Ασφάλιση Κατοικιδίων Ειδήσεις & Νέα

Χάνει την αποζημίωση λόγω… ενός pit bull


forsaleΜία γυναίκα από το East Rockway της Νέας Υόρκης υποστηρίζει ότι η ασφαλιστική της αρνείται να της καταβάλει αποζημίωση για πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι της, γιατί… έχει στην κατοχή της ένα pit bull.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα, η Mary Grace O’Brien ζούσε σε μία μονοκατοικία με τα τρία της παιδιά και αρκετά κατοικίδια. Τον περασμένο Οκτώβριο, ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι της εξαιτίας βραχυκυκλώματος σε οικιακή συσκευή, που την ανάγκασε να μετακομίσει σε έναν φίλο.

Η O’Brien είχε αγοράσει ασφαλιστήριο συμβόλαιο από την εταιρεία Adirondack Insurance, όμως η ασφαλιστική αρνείται να την αποζημιώσει γιατί υποστηρίζει ότι δεν είχε ενημερωθεί ότι μεταξύ των έξι κατοικίδιων της O’Brien ήταν και ένα pit bull. Η O’Brien, από την πλευρά της υποστηρίζει ότι ποτέ δεν ρωτήθηκε για το αν έχει κατοικίδια.

Όλη… η φασαρία γίνεται γιατί η Adirondack Insurance συγκαταλέγει τα pit bull στη λίστα με τα «απαγορευμένα» κατοικίδια, με αποτέλεσμα να αρνείται να αποζημιώσει την O’ Brien, υποστηρίζοντας ότι έχει υπογράψει έγγραφο στο οποίο δηλώνει ότι δεν έχει κατοικίδια. Η O’Brien έχει καταθέσει αγωγή κατά της ασφαλιστικής καθώς πιστεύει ότι έχει πέσει θύμα πλαστογραφίας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + eleven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Χάνει την αποζημίωση λόγω... ενός pit bull! https://www.insurancedaily.gr/chani-tin-apozimiosi-logo-enos-pit-bull/