Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Επιθεώρηση Γ. Φουφόπουλου: Παραγωγική ισχύς 51,6 εκατ. και 95.000 πελάτες


Με τη δυναμική που της προσδίδει η παραγωγική ισχύς των 51,6 εκατ. ασφαλίστρων και την οπτική της αέναης ανάπτυξης τόσο μέσα από τους συνεργάτες της όσο και μέσω της αξιοποίησης τεχνολογικών εργαλείων η Επιθεώρηση του Γ. Φουφόπουλου, σχεδιάζει τα επόμενα της “άλματα” στην ασφαλιστική αγορά.

Στην πράξη έχει διαφανεί ότι η τροχιά που διαγράφει τα τελευταία 15 χρόνια χαρακτηρίζεται από την κατάρριψη ρεκόρ και την επίτευξη στόχων, που την καθιστούν την πρώτη σε αποτελέσματα επιθεώρηση της Εθνικής Ασφαλιστικής. Το χαρτοφυλάκιο της αριθμεί 95.000 πελάτες και η διατηρισιμότητα για το 2018 ανήλθε στο 90,61% με μέσο όρο δεκαετίας το 89,16%.

Μέσα στο 2018 οι άνθρωποι της Επιθεώρησης συνέβαλαν στην αποζημίωση 10.000 υποθέσεων πελατών – έχοντας μηδενικό νούμερο στις καταγγελίες συμβολαίων- και παρήγαγαν 7 εκατ. ασφάλιστρα από νέες εργασίες. Βραβεύοντας την 1η Μαρτίου τους κορυφαίους συνεργάτες του στο Αθηνών Αρένα, ο Γ. Φουφόπουλος, επικεφαλής της Επιθεώρησης μίλησε για την για τους συνεργάτες του, την διαδρομή του γραφείου στον ασφαλιστικό κλάδο, τους στόχους που επιτεύχθηκαν και τους νέους που τίθενται στην εποχή της ψηφιακής επικοινωνίας. “Φτάσε εκεί που δεν μπορείς”είπε χαρακτηριστικά περικλείοντας στη φράση του Ν. Καζαντζάκη τη φιλοσοφία της ομάδας του όλα αυτά τα χρόνια.

Η αποδοτικότητά μας” ανέφερε “είναι θέμα ομαδικής συνοχής, τεχνογνωσίας, εμπειρίας ετών και στρατηγικής. Όλα όσα είμαστε, όλα όσα μας αντιπροσωπεύουν σε επίπεδο μεγεθών και κουλτούρας εμπνέουν σιγουριά στο περιβάλλον μας και προς κάθε κατεύθυνση. Έχουμε σπάσει κάθε ρεκόρ στο χώρο μας, έχουμε καταρρίψει κάθε μέγεθος στο χρόνο και αυτό πιστοποιείται από τα παραγωγικά μας αποτελέσματα που είναι δυναμικά, διαχρονικά και εξελισσόμενα. Στην Επιθεώρησή μας ο επαγγελματίας συνεργάτης έχει το σπουδαιότερο ρόλο και του αξίζει το μεγαλύτερο μερίδιο αναγνώρισης και επιβράβευσης”.

Το 2019 η Επιθεώρηση συνεχίζει να αναπτύσσεται έχοντας προχωρήσει στη δημιουργία του νέου γραφείου υπό τη διεύθυνση της Δήμητρας Δρακούλη, μεγεθύνει την ομάδα της, κινητροδοτεί τους ανθρώπους της, στοχεύει στην προσέλκυση νέων με εξεδίκευση, στηρίζει νεοφυείς επιχειρήσεις με ιδέες που μπορεί να αξιοποιήσει στο έργο της και συνεχίζει να προσφέρει, επιστρέφοντας μέρος των εσόδων της στην κοινωνία μέσα από δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Στην επίτευξη στόχων στην ασφαλιστική αγορά βάσει των συνθηκών που επικρατούν αναφέρθηκε ο κ. Ηρακλής Δασκαλόπουλος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής στην Εθνική Ασφαλιστική. Όπως τόνισε η Εθνική Ασφαλιστική εξελίσσεται, είναι κερδοφόρα και εχει ηγεμονικό μερίδιο στους περισότερους κλάδους. Ο όμιλος την περίοδο της κρίσης κατέστη ακόμα πιο ισχυρός. Ωστόσο, επισήμανε ότι η ιδιωτική ασφάλιση πρέπει να αναλάβει τον ρόλο που της αναλογεί στη σύνταξη, την υγεία και τις φυσικές καταστροφές. Στην Ελλάδα εξήγησε ότι περίπου το 40% των δαπανών υγείας γίνονται ιδιωτικά και μόλις το 10% μέσω των ασφαλιστικών εταιρειών. Υφίστανται ιδιωτικοί πόροι που μπορούν να κατευθυνθούν στην ιδιωτική ασφάλιση προς όφελος των πολιτών.  Αναφερόμενος στην Επιθεώρηση του κ. Φουφόπουλου είπε πως πρόκειται για μία ομάδα που φέρει μοναδικά χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία, στην πελατοκεντρική και συνεργατοκεντρική φιλοσοφία της Εθνικής Ασφαλιστικής και τις νέες υπηρεσίες που σχεδιάζονται αναφέρθηκε ο κ. Γ. Μακρής, Αναπληρωτής γενικός διευθυντής επισημαίνοντας ότι η σχέση που έχει δομήσει η Εθνική με τους ασφαλισμένους είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το μοντέλο εξυπηρέτησης και την ποιότητα του δικτύου της. Αυτό διαφάνηκε την περίοδο της μεγάλης καταστροφής στο Μάτι, που η Εθνική κατέβαλε μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες τα πρώτα 3 εκατ ευρώ των αποζημιώσεων.

 Για την ηγετική θέση της Επιθεώρησης Γ. Φουφόπουλου, την ανάπτυξη στην Αττική αλλά και στη Θεσσαλία και την Κρήτη μίλησε ο κ. Μ. Τάτσης, επικεφαλής agency, μεσιτικού και πρακτορειακού δικτύου από το βήμα της εκδήλωσης. Γενικότερα για την ασφαλιστική αγορά είπε πώς “το νέο νομοθετικό πλαίσιο διασφαλίζει και προστατεύει τον καταναλωτή και αναβαθμίζει τον επαγγελματία ασφαλιστή, δίνοντας μεγάλη έμφαση στη συμβουλευτική υπηρεσία”. Από την πλευρά του ο κ. Σοφόπουλος, Διευθυντής Υποστήριξης πωλήσεων χαρακτήρισε την Επιθεώρηση του Γ. Φουφόπουλου λόγω των αποτελεσμάτων της αιχμή του δόρατος των πωλήσεων. Από την πλευρά του ο κ. Γ. Σηφάκης, Διευθυντής Bancassurance, Marketing, Διαφήμισης & Λοιπών Συνεργασιών τόνισε ότι η Διεύθυνση Marketing συμβάλλει στην ενίσχυση του έργου της εταιρείας και κάνει ενέργειες για την περαιτέρω ενίσχυση του ήδη δυνατού brand name της. Τέλος στην Επιθεώρηση και την Εθνική Ασφαλιστική αναφέρθηκε και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Κ. Μπακογιάννη, καθώς και ο κ. Γκόρης, εκδότης, υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Γ. Πατούλη.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Επιθεώρηση Γ. Φουφόπουλου: Παραγωγική ισχύς 51,6 εκατ. και 95.000 πελάτες! https://www.insurancedaily.gr/epitheorisi-g-foufopoulou-paragogiki-ischys-516-ekat-ke-95-000-pelates/