Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Γιατί μια ασφάλεια ζωής είναι το ιδανικό δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου;


Εάν σκέφτεστε τι να διαλέξετε ανάμεσα σε σοκολατάκια, τριαντάφυλλα, κάρτες για τους ερωτευμένους, δείπνο σε gourmet εστιατόριο ή κάτι πιο ακριβό, όπως κόσμημα, για του Αγίου Βαλεντίνου, τότε μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε.

Είναι η στιγμή να κάνετε ένα πιο σημαντικό βήμα στη σχέση σας προσφέροντας στο σύντροφο ή στη σύντροφό σας μία ασφάλεια ζωής. Όσο κι αν αυτό ακούγεται… διαφορετικό, με αυτόν τον τρόπο θα δείξετε έμπρακτα πόσο αγαπάτε τον άνθρωπο της ζωής σας. Ένα ασφαλιστήριο ζωής είναι ένα πραγματικό δώρο. Εξάλλου, η ασφάλεια ζωής δεν είναι κάτι που σχετίζεται με εκείνους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Επίσης, δεν είναι κάτι ακριβό, ούτε κάτι μακρινό. Είναι μία πράξη φροντίδας πάνω απ΄όλα. Και κυρίως είναι μία κίνηση πρόνοιας, διότι δεν γνωρίζετε πότε θα την χρειαστείτε. Άλλωστε, στην εποχή μας, με τις δυνατότητες που έχουμε πλέον αποκτήσει, η πρόληψη είναι η πιο σημαντική κίνηση που μπορείτε να κάνετε για να «προστατεύσετε» τον εαυτό σας και κυρίως την οικογένειά σας. Και αυτό, σίγουρα ένα ασφαλιστήριο ζωής μπορεί να το προσφέρει.

Τι μπορεί να προσφέρει μια ασφάλεια ζωής; Ουσιαστικά, ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα έρχεται να καλύψει τόσο τον άμεσα ασφαλισμένο όσο και την οικογένειά του, σε περίπτωση που αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα στην πορεία της ζωής. Από την απώλεια εισοδήματος λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, μέχρι την προστασία της οικογένειας ή τη μόνιμη ανικανότητα λόγω ατυχήματος, την απαλλαγή πληρωμής ασφαλίστρων, την προστασία από ατύχημα και φυσικά την απώλεια της ζωής, όλα συμπεριλαμβάνονται στις καλύψεις των ασφαλιστικών προγραμμάτων ζωής της Eurolife ERB Ασφαλιστικής.

Μία ολοκληρωμένη ασφάλιση, λοιπόν, είναι η καλύτερη προστασία για τον άνθρωπο που αγαπάτε και, φυσικά, κατά συνέπεια για την υπόλοιπη οικογένεια. Είναι ένα δώρο ζωής! Γιατί με αυτό τον τρόπο αποδεικνύεται πόσο πολύ νοιάζεστε για εκείνον ή εκείνη. Και τους ανθρώπους που αγαπάμε τους φροντίζουμε σε κάθε στιγμή της ζωής και πάνω απ’ όλα προνοούμε για να είναι η καθημερινότητά τους χωρίς οικονομική ανασφάλεια. Έτσι λοιπόν επιλέξτε να κάνετε ένα δώρο με νόημα του Αγίου Βαλεντίνου! Και φυσικά μπορείτε να το συνοδεύσετε με σοκολατάκια ή τριαντάφυλλα, εάν το επιθυμείτε.

Πηγή: as-milisoume.gr

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Γιατί μια ασφάλεια ζωής είναι το ιδανικό δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου;! https://www.insurancedaily.gr/giati-mia-asfalia-zois-ine-idaniko-doro-gia-tou-agiou-valentinou/