Ασφάλιση Υγείας Ειδήσεις & Νέα

Στόχος η διείσδυση 9% στα νοσοκομειακά στο νομό Μαγνησίας για την Επιθεώρηση Φουφόπουλου


Σκιαγραφώντας την Ασφαλιστική Αγορά στο νομό Μαγνησίας – στο πλαίσιο της στήλης «Επαρχία Αγάπη μου» – επικοινωνήσαμε με την Ομαδάρχη της Επιθεώρησης Φουφόπουλου, Νάνου Θεοδοσία, υπευθυνη για το γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής στην πόλη του Βόλου και της ζητήσαμε να μας απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις.

Νάνου Θεοδοσία, Ομαδάρχης γραφείου Εθνικής Ασφαλιστικής Βόλου

Ανήκετε στο Agency της πρώτης ασφαλιστικής εταιρείας. Οι πελάτες σας ή οι εν δυνάμει πελάτες σας γνωρίζουν την αξιοπιστία και το κύρος της Εθνικής Ασφαλιστικής; 

Ναι, πράγματι ανήκω στην πιο μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία της χώρας μας… μια εταιρεία με ιστορία 125 χρόνων, δυνατής, με στιβαρότητα, σταθερότητα, ουσιαστικά την πιο δυνατή παρουσία στον ασφαλιστικό χώρο. Οι πελάτες μας και όχι μόνο γνωρίζουν το κύρος της Εθνικής της Πρώτης Ασφαλιστικής. Γι΄αυτό και είναι αφοσιωμένοι και υπάρχει απόλυτη αποδοχή της αξιοπιστίας της απ΄ όλους τους Μάγνητες.

Πόσα χρόνια διατηρεί η Εθνική Ασφαλιστική γραφείο στο Νομό σας; Εσείς από πότε συνεργάζεστε με την Εταιρεία; Μιλήστε μας λίγο για την πορεία σας.  

Τυχαίνει να βρίσκομαι σε ένα από τα πιο παλιά γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής. Είναι στο Βόλο από το 1978 κοντά 40 χρόνια. Ξεκίνησα το 1988 και παρέμεινα με αφοσίωση και αγάπη όλα αυτά τα χρόνια. Πριν από 2 χρόνια μου έγινε η πρόταση να αναλάβω την ομάδα του Βόλου από τον Επιθεωρητή μας τον κύριο Γ. Φουφόπουλο. Στο σημείο αυτό θα ήθελα μέσα από το site σας να τον ευχαριστήσω για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και να εξομολογηθώ ότι αισθάνομαι τυχερή και ευλογημένη που ανήκω σε μια τόσο δυνατή και υγιή ελληνική εταιρεία και κυρίως για το ό,τι βρίσκομαι στη μεγαλύτερη Επιθεώρηση της Ελλάδος με τον πρώτο Επιθεωρητή Πωλήσεων τον κ. Φουφόπουλο ο οποίος είναι κορυφή και πυξίδα, η ψυχή και το όραμά μας. Έχει δημιουργηθεί μία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας και φέτος το 2016 θα είναι η χρονιά μας.

Το συγκεκριμένο γραφείο στρατολογεί νέους ασφαλιστές; Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείτε προκειμένου ένας νέος από το Βόλο να γίνει Ασφαλιστής της Εθνικής Ασφαλιστικής;  

Φυσικά, αυτός είναι και ο μεγάλος μας στόχος. Οι νέοι πρέπει να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Προσπαθούμε να προσελκύουμε στο γραφείο μας νέους με ήθος, τόλμη και όρεξη για δουλειά. Για εμάς παίζει σπουδαίο ρόλο ο χαρακτήρας του συνεργάτη, να είναι ειλικρινής και θετικός άνθρωπος και να διψάει για γνώση και εργασία. Πολύ σημαντικό επίσης είναι να αγαπάει, να θέλει να βρίσκεται κοντά στον άνθρωπο-πελάτη, σαν σύμβουλος δημιουργώντας προϋποθέσεις για εξασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων, σιγουριά και λύση των αναγκών του. Ξεκινάμε τη στρατολόγηση κάνοντας εκπαίδευση στο νέο συνεργάτη καθώς θα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα για τις εξετάσεις πιστοποίησης από την Τράπεζα της Ελλάδος. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η οργανωμένη και σκληρή δουλειά.

nanoy3

Η κ. Νάνου στο γραφείο της, ένα από τα πιο παλιά γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής με ιστορία 40 χρόνων.

