Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Βρετανία: Άνοδος των μετοχών των Ασφαλιστικών Εταιρειών


london-stock-exchange

Αναβάθμιση χθες της Βρετανικής οικονομίας, δεδομένου πως ενισχύθηκε ο Ασφαλιστικός και Χρηματοπιστωτικός τομέας, ενώ οι επενδυτές αναμένουν την απόφαση της Τράπεζας της Αγγλίας για τα κεφαλαιακά αποθέματα.

Τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών εταιρειών αυξήθηκαν επειδή η Deutsche Bank και η Barclays αύξησαν στοχοποιημένα την τιμή για την RSA Insurance, και ώθησαν την τιμή της μετοχής της κατά 2,2%Aviva και Standard Life επίσης κέρδισαν αύξηση 1,6%.

Οι χρηματοοικονομικές μετοχές είναι στο επίκεντρο της προσοχής της Τράπεζας της Αγγλίας, με το ερώτημα εάν οι τράπεζες θα πρέπει να αρχίσουν να συγκεντρώνουν επιπλέον κεφαλαιακά αποθέματα για να προφυλαχθούν από χαλαρούς κανόνες δανεισμού, προετοιμαζόμενες για τα τεστ κοπώσεως τα οποία θα αναδείξουν την ανθεκτικότητα τους σε μια ενδεχόμενη επερχόμενη κρίση.

Οι μετοχές των: Barclays, Royal Bank of Scotland, Lloyds Banking Group and HSBC, όλες κέρδισαν μεταξύ 0.7% και 1.9%.

Παρόλαυτα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως αυτή η ευδαιμονία δεν είναι τίποτε άλλο παρά η νηνεμία πριν από την μεγάλη καταιγίδα.

Ίδωμεν!


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Βρετανία: Άνοδος των μετοχών των Ασφαλιστικών Εταιρειών! https://www.insurancedaily.gr/vretania-anodos-ton-metoxon-ton-asfalistikon-etaireion/