντατικά για να αξιοποιήσουμε το δίκτυο των οργανισμών και των ανθρώπων μας, με στόχο την ουσιαστική συμμετοχή, παράλληλα με το κυβερνητικό έργο στην αποκατάσταση των ζημιών στην παθούσα περιοχή», δήλωσε στέλεχος του Solidarity Now.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five − three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Solidarity Now & Open Society Foundations: Ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς! https://www.insurancedaily.gr/solidarity-now-open-society-foundations-%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b2%ce%bf%ce%ae%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85/