Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Συνελήφθη ο Λαμιώτης ασφαλιστής που κατηγορείται για υπεξαιρέσεις εκατομμυρίων


Συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες στο Βόλο ο Λαμιώτης ασφαλιστής εναντίον του οποίου και της γυναίκας του είχε εκδοθεί ένταλμα στις 6 Οκτωβρίου.

της Βίκυς Γερασίμου

Τον Σεπτέμβριο του 2019 το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας σε δύο υποθέσεις για το αδίκημα κακουργηματικής υπεξαίρεσης μεγάλης αξίας επέβαλε στον ασφαλιστή και τη γυναίκα του 10 χρόνια φυλάκισης στη μία υπόθεση και 8 χρόνια στην άλλη.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ασφαλιστής την περίοδο 2009-2011 και μέσω του ασφαλιστικού γραφείου της συζύγου του είχε αποσπάσει ποσά που υπολογίζεται ότι ανέρχονται σε 4 εκατ. ευρώ για να τα επενδύσει σε προγράμματα ασφαλιστικών εταιρειών με αποδόσεις 9-10%. Ωστόσο τα χρήματα αυτά ποτέ δεν έφτασαν στις ασφαλιστικές. Αξίζει να σημειωθεί ότι σαν πολιτική ενάγουσα σε δίκη παρέστη και ασφαλιστική εταιρεία.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν μαζί με τον ασφαλιστή έχει συλληφθεί και η γυναίκα που διατηρούσε την επίμαχη περίοδο το ασφαλιστικό γραφείο.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + eighteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Συνελήφθη ο Λαμιώτης ασφαλιστής που κατηγορείται για υπεξαιρέσεις εκατομμυρίων! https://www.insurancedaily.gr/synelifthi-o-lamiotis-asfalistis-poy-k/