nanoy3Μιλήστε μας λίγο για το χαρτοφυλάκιο του γραφείου σας. Αποτελείται περισσότερο από ομαδικά συμβόλαια, αποταμιευτικά συμβόλαια, συμβόλαια υγείας ή ένα κράμα όλων των παραπάνω; 

Ο Κλάδος Ζωής βρίσκεται διαρκώς σε άνοδο στη Μαγνησία. Άρα την πρώτη θέση στο χαρτοφυλάκιο του γραφείου μας έχει η «ζωή». Στα αποταμιευτικά και στα συμβόλαια υγείας το χαρτοφυλάκιο του γραφείου μας είναι 1.000.000. Αρκετά μεγάλο μερίδιο από την ασφαλιστική πίτα της Μαγνησίας και το πιο σημαντικό είναι η συντήρηση του χαρτοφυλακίου σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα μας. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να επισημάνω ότι το τελευταίο χρόνο δραστηριοποιούμαστε μέσω του γραφείου μας και στη Σκιάθο η οποία ανταποκρίνεται θετικά στην εξυπηρέτησή μας. Στόχος μας είναι να καλύπτουμε συγκεκριμένο ποσοστό μεριδίου της αγοράς.

Το αυτοκίνητο τι ποσοστό καταλαμβάνει στο χαρτοφυλάκιό σας;  

Το αυτοκίνητο θα μπορούσε να βρίσκεται σε μεγαλύτερο αποτέλεσμα από το 8-10% που βρίσκεται προς το παρόν.

Ποια είναι η κατάσταση της αγοράς στην οποία δραστηριοποιήστε; Υπάρχουν ευκαιρίες ανάπτυξης; 

Ο Βόλος είναι βιομηχανική πόλη. Τα τελευταία χρόνια οι βιομηχανίες και οι βιοτεχνίες έχουν φθίνουσα πορεία (κλείσιμο και μεταφορά τους στο εξωτερικό). Έτσι τα δεδομένα της αγοράς έχουν αλλάξει με το κλείσιμο πολλών εμπορικών καταστημάτων λόγω της κρίσης. Όμως έχουμε την πιο όμορφη πόλη της χώρας που μαζί με το Πήλιο και τις Σποράδες είναι ο καλύτερος προορισμός για τον τουρισμό. Άρα πρέπει να υπάρχουν ευκαιρίες για ανάπτυξη στον τουρισμό, στη γεωργία, τη ναυτιλία και άλλες συναφείς δραστηριότητες.

Ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο για συμβόλαια υγείας απ’ ότι στο παρελθόν; Η Εταιρεία και σε συνέχεια εσείς διατηρείτε καλές σχέσεις με το ΙΑΣΩ; Υπάρχουν κι άλλα ιδιωτικά νοσηλευτήρια; 

Σίγουρα ναι, όσο δυσκολεύουν τα πράγματα και υπάρχει κρίση και αβεβαιότητα τόσο το ενδιαφέρον για την κάλυψη της υγείας μεγαλώνει. Βέβαια ο κόσμος σήμερα είναι ενημερωμένος και συνειδητοποιημένος και άρα μένει σε εμάς να δραστηριοποιούμαστε κάθε μέρα όλη μέρα ερχόμενοι κοντά στον άνθρωπο για τον άνθρωπο. Και αυτό κάνουμε γι΄ αυτό και φέτος βρισκόμαστε στις πρώτες ομάδες της Επιθεώρησής μας και της Εταιρείας μας. Το ΙΑΣΩ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγάλα ιδιωτικά θεραπευτήρια της Αττικής και η μεταξύ μας σχέση είναι άψογη. Στην περιοχή μας υπάρχει και το ΑΝΑΣΣΑ το οποίο είναι ένα θεραπευτήριο και αυτό συμβεβλημένο με την εταιρία μας και αποτελεί και αυτό ένα ακόμη θετικό για την περιοχή μας. Πιστεύω ότι όταν τα σοβαρά και εγγυημένα προγράμματα μπορούν να εξυπηρετηθούν από νοσηλευτήρια υψηλού επιπέδου τότε αποδεικνύεται ότι στην περιοχή παρ’ ότι η διείσδυση στα νοσοκομειακά ήταν 1% θα προσπαθήσουμε με το στρατηγικό σχέδιο της Επιθεώρησης αν όχι να φτάσουμε, να πλησιάσουμε το 9% της Αττικής όσο σκληρά κι αν χρειαστεί να δουλέψουμε.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 12 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Στόχος η διείσδυση 9% στα νοσοκομειακά στο νομό Μαγνησίας για την Επιθεώρηση Φουφόπουλου! https://www.insurancedaily.gr/stoxos_h_dieisdisi_9_sta_nosokomeiaka_sto_nomo_magnhsias/