Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Blue Aigaion βγήκε και στη στεριά!

Καυτανζόγλειο Στάδιο

H Blue Aigaion Insurance Solutions συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία στη τοπική και ξένη αγορά της Μέσης Ανατολής προσφέροντας ασφαλίσεις και αντασφαλίσεις Γενικής και Εργοδοτικής Αστικής Ευθύνης καθώς και Ασφαλίσεις Ευθύνης Στελεχών και Επαγγελματικών Αστικών Ευθυνών σε πληθώρα επαγγελματικών κατηγοριών με ιδιαίτερα υψηλά κεφάλαια κάλυψης και πάντοτε σε συνεργασία με συνεργαζόμενα Συνδικάτα των Lloyd’s Λονδίνου. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μεγάλο μέρος των ασφαλιστικών αυτών συμβολαίων αφορούν χερσαίους κινδύνους πέραν των θαλάσσιων κινδύνων, τους οποίους η Εταιρεία παραδοσιακά προσφέρει.

Η Blue Aigaion πρόσφατα ασφάλισε με πλήρες πρόγραμμα την αστική ευθύνη του Καυτανζόγλειου Εθνικού Σταδίου Θεσσαλονίκης καθώς επίσης την αστική ευθύνη παρουσίασης και εκδήλωσης της Mercedes – Benz στη Μαρίνα Φλοίσβου.

H επιτυχημένη πορεία της Blue Aigaion συνεχίζεται με την ασφάλιση των εμπορικών/ακτοπλοϊκών λιμένων Βόλου και Ραφήνας ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη συνεργασία με λιμενικούς φορείς για την ασφάλιση πολλών ακόμη λιμένων. Παράλληλα, συνεχίζεται αμείωτα η εκ του νόμου υποχρεωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης τουριστικών λιμένων και καταφυγίων σε όλη την ελληνική επικράτεια όπως στην Κω, Νάξο, Κέρκυρα, Σκύρο, Πόρο, Μυτιλήνη, Κρήτη και άλλες.

Η εικοσαετής ανοδική εξέλιξη της «AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε.» συνεχίζεται μετά το 2015 από την Blue Aigaion Insurance Solutions, έχοντας διατηρήσει τα εξειδικευμένα στελέχη και το προσωπικό της.

Επίσης, διατηρεί αυτόνομο τμήμα ζημιών και αποζημιώσεων και χειρίζεται τοπικά τις περισσότερες περιπτώσεις ασφαλιστικών απαιτήσεων.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Blue Aigaion βγήκε και στη στεριά!! https://www.insurancedaily.gr/blue-aigaion-vgike-ke-sti-steria/