ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Facebook Instagram
Search
Close this search box.
Bars
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
Menu
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
eurolife-728x90-1gif
Home Ειδήσεις Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Στην International, μάλλον, οι Γενικές της ING

Insurancedaily editorial team by Insurancedaily editorial team
04/01/2010 - Updated on 15/12/2013
in Ασφαλιστικές Ειδήσεις
A A
Share on Facebook

H International Ζημιών μάλλον είναι ο επικρατέστερος διεκδικητής του χαρτοφυλακίου Ζημιών της ING, που ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ περίπου. Οι δύο άλλες Εταιρείες που διεκδικούσαν το ίδιο χαρτοφυλάκιο ήταν η Interamerican και η Ευρωπαϊκή Πίστη. Η International Ζημιών και Ζωής φέτος έχει ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό από τις Εργασίες των (5) εταιρειών που έκλεισαν, πέρα από την εξαγορά της Universal και της επικείμενη της ING Ζημιών.

Διαβάστε Επίσης

Η Interamerican συμμετείχε στο Coachathon 2025

Η Interamerican συμμετείχε στο Coachathon 2025

Dec 22, 2025
Στον Γ. Κώτσαλο τo “Βραβείο Τιμής” των Insurance Awards Filippos Morakis 2025

Στον Γ. Κώτσαλο τo “Βραβείο Τιμής” των Insurance Awards Filippos Morakis 2025

Dec 17, 2025

Οι απότομες αυτές αυξήσεις των εργασιών του Ομίλου, που έχει σχεδόν διπλασιάσει τα μεγέθη του, θα πρέπει τόσο το 2010 όσο και το 2011 να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο με γενναίες αυξήσεις Κεφαλαίου, προκειμένου το 2012 να είναι σε θέση ο Όμιλος να καλύψει τις απαιτήσεις του Solvency II. Είμαστε σίγουροι ότι ο Όμιλος  θα τα καταφέρει. Και θα τα καταφέρει για ένα βασικό λόγο! Είναι ένας από τους πιο καλοργανωμένους Ασφαλιστικούς Ομίλους της χώρας. Οι υπόλοιπες 6-7 Εταιρείες δεν έχουν την ίδια ξεκάθαρη εικόνα των ελλειμμάτων τους και μερικές καθημερινά ανακαλύπτουν «κενά», τα οποία στο παρελθόν δεν τους απασχολούσαν στο βαθμό που τους απασχολούν τώρα! Ευχόμαστε η καθεμία από τις εν λόγω Εταιρείες να βρει τη λύση που την εξυπηρετεί.

Tags: InteramericanΕυρωπαϊκή Πίστη
new-cover-insurancegif

Related Posts

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και «Τα Παιδικά Χωριά SOS» στα γραφεία της Groupama
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και «Τα Παιδικά Χωριά SOS» στα γραφεία της Groupama

by Insurancedaily editorial team
Dec 24, 2025
contract
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Εταιρεία Στεφανίδη: Άμεσες διαδικασίες για αποζημίωση από την Generali μετά από φωτιά

by Insurancedaily editorial team
Dec 24, 2025
Πήρε έγκριση χάπι για την παχυσαρκία
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Πήρε έγκριση χάπι για την παχυσαρκία

by Insurancedaily editorial team
Dec 23, 2025
Δράσεις αλληλεγγύης από το σύλλογο ΙΣΧΥΣ
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Δράσεις αλληλεγγύης από το σύλλογο ΙΣΧΥΣ

by Insurancedaily editorial team
Dec 23, 2025
Tο νέο ΔΣ στην Εθνική Ασφαλιστική – Δηλώσεις Γ. Κώτσαλου & Δ. Μαζαράκη
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Tο νέο ΔΣ στην Εθνική Ασφαλιστική – Δηλώσεις Γ. Κώτσαλου & Δ. Μαζαράκη

by Insurancedaily editorial team
Dec 23, 2025
Feel Safe Insurance: Safe Place για κάθε γυναίκα που χρειάζεται ασφάλεια
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Feel Safe Insurance: Safe Place για κάθε γυναίκα που χρειάζεται ασφάλεια

by Insurancedaily editorial team
Dec 22, 2025
Η Allianz και το «Ασφαλιστήριο Σοκολάτας»
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Allianz και το «Ασφαλιστήριο Σοκολάτας»

