ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Facebook Instagram
Search
Close this search box.
Bars
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
Menu
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
ergo-my-ome-728-90jpg
Home Ειδήσεις Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα ενημερώνονται για την αξία της Ιδιωτικής Ασφάλισης

Insurancedaily editorial team by Insurancedaily editorial team
14/11/2016 - Updated on 16/11/2016
in Ασφαλιστικές Ειδήσεις, Η Καθημερινη Ασφαλιστικη σας Ενημερωση
A A
Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα ενημερώνονται για την αξία της Ιδιωτικής Ασφάλισης
Share on Facebook

Για 2η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Γείτονα (ΣΑΕΓ) σε συνεργασία με τη Morax Media SA και 3 αποφοίτους του σχολείου επισκέφτηκαν τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα και τους μαθητές της Γ’ Λυκείου την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016, Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης, προκειμένου να τους ενημερώσουν για την αξία της ιδιωτικής Ασφάλισης.

Δείτε εδώ την περσινή παρουσίαση στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα 

Με κύριους άξονες ενημέρωσης την αποταμίευση, την πρόληψη αλλά και την επαγγελματική αποκατάσταση η Ματίνα Αποστόλου, Ασφαλιστική Σύμβουλος στην NN Hellas, ο Στράτης Γιαννουδάκος, Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην εταιρεία Delta & Brokers και ο Νίκος Μωράκης Αρχισυντάκτης του μηνιαίου περιοδικού Ασφαλιστικό Marketing, ενημέρωσαν περισσότερους από 100 μαθητές του σχολείου, παρουσία τόσο του Λυκειάρχη όσο και του κ. Ελευθέριου Γείτονα για την αξία της αποταμίευσης από νεαρή ηλικία μέσω συνταξιοδοτικών προγραμμάτων όσο και για τις ευκαιρίες που υπάρχουν για επαγγελματική σταδιοδρομία στην Ασφαλιστική Αγορά.

Διαβάστε Επίσης

Carglass®: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 10ος εσωτερικός διαγωνισμός Best of Belron® Greece

Carglass®: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 10ος εσωτερικός διαγωνισμός Best of Belron® Greece

Feb 4, 2026
Κατά 350.000 αυξήθηκαν οι ασφαλισμένες κατοικίες

Κατά 350.000 αυξήθηκαν οι ασφαλισμένες κατοικίες

Feb 4, 2026

15053197_1446980165331959_1931702828_o-1

15053197_1446980165331959_1931702828_o-1
Μέλη του Συλλόγου, απόφοιτοι, εκπρόσωπος της Morax Media SA μαζί με τον Ελευθέριο Γείτονα

Ο κ. Γείτονας, Γενικός Διευθυντής των ομώνυμων εκπαιδευτηρίων, στο χαιρετισμό του, εξήρε την προσπάθεια τόσο του ΣΑΕΓ όσο και της Morax Media να ενημερώσουν τα παιδιά για την αξία τη αποταμίευσης από νεαρή ηλικία και μοιράστηκε με όλους μια προσωπική ιστορία για το πώς κατάφερε να φτιάξει τα Εκπαιδευτήρια με σχεδόν μηδενικά κεφάλαια αλλά αυστηρή διαχείριση των οικονομικών του, ορθή αποταμιευτική συνείδηση και σωστό έλεγχο του δανείου που είχε αρχικά πάρει από την τράπεζα.

geitonas_
Ο Ελευθέριος Γείτονας

Τον κύκλο των παρουσιάσεων άνοιξε η Ασφαλιστική Σύμβουλος της ΝΝ Hellas, Ματίνα Αποστόλου, η οποία αφού παρουσίασε μέσω προσωπικών εμπειριών ποιες είναι οι υποχρεώσεις αλλά και τα πλεονεκτήματα ενός Επαγγελματία Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή εξήγησε στα παιδιά ποια είναι η θέση της ιδιωτικής ασφάλισης στην κοινωνία. Για το σκοπό της που δεν είναι άλλος από το να συνυπάρχει αρμονικά και συμπληρωματικά με το δημόσιο και την κοινωνική ασφάλιση αλλά και για την προστιθέμενη αξία που προσφέρει γεμίζοντας στην ουσία το κενό που δημιουργείται μεταξύ των παροχών του κράτους και των αναγκών των πολιτών.

matina_apostoloy
Η Ματίνα Αποστόλου

Ένας σκοπός, που όπως εξήγησε στους μαθητές, την περίοδο που ζούμε είναι σχεδόν ιερός καθώς πολλά καθημερινά παραδείγματα αποδεικνύουν τα προβλήματα που έχει το δημόσιο και τη μη ικανότητά του να καλύψει όλες τις ανάγκες των πολιτών της.

