Ασφαλιστικές Ειδήσεις

NΝ Hellas: €20.000 για την αποκατάσταση του Λυρείου Ιδρύματος

nn hellas logo

Η NN Hellas εκφράζει τη βαθιά λύπη της για τα θύματα της καταστροφής που πλήττουν το Νoμό Αττικής, προσφέροντας άμεση και έμπρακτη βοήθεια στους πληγέντες και στις οικογένειές τους.

Έχοντας πάντα στο επίκεντρο των ενεργειών της το παιδί και την οικογένεια, η ΝΝ Ηellas συνδράμει με το ποσό των 20.000 ευρώ στην αποκατάσταση του Λυρείου Ιδρύματος, που καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φονικές πυρκαγιές. Σκοπός του Ιδρύματος είναι η δωρεάν ανατροφή, περίθαλψη και εκπαίδευση παιδιών, που στερούνται γονέων, είτε γιατί αυτοί δε βρίσκονται στη ζωή είτε γιατί αντιμετωπίζουν οικογενειακά και κοινωνικά προβλήματα.

Παράλληλα η εταιρεία στηρίζει το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με δωρεά ύψους 10.000 ευρώ, συμβάλλοντας στην άμεση ανακούφιση και αποκατάσταση των πυροπαθών.

Επιπρόσθετα, από την Τρίτη 24 Ιουλίου οι εργαζόμενοι των Κεντρικών Γραφείων καθώς και το Δίκτυο των Ασφαλιστικών Συμβούλων της NN Hellas ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της εταιρείας να υποστηρίξουν την πρωτοβουλία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος για παροχή αρωγής. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία διοργανώνει συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες και παράλληλα συγκεντρώνει χρήματα μέσω κατάθεσης δωρεάς σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + fifteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
NΝ Hellas: €20.000 για την αποκατάσταση του Λυρείου Ιδρύματος! https://www.insurancedaily.gr/nn-hellas-e20-000-gia-tin-apokatastasi-tou-lyriou-idrymatos/