Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Arag World Team Cup


To World Team Cup είναι το διεθνές ομαδικό πρωτάθλημα της almagro_perenyiΟμοσπονδίας Επαγγελματιών Τέννις. Οι αγώνες διεξάγονται ετησίως από το 1978 και θεωρούνται οι δεύτεροι πιο δημοφιλείς αγώνες τέννις παγκοσμίως μετά το Davis Cup.

Οι αγώνες διεξάγονται στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και προσελκύουν γύρω στους 75.000 θεατές, ενώ μεταδίδονται τηλεοπτικώς σε περισσότερες από 160 χώρες. Κύριος χορηγός της εκδήλωσης είναι ο Όμιλος ARAG και μάλιστα επί του παρόντος το γεγονός ονομάζεται επισήμως ως “ARAG World Team Cup”. Η ARAG  άλλωστε είναι η μεγαλύτερη ασφαλιστική αθλητικών αγώνων στην Ευρώπη με 21 εκατομμύρια ασφαλισμένους αθλητές, μέσω Αθλητικών Ενώσεων.

Φέτος οι αγώνες διεξήχθησαν από 15 – 21 Μαΐου.  Τον τελικό μεταξύ Αμερικής και Αργεντινής παρακολούθησαν πάνω από 8.000 θεατές. Νικήτρια αναδείχτηκε η Αργεντινή με 2 -1 σετ.

Τους αγώνες παρακολούθησαν οι Έλληνες ασφαλιστές Νικόλαος Παυλόπουλος της International,  Αντώνιος Παπαδόπουλος της Chartis Greece, Ιωάννης Αγαπίου της Interasco και Δημήτριος Τσεκούρας, Δημήτριος Τσάκωνας και Νικόλαος Αποστολόπουλος της ARAG Hellas.Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Arag World Team Cup! https://www.insurancedaily.gr/arag-world-team-cup/