ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Βραβεύσεις κορυφαίων συνεργατών Eurolife ERB. Ποιοι απέσπασαν τις πρώτες θέσεις


Πραγματοποιήθηκαν χθες στον πολυχώρο Gazoo events οι ετήσιες βραβεύσεις των κορυφαίων συνεργατών της Eurolife ERB σε ένα εορταστικό & χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Κορυφαίος συνεργάτης της Ασφαλιστικής για το έτος 2018 στο συνολικό χαρτοφυλάκιο όλων των κλάδων αναδείχθηκε το γραφείο της Victory Promise ενώ 1η εταιρεία στο χαρτοφυλάκιο γενικών κλάδων αναδείχθηκε η Insurancemarket. Στην κατηγορία «Ποιότητα Χαρτοφυλακίου κλάδου Αυτοκινήτου» πρώτη αναδείχθηκε η Mega Brokers ενώ στην κατηγορία νέας παραγωγής κλάδου ζωής από την επαρχία την πρώτη θέση απέσπασε το γραφείο Παπαδάκη Καραγιάννη Μαρία. Τέλος, στην κατηγορία «ποιότητα χαρτοφυλακίου κλάδου Ζωής» πρώτη εταιρεία αναδείχθηκε η Brokers Union, στην κατηγορία «Χαρτοφυλάκιο κλάδου Ζωής» στην πρώτη θέση βρέθηκε ξανά η Victory Promise ενώ στη Διατηρησιμότητα κλάδου Ζωής την πρώτη θέση έλαβε η Life Plan Insurance.

Ο Νίκος Χουλιάρας, Διευθυντής Πωλήσεων

Αναλυτικά τα γραφεία που ξεχώρισαν για τα παραγωγικά τους αποτελέσματα το 2018 είναι:

Χαρτοφυλάκιο Γενικών Ασφαλίσεων

 1. Insurancemarket
 2. Αφοί Κολτσίδα
 3. Κ.&Χ. Καρυπίδη Ο.Ε.

Νέα Παραγωγή Κλάδου Ζωής

 1. Victory Promise
 2. 3P Life Insurance
 3. Mega Insurance Brokers

Ποιότητα Χαρτοφυλακίου Κλάδου Αυτοκινήτου

 1. Mega Insurance Brokers

Επαρχία Νέα Παραγωγή Κλάδου Ζωής

 1. Παπαδάκη – Καραγιάννη Μαρία

Χαρτοφυλάκιο Κλάδου Ζωής

 1. Victory Promise
 2. Eurenta Hellas
 3. 3P Life Insurance

Ποιότητα Χαρτοφυλακίου Κλάδου Ζωής

 1. Brokers Union

Διατηρησιμότητα Κλάδου Ζωής

 1. Life Plan Insurance

Συνολικό Χαρτοφυλάκιο Όλων των Κλάδων

 1. Victory Promise
 2. 3P Life Insurance
 3. Mega Insurance Brokers

Πριν την απονομή των βραβείων και μετά το σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Eurolife ERB Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου, το λόγο είχαν oι Νίκος Χουλιάρας & Παναγιώτης Δήμου Διευθυντές Πωλήσεων οι οποίοι μίλησαν για την Εταιρεία και τον πολυκαναλικό της χαρακτήρα που όμως σέβεται και στηρίζει εξίσου όλα τα δίκτυα διανομής της. Μια υπόσχεση που τηρήθηκε και τηρείται μέχρι σήμερα με τις πιο πρόσφατες μετρήσεις να δείχνουν μια ισορροπία 50-50 ανάμεσα στις νέες παραγωγές από το δίκτυο του bancassurance και των πρακτόρων. Μια σχέση που ωρίμασε μέσα στα χρόνια δημιουργώντας παράλληλα τις βάσεις για ένα ακόμα πιο δυναμικό μέλλον. Δεν είναι τυχαίο που η μικρότερη σε διάρκεια συνεργασία διαμεσολαβητή με την Εταιρεία είναι 7 χρόνια ενώ η μεγαλύτερη 15 με τους περισσότερους συνεργάτες να έχουν κλείσει τα 10 χρόνια εμπιστοσύνης.   

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το συγκρότημα 48 ώρες το οποίο κατάφερε να ξεσηκώσει τους παρευρισκόμενους και να τους κάνει να χορέψουν σε disco ρυθμούς.       


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 8 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Βραβεύσεις κορυφαίων συνεργατών Eurolife ERB. Ποιοι απέσπασαν τις πρώτες θέσεις! https://www.insurancedaily.gr/vraveyseis-koryfaion-synergaton-eurolife-erb-p/