ΕΚΕ

Η ΝΝ ΗΕLLAS χορηγός της ομάδας ΜDA Runner στον Μαραθώνιο Αθήνας

NN Hellas,MDA Ελλάς

H NN Ηellas στηρίζει έμπρακτα το ΜDA Eλλάς, Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις και τρέχει για καλό σκοπό μαζί με την ομάδα ΜDA Runner, στον Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι της ΝΝ Ηellas θα συνοδεύσουν μέλη του ΜDA Ελλάς με τα ειδικά αμαξίδια στη διαδρομή των 10 χλμ. και 5 χλμ., το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, αντίστοιχα.

Βάνα Λαβίδα,Μαριάννα Πολιτοπούλου
(Από αριστερά) Η κα. Βάνα Λαβίδα, Πρόεδρος του MDA Ελλάς με την κα. Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρο και Δ. Σύμβουλο της NN Hellas

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου η συνάντηση γνωριμίας των εθελοντών της ΝΝ Ηellas και της ομάδας ΜDA Runner, που θα αγωνιστούν μαζί, με στόχο τη συγκέντρωση των απαραίτητων πόρων για τη δημιουργία της πρώτης Ειδικής Μονάδας Nευρομυϊκών Παθήσεων Ενηλίκων στην Αθήνα.

Οι συμμετέχοντες γνωρίστηκαν από κοντά και συνομίλησαν σε ένα εγκάρδιο κλίμα, παρουσία της κ. Μαριάννας Πολιτοπούλου, Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της NN Hellas και της κ. Βάνας Λαβίδα, Προέδρου του ΜDA Eλλάς.

NN Hellas,MDA Ελλάς
(Από αριστερά) Η κα. Ματίνα Παπαϊωάννου, Διευθύντρια Marketing της NN Hellas, η κα. Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της NN Hellas, η κα. Βάνα Λαβίδα, Πρόεδρος του MDA Ελλάς και η κα. Αντιγόνη Καρρά, Διευθύντρια του MDA Ελλάς

Η ΝΝ Hellas, στέκεται δίπλα στο έργο του MDA Ελλάς για ισότιμη ένταξη των μελών του στην Ελληνική κοινωνία, με γνώμονα τις αξίες της εταιρίας «Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε» και το όραμά της για ένα καλύτερο μέλλον.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ΝΝ ΗΕLLAS χορηγός της ομάδας ΜDA Runner στον Μαραθώνιο Αθήνας! https://www.insurancedaily.gr/i-nn-iellas-chorigos-tis-omadas-mda-runner-ston-mar/