Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Τα 4 βασικά «συστατικά» του ΣΕΜΑ

ΣΕΜΑ

Κυκλοφόρησε από τον ΣΕΜΑ το πρώτο από μια σειρά video, με τίτλο «30 χρόνια φέρνουμε την ασφάλιση μπροστά», η παραγωγή των οποίων αποφασίσθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού, φέτος, τριών δεκαετιών από την ίδρυση του Συνδέσμου.

Το πρώτο video του ΣΕΜΑ εστιάζει στις τέσσερις βασικές αξίες που προσδιορίζουν τον κλάδο των μεσιτών ασφαλίσεων και ειδικότερα τον Σεβασμό, την  Ευθύνη, τη Μέριμνα και την Ασφάλεια, τα αρχικά των οποίων συνθέτουν τον τίτλο του Συνδέσμου (ΣΕΜΑ).

Σημειώνεται ότι ο ΣΕΜΑ για τον εορτασμό των 30 ετών από την ίδρυσή του θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στις 18 Οκτωβρίου 2018, όπου έχουν κληθεί να συμμετάσχουν πολιτειακοί παράγοντες και κυβερνητικά στελέχη, εκπρόσωποι φορέων του επιχειρείν, ανώτατα στελέχη της ασφαλιστικής αφοράς και της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, καθώς και το σύνολο των μεσιτών ασφαλίσεων.

Ο κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής, Υπεύθυνος της Επιτροπής Εκδηλώσεων του ΣΕΜΑ, με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου video, υπογράμμισε ότι «ο Σύνδεσμος θα επιμείνει στην ανάληψη πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στην προστιθέμενη αξία του μεσίτη ασφαλίσεων, όπως και στην τόνωση της ασφαλιστικής συνείδησης του Έλληνα», ενώ κάλεσε τις ασφαλιστικές εταιρείες, τους μεσίτες ασφαλίσεων και τα γραφεία πραγματογνωμόνων να στηρίξουν χορηγικά την εκδήλωση.

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 6 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Τα 4 βασικά «συστατικά» του ΣΕΜΑ! https://www.insurancedaily.gr/ta-4-vasika-systatika-tou-sema/