Ειδήσεις

Αλλαγές στη διοίκηση της ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΕ


Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου σε επιχειρησιακή μονάδα του μητρικού ομίλου PZ Cussons στη Νιγηρία ανέλαβε από 1η Ιουνίου 2018, ο μέχρι πρότινος Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΕ Eλαιουργικών Eπιχειρήσεων και Tροφίμων κ. Πάνος Κατσής. Τη θέση του στη ηγεσία της ΜΙΝΕΡΒΑ καταλαμβάνει η κα Χρύσα Μπόνου, Διευθύντρια Marketing της εταιρίας.

Στη διάρκεια των τελευταίων 2,5 ετών, από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΜΙΝΕΡΒΑ, ο Πάνος Κατσής καθοδήγησε την εταιρία επιτυχώς εν μέσω της οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια η χώρα μας. Ο Πάνος Κατσής εργάζεται στον όμιλο PZ Cussons εδώ και 20 χρόνια, έχοντας αναλάβει ηγετικούς ρόλους στις διευθύνσεις των Πωλήσεων και Marketing στη Γκάνα, ενώ διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της HPZ στη Νιγηρία επί 6 συναπτά έτη.

Τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της ΜΙΝΕΡΒΑ ανέλαβε η Χρύσα Μπόνου, μέχρι πρότινος Διευθύντρια Marketing. Η Χρύσα Μπόνου βρίσκεται στο δυναμικό της ΜΙΝΕΡΒΑ από το 2001, και έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης εντός της διεύθυνσης του Marketing, ενώ από το 2013 εκτελεί καθήκοντα Διευθύντριας Marketing, έχοντας επιπλέον την ευθύνη των εξαγωγών.

Διαθέτει σημαντική εμπειρία 17 ετών στο χώρο του Marketing με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, όπως η ανάπτυξη του εμπορικού σήματος Χωριό σε πολλαπλές κατηγορίες αλλά και η ανάπτυξη και ενσωμάτωση του εμπορικού σήματος ΤΟΠ. Η Χρύσα Μπόνου διαθέτει Πτυχίο Οικονομικών Επιστημών από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μaster in Marketing από το University of Leicester.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Αλλαγές στη διοίκηση της ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΕ! https://www.insurancedaily.gr/allages-sti-diikisi-tis-minerva-ae/