Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Το We Insurance στηρίζει το “Andros on Foot Festival ”


Η We Insurance στηρίζει για δεύτερη χρονιά το “Andros on Foot Festival”, που διεξάγεται από τις 5 έως 20 Οκτωβρίου στο νησί της Άνδρου και αποτελεί εναλλακτική μορφή τουρισμού στην περιοχή.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της υπευθυνότητας και της συμβολής της στην τοπική κοινωνία της Άνδρου η We Insurance προσέφερε για τις ανάγκες του φεστιβάλ την κάλυψη Αστικής Ευθύνης της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Άνδρος είναι το πρώτο, και μέχρι τώρα το μόνο νησί της Ευρώπης, που κατέχει τη διακεκριμένη πιστοποίηση πεζοπορίας «Leading Quality Trails – Best of Europe». Περιλαμβάνει απολαυστικές δράσεις κατά μήκος του δικτύου πεζοπορικών διαδρομών με τη συνεργασία των πολιτιστικών συλλόγων του νησιού και σημαντικές διευκολύνσεις και κίνητρα συμμετοχής στους κατοίκους και επισκέπτες.

Από το γραφείο We Insurance της Άνδρου στο “Andros on Foot Festival” συμμετείχαν η επικεφαλής του τοπικού γραφείου κ. Μαρίκα Βικτωράτου και η κ. Ευαγγελία Τεντόμα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 10 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Το We Insurance στηρίζει το “Andros on Foot Festival ”! https://www.insurancedaily.gr/to-we-insurance-stirizei-to-andros-on-foot-festival/