by Insurancedaily editorial team
Dec 22, 2025
Δ. Γαβαλάκης: Οι προτεραιότητες για το 2025-2028 στο Επιμελητήριο
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Συντάξεις χωρίς σοκ

by Insurancedaily editorial team
Dec 22, 2025
Με “μυστικούς” πελάτες η ΤτΕ θα ελέγχει τις ασφαλιστικές
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Συνεργασία του ομίλου Φωτιάδη με την Alpha Bank

by Insurancedaily editorial team
Dec 22, 2025

Comments 3

  1. konstantinos says:
    16 years ago

    ΑΝΤΕ ΒΡΕ ,ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΙΚΟ Η INTERAMERICAN..,Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ,ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ Η ΠΕΡΗΜΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ MANAGERS ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥ ΛΥΣΗ…

    Reply
  2. ANAKRITHS says:
    16 years ago

    kai sy  kaymene   asfalisti   tis  toulipas pougine liontaraki   kai meta papionaki   kai kai meta  BRAVO  kai meta  oti allo theloune  oi  gnwstoi    ,agnwstoi  !!!!!  diorismenoi   apo to governo  gia na feroun se peras  thn douleia  omorfa kai pastrika   me gemates  tsepes !!!!…..exei to paneri kialles   kalvinistikes  syntages   kai o nown  noeitw  , na kyttas kaymene asfalisti  twn mantzarewn  pou se katantisane etsi, e  re ti fagwthike ta teleytaia  5   xronia apo 4-5  tis   pareoula   kai  kati  pseftokolitoi tis efkerias  ,oute  ,kafedes natane  kai …zygouria    sto tsigeli   tou xasapi…tetoio  rokanisma .. )      KAI SY ASFALISTH  kaymene   na kyttas  ton  orwpo!!!!!!!!  etoimo  exoune to neo koutoxorto  (-    parallagi   dithen   mesitiki  –kai meis  oi manatzareoi   tis yperpromhthies    apo tin  douleia twn  allwn ),e   re gelio pou exei pesei  sthn piatsa   me thn mesitiki   pou pane na poulisoune ston asfalisti  ..Pounai ta onira,h  EXELIXH   MESW  KANONISMOU    kai alla tetoia   .. ……KAI SY ASFALISTH  VASANISMENE    NA KYTTAS  TON  ORWPO   H  THN VOULA   parathalasia kai ta dyo!!!!

    Reply
  3. Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ says:
    16 years ago

    ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ/ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ  ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΔΗΣΗ………….
    απεμακρυνθηκε  απο  την ing -πειραιως    μπανκ ασσουρανς ο γενικος διευθυντης  σταυρος. κ ,   πρωην  οικονομικος   διευθυντης   της  γνωστης    για ………τοσα  …στην αγορα   ολλανδικης   ing   ασφαλιστικης….ο σταυρος  ητανε σαυτη την θεση  περιπου πανω απο ενα χρονο  αφου ειχε απομακρυνθη απο την αλλη θεση του  οικονομικου διευθυντη!λεγοτανε πως ητανε  φουλ δυσαρεστημενος  γιατι ειχε συμπλευσει αδιαμαρτυρητα  σολες τις αποφασεις της ολλανδικης διοικησης και ειχε συνδραμει  σαν ναταν μετοχος  η ολλανδος  σε ολες τις αποφασεις  ,πολλες απο τις οποιες σχολιασθηκαν οχι με τον καλλιτερο τροπο απο την αγορα και τα στελεχη της εταιρειας  και της αγορας..συμμετειχε    δια της σιωπης αν μη τι ΄λλο  στο ξυλωμα  αξιολογων ανθρωπων  του ολλανδικου  συγκροτηματος  και πολλες φορες σε καταγγελιες  συμβασεων  με περιεργο τροπο   σε συνεργασια με αλλους τομεις της εταιρειας   για να παρακτρατουνται προμηθειες συνεργατων οπως των εξαιρετων  διευθυντων  γραφειων   δημητρη.α και ιωαννη.μ.  .και αλλα…….ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ  ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ  .ΠΡΕΠΕΙ  ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ  ΤΩΝ ΑΜΘΡΩΠΩΝ!!!!!!!    επισημως  παραιτηθηκε   εχθες  ..(ετσι γινονται και λεγονται ,..)   τωρα  ποιος  εχει σειρα   εκει   …..ακουγονται πολλα  για το επισης  συστημα διοικησης  της ανευ αντικειμενου  ing  διευθυνσης πωλησεων  και καποιων ακομα . καταλογιζονται  τοσα πολλα  που θα ερχωνται συντομα στη φορα  τωρα  για την διοικητικη ομαδα  εις βαρος   στελεχων και συνεργατων της εταιρειας  που βιαια    απομακρυνθησαν,υποβιβασθηκαν,συνταξιοδοτηθηκαν (νεο μοντε”λο  και κατασκευασμα  της  ηγετικης  ομαδος  οι συνταξιοδοτησεις  στι πωλησεις,για βραβειο γκιννες  ασχετοσυνης  (ιδε  θωμοπουλος  ινεραμερικαν, χριστοδουλιδης,μαρκογλου,αγοραστος  -αλικο    και αλλοι σε  αλλιανς  κλπ)  παντου οι βετερανοι   και οι παλαιοι   σημαια   και ιστορια   για τισ εταιρειες ………)    εκτος  της  ολλανδικης   δεν  μας ειπανε  γιατι κολλητοι -κουμπαροι  γινανε επιθεωρητες  αν και μεγαλοι σε ηλικια   ,γιατι μετριοι  εως κακοι διευθυντες   χαμηλου βεληνεκους   και αποτελεσματων, κατα κρατος   ζημιογονοι σε αποτελεσματα  ,παραμεινανε   και ενυσχηθηκανε   σε χαρτοφυλακια και ασφαλιστες..(   ντροπη  ). ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ  ΤΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΑ ,ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ  ,ΜΠΟΝΟΥΣ,ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, ΚΛΠ   ΠΟΙΟΣ   ΥΦΑΡΠΑΞΕ ΤΟΝ  ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  ΤΩΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΝΤΩΝ   ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ….( μηπως  τα πηρανε  συγγενεις ,φιλοι ,συζυγοι  και λοιπα)    αγαπητοι  διαχειριστες της ελευθερης και αξιοπιστης  ζωνης ενημερωσης και πληροφορησης   μηπως πρεπει να κανετε μια ερευνα  για την νομιμοτητα  και διερευνηση των ανωτερω,,,,,,,,,,νομιζουμε οτι το ευρος και ηθος σας  σας επιτρεπει να ψαξετε!!!!  ξερετε που!!!!ειναι μικρος ο κοσμος του κλαδου μας………..καντε το γιατι ανθρωποι χασανε το ψωμι τους ,μεινανε χωρις δουλεια    …η υποστηκανε στραπατσο  προσωπικοτητας λογω συνταξιοδοτησεων και υποβιβασμων.

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

300x250png
300x250-banner4-all-safegif
300x250gif
technopan-koufomata-pvcpng

TOP#5 Insurancedaily

  • Βραβεύσεις για τους συνεργάτες του γραφείου ΠΑΡΟΝ

    Βραβεύσεις για τους συνεργάτες του γραφείου ΠΑΡΟΝ

    1 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Χριστουγεννιάτικο Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και «Τα Παιδικά Χωριά SOS» στα γραφεία της Groupama

    1 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Εταιρεία Στεφανίδη: Άμεσες διαδικασίες για αποζημίωση από την Generali μετά από φωτιά

    1 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Πήρε έγκριση χάπι για την παχυσαρκία

    1 shares
    Share 0 Tweet 0
Εγγραφή στο Newsletter

+12,000 εγγεγραμμένοι χρήστες ενημερώνονται καθημερινά για θέματα Ιδιωτικής Ασφάλισης από το Newsletter του insurancedaily.gr

Facebook Instagram Youtube
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
© MORAX MEDIA Α.Ε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Insurancedaily.gr | Ταυτότητα

  • Διαχειριστής / Διευθυντής: Mωράκης Μιχαήλ
  • Διευθύντρια Σύνταξης: Βίκυ Γερασίμου
  • Ιδιοκτησία: Morax Media Α.Ε.
  • Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος
  • Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ
  • Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672
  • Email: info@insurancedaily.gr, Tηλ: +30 210 9594121

Add New Playlist

No Result
View All Result
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ

© 2020 Insurancedaily.gr - by Morax Media s.a..

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και προσωποποιημένο περιεχόμενο.
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