ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Δ. Γεωργιάδου: Ο κόσμος στην Καβάλα ενδιαφέρεται για τη φήμη της Ασφαλιστικής εταιρείας


Σε συνέχεια του ρεπορτάζ μας για την Ασφαλιστική Αγορά στο νομό Καβάλας – στο πλαίσιο της στήλης “Ασφαλιστικό Οδοιπορικό” – συνεχίζουμε με τις συνεντεύξεις Ασφαλιστών που δραστηριοποιούνται στο Νομό.

H Δοκτίνη Γεωργιάδου είναι υπεύθυνη της εταιρείας Mac Insurance με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στις Ασφαλίσεις οχημάτων και όχι μόνο. Τον τελευταίο ένα χρόνο συνεργάζονται με τη Μεσιτική Mega Brokers με δραστηριότητα σε Καβάλα, Αλεξανδρούπολη και Σέρρες.

 Συνέντευξη Δοκτίνη Γεωργιάδου 

Πόσα χρόνια ασχολείστε με Ασφάλειες; Έχετε μεγάλο ασφαλισμένο στόλο;

Η εταιρεία μας, Mac Insurance Ο.Ε., ξεκίνησε τη δραστηριότητά της παράλληλα με την έναρξη λειτουργίας της μητρικής εταιρείας Mac Motors s.a. το 1991. Η ενασχόλησή μας στον τομέα των ασφαλειών ξεπερνάει τα 25 χρόνια. Η έδρα της εταιρείας μας είναι η Καβάλα και λειτουργούμε υποκαταστήματα στην Αλεξανδρούπολη και στις Σέρρες. Ο ασφαλισμένος στόλος που εξυπηρετούμε αγγίζει τα 2.000 οχήματα.

Γιατί έχετε επιλέξει τη Mega Brokers ως στρατηγικό σας συνεργάτη;

Η συνεργασία μας με τη Mega Brokers είναι σχετικά πρόσφατη και μετράει περίπου ένα χρόνο. Ο κυριότερος λόγος για την επιλογή της συνεργασίας είναι οι άνθρωποι της Mega Brokers και ο τρόπος που μας προσέγγισαν. Από εκεί και πέρα το μέγεθος της εταιρείας, οι ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει και η τεχνική κατάρτιση των στελεχών της, θεωρούμε ότι θα μας βοηθήσουν να εστιάσουμε και σε άλλους κλάδους πέρα από το αυτοκίνητο, όπου είναι και ο κύριος τομέας δραστηριοποίησής μας.

Την περίοδο ανακοίνωσης για τα πρόστιμα στα ανασφάλιστα οχήματα υπήρξε αύξηση στην παραγωγή σας; 

Τη συγκεκριμένη περίοδο υπήρξε κάποια επιπλέον κινητικότητα στα καταστήματά μας, όχι όμως σε βαθμό για να αυξήσει θεαματικά την παραγωγή μας.

Διαβάστε επίσης: Ο κλάδος Υγείας φρεσκάρει την Ασφαλιστική Αγορά στο νομό Καβάλας

Ο κόσμος κυνηγάει το φτηνότερο ασφάλιστρο; Ποια είναι η εικόνα που έχετε;

Στην αρχή της «οικονομικής κρίσης» υπήρξε όντως στροφή των πελατών μας σε φθηνότερες λύσεις. Όμως τα τελευταία χρόνια θεωρούμε ότι ο κόσμος αποκτά ολοένα και περισσότερο ασφαλιστική συνείδηση. Ερευνούν σε μεγάλο βαθμό την αγορά, μελετούν προσεκτικά τις καλύψεις, ενδιαφέρονται για τη φήμη της ασφαλιστικής εταιρείας που προτείνουμε και τελικά επιλέγουν πακέτα «πλούσια» σε καλύψεις. Σε αυτό βοηθά και το γεγονός ότι ο κύριος όγκος των εργασιών μας εστιάζει σε καινούργια αυτοκίνητα, πολλά από τα οποία αποκτώνται με δανειοδότηση.

Τα εναλλακτικά δίκτυα πωλήσεων έχουν διεισδύσει στις ασφάλειες οχημάτων; Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός;

Ο ανταγωνισμός πάντα υπήρχε και υπάρχει και πάντα ήταν και είναι έντονος. Όπως ανέφερα προηγουμένως, στην αρχή της «οικονομικής κρίσης» ο κόσμος αναζήτησε φθηνότερες λύσεις μέσω των εναλλακτικών δικτύων, κυρίως το internet αλλά και τις τράπεζες. Όμως τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε επιστροφή αυτής της κατηγορίας πελατών. Θεωρούμε ότι οι διαπροσωπικές σχέσεις υπερισχύουν των φθηνότερων λύσεων των εναλλακτικών δικτύων, κυρίως στις μικρότερες πόλεις όπου δραστηριοποιούμαστε. Επιπλέον, στις περιπτώσεις που οι πελάτες μας χρειάζεται να κάνουν χρήση των καλύψεών τους, οι λύσεις που τους προσφέρουμε είναι άμεσες και ολοκληρωμένες. Σε αυτό βοηθάει καταλυτικά το γεγονός ότι η μητρική μας εταιρεία Mac Motors, διαθέτει σύγχρονα συνεργεία και φανοβαφεία σε κάθε πόλη που δραστηριοποιούμαστε.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + 12 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Δ. Γεωργιάδου: Ο κόσμος στην Καβάλα ενδιαφέρεται για τη φήμη της Ασφαλιστικής εταιρείας! https://www.insurancedaily.gr/d-georgiadou-o-kosmos-stin-kavala-endiaferete-gia-ti-fimi-tis-asfalistikis-eterias/