Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Αγωνιστικό Περιστέρι βρέθηκε θετικό σε αντιντόπινγκ τεστ!


taxydromiko-peristeriΜετά το σάλο που δημιούργησε η είδηση ότι ο Lance Armstrong έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών, ένα ακόμη σκάνδαλο έρχεται να ταράξει τα νερά του αθλητισμού. Αυτή τη φορά, αγωνιστικό περιστέρι βρέθηκε θετικό σε απαγορευμένες ουσίες, όπως κοκαΐνη και παυσίπονα, με σκοπό να βελτιωθεί η απόδοσή του.

Σύμφωνα πάντα με δηλώσεις του Βελγικού τύπου αλλά και της Guardian, εργαστήριο στη Νότια Αφρική βρήκε θετικά σε απαγορευμένες ουσίες 20 περιστέρια της Ομοσπονδίας Ταχυδρομικών Περιστεριών Βελγίου.

Προφανώς οι Βέλγοι είναι επαγγελματίες στο χώρο, αφού αυτή η αποκάλυψη έρχεται να συμπληρώσει μια σειρά από σκάνδαλα του παρελθόντος. Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας Guardian, παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και στο παρελθόν και συγκεκριμένα από το 2001. Ο Βέλγος συγγραφέας George Simenon είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για παράνομες ενέργειες και χρήση παράνομων ουσιών πάνω σε ταχυδρομικά περιστέρια με σκοπό να βελτιώσει την απόδοσή τους.

Πέρα από το κωμικοτραγικό της υπόθεσης, μπορούμε να πούμε ότι η αγορά των ταχυδρομικών περιστεριών έχει μέλλον. Η διαπίστωση μας αυτή στηρίζεται πάνω στην επιχειρηματική κίνηση ενός Κινέζου επιχειρηματία που επένδυσε $430,000 σε ένα πρώτης κλάσης ταχυδρομικό περιστέρι εν ονόματι BOLT. Δυστυχώς, ο επιχειρηματίας αντιμετώπισε πρόβλημα στο τελωνείο σχετικά με την πραγματική αξία του περιστεριού.

Πηγή: www.time.com

Μετάφραση: Νίκος Μωράκης


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Αγωνιστικό Περιστέρι βρέθηκε θετικό σε αντιντόπινγκ τεστ!! https://www.insurancedaily.gr/agonistiko-peristeri-brethike-thetiko/