Η Ματίνα, έκλεισε την ομιλία της με μια “μαγική” φράση όπως την χαρακτήρισε η ίδια που ακούει συχνά σε αυτό το επάγγελμα. “Σε ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου όταν σε χρειάστηκα” μια φράση που όπως παραδέχτηκε στους μαθητές την κάνει να ξεχνά κάθε άγχος και κάθε πρόβλημα που αντιμετώπισε προκειμένου να εξυπηρετήσει τον άνθρωπο και ασφαλισμένο που είχε ανάγκη.

stratis_gianoudakos
Ο Στράτης Γιαννουδάκος

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Στράτης Γιαννουδάκος, Ασφαλιστής στην οικογενειακή εταιρεία Delta & Brokers ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του ρωτώντας τους μαθητές πόσα συμβόλαια πιστεύουν ότι έχει “πουλήσει” στην ενός έτους επίσημη καριέρα του ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος. Τελικά η απάντησή του ξάφνιασε τους πάντες καθώς ήταν μηδέν με τον ίδιο να εξηγεί ότι δεν “πουλάει” συμβόλαια αλλά αντιθέτως προσφέρει λύσεις. Λύσεις στις ανάγκες και σε θέματα των ανθρώπων που κανείς άλλος δεν μπορεί να βοηθήσει. Έτσι δεν νιώθει τον εαυτό του πωλητή αλλά σύμβουλο, ο οποίος μάλιστα θα χαρακτηριστεί πετυχημένος όχι από τον αριθμό των συμβολαίων που ενδεχομένως να έχει αλλά από την αντιμετώπιση που δείχνει στον κάθε ενδιαφερόμενο.

Ο Ασφαλιστής δήλωσε ο ίδιος “επικοινωνεί με τον πελάτη, διερευνά και εκτιμά τις ανάγκες του και στο τέλος προσφέρει λύσεις. Λύσεις για τη δική του ζωή, λύσεις για την οικογένειά του, λύσεις για το μέλλον του.”

Ο ίδιος έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: Η ιδιωτική ασφάλιση δεν πρέπει να αποτιμάται και να αξιολογείται μονάχα οικονομικά. Για εμένα περισσότερη έμφαση πρέπει να δίνεται στο δίχτυ ασφαλείας που δημιουργεί. Ο θεσμός της ιδιωτικής ασφάλισης σας χαρίζει τη σπουδαία και ευλογημένη δυνατότητα να προστατεύσετε και να υποστηρίξετε τα όνειρά σας, να δημιουργήσετε με ηρεμία, να προσθέστε στη ζωή σας την αξιοπρέπεια που σας αξίζει. 

nikos_morakis
Ο Νίκος Μωράκης

Τέλος, το λόγο πήρε ο Νίκος Μωράκης, Αρχισυντάκτης στο κλαδικό μηνιαίο περιοδικό Ασφαλιστικό Marketing ο οποίος μίλησε για την Αγορά της Ιδιωτικής Ασφάλισης μέσα από το ρόλο του ως δημοσιογράφος σε αυτή. Προέτρεψε τους μαθητές σε λίγο καιρό που θα γίνουν δεκαοχτώ και θα τρέξουν να βγάλουν διπλώματα οδήγησης να ασχοληθούν οι ίδιοι με την ασφάλιση του οχήματος που ενδεχομένως θα αγοράσουν ή θα χρησιμοποιούν διαβάζοντας τις καλύψεις που έχει αλλά και το λόγο ύπαρξής του. “Οι περισσότεροι έχουμε κάνει το ίδιο λάθος. Μας ασφάλισε το αυτοκίνητο ο μπαμπάς και η μαμά και όταν το χρειαστήκαμε δεν ξέραμε που είναι. Και θα σας χρειαστεί! Από έναν τυχαίο έλεγχο της τροχαίας ως και κάτι πιο σοβαρό μακριά από εμάς”. Η Ασφάλιση αυτοκινήτου θα είναι η πρώτη σας επαφή με την ιδιωτική ασφάλιση. Για αυτό βγάλτε το συμβόλαιο από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και ρίξτε του μια ματιά.”

