ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Facebook Instagram
Search
Close this search box.
Bars
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
Menu
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
banner728x90png
Home Ειδήσεις Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Σπ. Τότολος: Χαρτοφυλάκιο 10,8 εκατ. & αύξηση 251% στην δεκαετία

Βραβεύεται ως το πρώτο γραφείο σε παραγωγικότητα τα τελευταία έτη στην Εθνική Ασφαλιστική

Insurancedaily.gr contributor by Insurancedaily.gr contributor
22/12/2022
in Ασφαλιστικές Ειδήσεις
A A
Σπ. Τότολος: Χαρτοφυλάκιο 10,8 εκατ. & αύξηση 251% στην δεκαετία
Share on Facebook

«Δός μοι πᾷ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω»…

Η φράση ειπώθηκε από τον Μαθηματικό & Φυσικό της Αρχαίας Ελλάδας – Αρχιμήδη (287 – 212 π. Χ.) όταν ο ίδιος ανακάλυψε τη λειτουργία των μοχλών, όπου με κατάλληλες ενέργειες κατάφερε να ανυψώσει ένα μεγάλο βάρος. «Δώσε μου τόπο να σταθώ και τη γη θα κινήσω».

(To άρθρο δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “am” Οκτωβρίου 2022 )

Διαβάστε Επίσης

Ανακοίνωση της ΕΑΔΕ για εγκυκλίους της Εθνικής

ΕΑΔΕ: Πραγματοποίηση συνάντησης με την Εθνική Ασφαλιστική

May 20, 2025 - Updated on May 21, 2025
Εθνική Ασφαλιστική: Σε προτεραιότητα οι ασφαλισμένοι και αναστολή του μοντέλου για μέρος των αποζημιώσεων υγείας

Εθνική Ασφαλιστική: Σε προτεραιότητα οι ασφαλισμένοι και αναστολή του μοντέλου για μέρος των αποζημιώσεων υγείας

May 20, 2025

Μεταφορικά σημαίνει, οι προϋποθέσεις που χρειάζεται κάποιος για να πετύχει. Μια μικρή σχετικά βοήθεια για να αρχίσει ένα έργο, για να πραγματοποιηθεί ένας σκοπός. Για να φθάσει κάποιος σε ένα αποτέλεσμα. Μια φράση που σε επικοινωνία που είχαμε με τον Διευθυντή Γραφείου της Εθνικής Ασφαλιστικής, Σπύρου Τότολου, από την Επιθεώρηση Φουφόπουλου, εκφράζει όλη την ομάδα όπως επίσης και τις καλές πρακτικές που έχουν υιοθετήσει προκειμένου να διατηρούν επί σειρά ετών τη θέση τους ως ένα από τα πιο πετυχημένα και παραγωγικά γραφεία της μεγαλύτερης Ασφαλιστικής στη χώρα.

Στην ιστορία του επιχειρείν η συλλογικότητα στη λειτουργία και τη διοίκηση και η θετική αλληλεπίδραση μέσα στην ομάδα είναι το κλειδί για την επιτυχία. Σε αυτό το μοντέλο έχει στηρίξει η Εθνική Ασφαλιστική την εξέλιξή της στο χρόνο, παρέχοντας σαν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την ενσωμάτωση σε ένα ισχυρό δυναμικό και τη συνεχή στήριξη μέσα από εργαλεία εκπαίδευσης και τεχνολογίας.

 

1 of 5
- +

Έχοντας σαν βάση την αρχή της ομαδικότητας αναπτύσσεται και το Γραφείο Παραγωγής του κ. Σπύρου Τότολου, Συντονιστή Γραφείου Πωλήσεων της Επιθεώρησης του Γ. Φουφόπουλου. Αναπόσπαστο μέρος μίας Επιθεώρησης που τα τελευταία 17 χρόνια διατηρεί τα ηνία σε επίπεδο εισπράξεων στην Εθνική Ασφαλιστική, το γραφείο παραγωγής του Σπ. Τότολου συγκεντρώνει το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο που ξεπερνά τα 10,8 εκατ. το 2021 και καταγράφει αύξηση 251% στην δεκαετία 2011-2021. Τον χρόνο που πέρασε το γραφείο είχε προμήθειες άνω των 2 εκατ. ευρώ και οι παροχές προς τους ασφαλισμένους ξεπέρασαν τα 3,1 εκατ., ενώ η διατηρησιμότητα συμβολαίων στην τριετία ανέρχεται στο 95%. Όπως επισημαίνει ο κ. Σπ. Τότολος, “η επιτυχία είναι μεταδοτική”.

