Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ: Καταγραφή του Ανθρακικού Αποτυπώματος της Ιστοσελίδας της


logo evropaiki pistiΗ Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ στο πλαίσιο των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, συμβάλλει έμπρακτα στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της υπηρεσίας CO2NS/WEBSITE, της GREEN EVOLUTION AE.

Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι σε θέση να μετρήσει το ανθρακικό αποτύπωμα της ιστοσελίδας της www.europaikipisti.gr και να θέσει στρατηγικούς στόχους μείωσής του, μέσω του κατάλληλου σχεδιασμού και της εισαγωγής των απαραίτητων τεχνικών λύσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μέτρηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας να παρακολουθούν το ανθρακικό της αποτύπωμα, δεσμεύοντας παράλληλα την εταιρία για την προσπάθεια συνεχούς μείωσης των εκπομπών CO2 που εκλύει το www.europaikipisti.gr.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ: Καταγραφή του Ανθρακικού Αποτυπώματος της Ιστοσελίδας της! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b1%ce%b5%ce%b3%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bd/