asfalistiko_marketingΗ εκδήλωση έκλεισε με απαντήσεις σε ερωτήσεις που είχαν οι μαθητές κυρίως σε θέματα ασφάλισης αυτοκινήτων αλλά και συνταξιοδοτικών προγραμμάτων ενώ πριν την αποχώρησή τους έλαβαν το περιοδικό Ασφαλιστικό Marketing μαζί με το ενημερωτικό φυλλάδιο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) – Ασφαλίζω σημαίνει φροντίζω.

asfalistiko_marketing-2

np-car-468x60px-new-1-1jpg

Related Posts

Carglass®: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 10ος εσωτερικός διαγωνισμός Best of Belron® Greece
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Carglass®: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 10ος εσωτερικός διαγωνισμός Best of Belron® Greece

by Insurancedaily editorial team
Feb 4, 2026
99 χρόνια από την ίδρυση του EEA
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Μέχρι τις 8/2 “ανοικτή” η ψηφοφορία του ΕΕΑ για την μείωση των προμηθειών

by Insurancedaily editorial team
Feb 4, 2026
Η ασφαλισιμότητα της AI: Το επόμενο σύνορο στην υπογραφή κινδύνων
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

On air το νέο website του ΣΕΣΑΕ

by Βίκυ Γερασίμου
Feb 4, 2026
Η ΑΙ θα οδηγήσει σε ραγδαία αύξηση των κυβερνοεπιθέσεων
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η ασφαλισιμότητα της AI: Το επόμενο σύνορο στην υπογραφή κινδύνων

by Insurancedaily editorial team
Feb 4, 2026
“Άνοιξαν οι ουρανοί” στη Μεσσηνία: Μία νεκρή και μεγάλες καταστροφές
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

«Τρέχει» η υποβολή αιτήσεων αποζημίωσης μετά τα τελευταία κύματα κακοκαιρίας

by Insurancedaily editorial team
Feb 3, 2026
Αύξηση 4,6% στην ασφαλιστική παραγωγή
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Αύξηση 4,6% στην ασφαλιστική παραγωγή

by Insurancedaily editorial team
Feb 3, 2026
Διάκριση για τα προϊόντα της ΓΕΒ στα AFFA Awards by EXPOTROF 2026
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Διάκριση για τα προϊόντα της ΓΕΒ στα AFFA Awards by EXPOTROF 2026

by Insurancedaily editorial team
Feb 3, 2026
Ηλίας Τσολάκης
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η. Τσολάκης: Πρέπει να παλέψουμε για το διαμεσολαβητή και τον ασφαλισμένο

by Insurancedaily editorial team
Feb 3, 2026 - Updated on Feb 4, 2026
Ανακοίνωση του ΕΕΑ για τη μείωση των προμηθειών και τη νομική γνωμοδότηση
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Κ. Ρούσσης: Οι ασφαλιστές είναι μέρος της λύσης και όχι το πρόβλημα

by Insurancedaily editorial team
Feb 3, 2026 - Updated on Feb 4, 2026

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

ydrogios-insurancehome-insurancegif
orizon-1964-row-banner-300x250jpg
medifirstlaunchcampaign300x250pxgif
banner-300x250-cyprialifegif

TOP#5 Insurancedaily

  • Ασφαλισμένο το εργοστάσιο “Βιολάντα”

    Τι καλύπτει το ασφαλιστήριο της ΒΙΟΛΑΝΤΑ

    222 shares
    Share 89 Tweet 56
  • Τι ισχύει με τις αποζημιώσεις στο τραγικό δυστύχημα με τους φιλάθλους στη Ρουμανία

    139 shares
    Share 56 Tweet 35
  • Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο κ. Σταύρος Καραγρηγορίου

    119 shares
    Share 48 Tweet 30
  • Υποχρεωτική η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στις ασφαλιστικές – Τι προβλέπει για τους μισθούς

    114 shares
    Share 46 Tweet 29
Εγγραφή στο Newsletter

+12,000 εγγεγραμμένοι χρήστες ενημερώνονται καθημερινά για θέματα Ιδιωτικής Ασφάλισης από το Newsletter του insurancedaily.gr

Facebook Instagram Youtube
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
© MORAX MEDIA Α.Ε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Insurancedaily.gr | Ταυτότητα

  • Διαχειριστής / Διευθυντής: Mωράκης Μιχαήλ
  • Διευθύντρια Σύνταξης: Βίκυ Γερασίμου
  • Ιδιοκτησία: Morax Media Α.Ε.
  • Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος
  • Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ
  • Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672
  • Email: [email protected], Tηλ: +30 210 9594121

Add New Playlist

No Result
View All Result
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ

© 2020 Insurancedaily.gr - by Morax Media s.a..

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και προσωποποιημένο περιεχόμενο.
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