Και εξηγεί μέσα από ένα case study:

Η Φαίδρα ξεκινά να εργάζεται ως ασφαλιστικός πράκτορας. Την έχει κερδίσει η προοπτική του επαγγέλματος, η δημιουργία καριέρας, το στοιχείο της προσφοράς και της υποστήριξης των συνανθρώπων μας. Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση, έχει περάσει τις εξετάσεις στην Τράπεζα της Ελλάδας και ξεκινά. Η πρώτη ερώτηση, ερώτηση που θα την συντροφεύει για πάντα είναι «σε ποιους θα μιλήσω για το αγαθό της ασφάλειας;». Απευθύνεται στον κύκλο της, παίρνει τις πρώτες συστάσεις. Δεν είναι όμως αρκετό. Η αισιοδοξία της μετατρέπεται σε απογοήτευση όταν τους προσεχείς μήνες αντιλαμβάνεται ότι δεν επικοινωνεί με αρκετούς υποψήφιους ασφαλισμένους και αυτοί που βλέπει δεν έχουν την ασφαλιστική συνείδηση ή την οικονομική δυνατότητα να ασφαλιστούν. Αρχίζει να αμφιβάλει για τις ικανότητές της, για τη δυνατότητά της να πετύχει σ’ αυτό το απαιτητικό επάγγελμα. Τα παραπάνω συναισθήματα της Φαίδρας είναι σίγουρο ότι όλοι μας τα νιώσαμε στη μικρή ή μεγάλη πορεία μας στον ασφαλιστικό χώρο. Η δυναμική ανάπτυξη του γραφείου μας οφείλεται πρωταρχικά στη δυναμική ανάπτυξη των συντελεστών του. Ανάπτυξη που προήλθε γιατί η Φαίδρα δεν χρειάζεται να αναζητήσει υποψήφιο πελατολόγιο.

Η ουσιαστική συνεισφορά του γραφείου είναι η υποστήριξη της Φαίδρας και των υπόλοιπων μελών του γραφείου με πελατολόγιο που έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά:

  1. Οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθεί στην αγορά ενός ασφαλιστικού συμβολαίου
  2. Υψηλή ασφαλιστική συνείδηση.

Η επιτυχία δημιουργεί θετικό κλίμα και το κλίμα δημιουργεί επιτυχία. Βραβευόμαστε ως το πρώτο γραφείο σε παραγωγικότητα τα τελευταία έτη στην Εθνική Ασφαλιστική. Ο ρυθμός ανάπτυξης της παραγωγής μας τα τελευταία δέκα έτη είναι +346%. Δημιουργοί της ανάπτυξης είναι οι ασφαλιστικοί πράκτορες του γραφείου μας.

Διαπνέονται από πνεύμα αλληλοϋποστήριξης, διαχείριση κορυφαίων επιδόσεων, με πίστη και όραμα αναπόσπαστα δίπλα στους ασφαλισμένους τους. Κύριοι συντελεστές είναι οι κορυφαίοι managers του γραφείου οι οποίοι στέκονται συνεχώς δίπλα στους συνεργάτες τους, παρέχοντας τους διαρκή εκπαίδευση, άνοιγμα νέων αγορών, τεχνογνωσία.

Η διαρκής υποστήριξη εκφράζεται με ασφαλιστικούς πράκτορες που βραβεύονται από την Εθνική Ασφαλιστική όντας μέλη της LIMRA, εκ των οποίων ήδη 5 ισόβια.

Η επιτυχία του γραφείου δεν θα μπορούσε να συντελεστεί αν δεν υπήρχαν στέρεες βάσεις. Γεννηθήκαμε στην Επιθεώρηση του κ. Γεωργίου Φουφόπουλου, ο οποίος δίνει πάντα έμφαση στο υψηλό όραμα όπως και στο σύστημα εργασίας.

Αναπτυσσόμαστε στην Εθνική Ασφαλιστική όπου η ποιότητα παροχών των προγραμμάτων, η επιθυμία αέναης υποστήριξης από τα στελέχη της, αλλά και κομβικά χαρακτηριστικά όπως η υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια και κερδοφορία, δημιουργούν ένα πλέγμα ασφάλειας και σταθερότητας, στο οποίο επενδύουμε για την επόμενη μέρα.

Επόμενη μέρα η οποία θα εκφράσει το όραμά μας να αναπτύξουμε τα ταλέντα των υπαρχόντων ασφαλιστικών πρακτόρων και manager όπως και να ανακαλύψουμε νέα ταλέντα που θα διαπρέψουν στον ασφαλιστικό χώρο.

