Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Ελλάδα μεταξύ των 25 χωρών που η Generali παραμένει και επενδύει


Την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις, να συνομιλήσουν και να ακούσουν από πρώτο χέρι τα όσα είχε να δηλώσει ο Frederic de Courtois, CEO Global Business Lines & International της Generali  είχαν  δημοσιογράφοι και εκδότες του κλαδικού & ηλεκτρονικού τύπου σε μια συνέντευξη τύπου κλειστού κύκλου την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 στα γραφεία της Εταιρείας.

του Νίκου Μωράκη 

nikosmorakis@moraxmedia.gr

Ο κ. de Courtois συνοδευόμενος από τον Regional Officer της Generali για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (ΕΜΕΑ) κ. Jaime Anchustegui Melgarejo επισκέφτηκε τη χώρα μας την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να συναντηθεί με την ηγεσία της Generali Hellas αλλά και για να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου μέσα από την οποία ξεκαθάρισε την πρόθεση της πολυεθνικής να παραμείνει στην Ελλάδα επενδύοντας στην τοπική αγορά. Μια δήλωση η οποία  έρχεται ως συνέχεια της ανακοίνωσης που είχε γίνει προ ημερών ότι η Generali έχει σκοπό μέχρι το 2018 να αποχωρήσει από 15 χώρες παγκοσμίως μειώνοντας την παρουσία της σε 25 χώρες από 40 που ήταν μέχρι πρότινος.

Ο κ. de Courtois δήλωσε μεταξύ άλλων: 

“Θα εστιάσουμε περισσότερο την προσοχή μας σε λιγότερες χώρες. Μέχρι το 2018 θα μειώσουμε την παρουσία μας από τις 40 χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε σήμερα σε 25 στις οποίες και θα επενδύσουμε. Η επιλογή των χωρών στις οποίες αποφασίσαμε να μείνουμε έγινε με βάση των μεριδίων αγοράς που είχαμε στην κάθε χώρα σε συνδυασμό με την πρόοδο που έχει επιδείξει η Εταιρεία στο πέρασμα των χρόνων. Σκοπός μας είναι η Generali να φιγουράρει στις top 5 εταιρείες σε κάθε χώρα που δραστηριοποιείται”.

*Θα ακολουθήσει σύντομα αναλυτική παρουσίαση των όσων συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη του κ. Frederic de Courtois


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Το email σας δεν θα προβάλλεται δημοσίως. Τα πεδία με αστερίσκο είναι απαιτούμενα *

1 × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Ελλάδα μεταξύ των 25 χωρών που η Generali παραμένει και επενδύει! https://www.insurancedaily.gr/ellada-metaxy-ton-25-choron-pou-generali-global-parameni-ke-ependyi/