Το όραμα της ομάδας

10 συνεργάτες του Γραφείου του κ. Σπ. Τότολου μιλούν για τη στόχευση και την παρακίνησή τους, τις  παραμέτρους που τους έφεραν πιο κοντά σε όσα θέλουν να πετύχουν.

 

Tags: Εθνική ΑσφαλιστικήΕπιθεώρηση Φουφόπουλου
np-car-468x60px-newjpg

Related Posts

«Behind the scenes» από το φετινό συνέδριο της Ύδρας
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ξεκινά σήμερα το συνέδριο το Insurance & Reinsurance Meeting 2025

by Insurancedaily editorial team
May 22, 2025
Πιθανές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στη ζωή και την υγεία (video)
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Πιθανές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στη ζωή και την υγεία (video)

by Βίκυ Γερασίμου
May 22, 2025
Θετικά, αρνητικά και προβλήματα στην υποχρεωτική ασφάλιση επιχειρήσεων
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Θετικά, αρνητικά και προβλήματα στην υποχρεωτική ασφάλιση επιχειρήσεων

by Insurancedaily editorial team
May 22, 2025
Συνάντηση  ΕΑΔΕ – ΕΑΕΕ για σημαντικά ζητήματα της αγοράς
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

4μηνη παράταση και σαφές πλαίσιο ζητούν οι επιχειρήσεις για την υποχρεωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών

by Βίκυ Γερασίμου
May 22, 2025
FMIA25: Δηλώστε συμμετοχή στο μεγαλύτερο διαγωνισμό της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

FMIA25: Δηλώστε συμμετοχή στο μεγαλύτερο διαγωνισμό της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

by Insurancedaily editorial team
May 21, 2025
NatCat Summit: Γ. Κεφαλογιάννης, Σ. Θεοδωρόπουλος, Δ. Μαζαράκης & Ε. Μοάτσος στο 1ο συνέδριο για τις φυσικές καταστροφές 
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

NatCat Summit: Γ. Κεφαλογιάννης, Σ. Θεοδωρόπουλος, Δ. Μαζαράκης & Ε. Μοάτσος στο 1ο συνέδριο για τις φυσικές καταστροφές 

by Insurancedaily editorial team
May 21, 2025
insurance.mag vol2: Κυκλοφορεί για 2η συνεχόμενη χρονιά 
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

insurance.mag vol2: Κυκλοφορεί για 2η συνεχόμενη χρονιά 

by Insurancedaily editorial team
May 21, 2025
Ο Κ. Πιερρακάκης και υψηλόβαθμα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Insurance & Reinsurance Meeting 2025
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο Κ. Πιερρακάκης και υψηλόβαθμα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Insurance & Reinsurance Meeting 2025

by Insurancedaily editorial team
May 20, 2025
Ν. Μακρόπουλος: Nέες ευκαιρίες για τις ελληνικές επιχειρήσεις στους τομείς του Πολιτισμού, της Τέχνης και του Τουρισμού
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Στρατηγική Επέκταση στην Αγορά της Ρουμανίας

by Insurancedaily editorial team
May 20, 2025 - Updated on May 21, 2025

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

300x250png
orizon-1964-row-banner-300x250jpg
technopan-koufomata-pvcpng

TOP#5 Insurancedaily

    Εγγραφή στο Newsletter

    +12,000 εγγεγραμμένοι χρήστες ενημερώνονται καθημερινά για θέματα Ιδιωτικής Ασφάλισης από το Newsletter του insurancedaily.gr

    Facebook Instagram Youtube
    • Όροι χρήσης
    • Προστασία προσωπικών δεδομένων
    • Cookies
    • Πληροφορίες
    • Επικοινωνήστε μαζί μας
    • Όροι χρήσης
    • Προστασία προσωπικών δεδομένων
    • Cookies
    • Πληροφορίες
    • Επικοινωνήστε μαζί μας
    © MORAX MEDIA Α.Ε.

    Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

    Insurancedaily.gr | Ταυτότητα

    • Διαχειριστής / Διευθυντής: Mωράκης Μιχαήλ
    • Διευθύντρια Σύνταξης: Βίκυ Γερασίμου
    • Ιδιοκτησία: Morax Media Α.Ε.
    • Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος
    • Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ
    • Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672
    • Email: info@insurancedaily.gr, Tηλ: +30 210 9594121

    Add New Playlist

    No Result
    View All Result
    • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
    • ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΚΕ

    © 2020 Insurancedaily.gr - by Morax Media s.a..

    Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και προσωποποιημένο περιεχόμενο.
    • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
    • ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΚΕ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
    • ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΚΕ