Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Εθνική Ασφαλιστική: Άμεση και πλήρης εξόφληση των αποζημιώσεων για τους πυρόπληκτους

news247

Έπειτα από τα τραγικά γεγονότα της 23ης Ιουλίου στην ανατολική και στη δυτική Αττική, η Εθνική Ασφαλιστική εκφράζει την βαθιά θλίψη και οδύνη της και την αμέριστη συμπαράστασή της απέναντι στους συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους που πραγματικά δοκιμάζονται.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, η Εταιρεία έχει προχωρήσει στη δημιουργία ειδικής τηλεφωνικής γραμμής (210-9099600), όπως επίσης και σε παράταση εξόφλησης ασφαλιστηρίων συμβολαίων.

Στο πλαίσιο αυτό και δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στην καταβολή αποζημιώσεων που αφορούν ζημιές στις πληγείσες περιοχές, η Εθνική Ασφαλιστική προχωρά σε άμεση και πλήρη εξόφληση των αποζημιώσεων που αφορούν ολική καταστροφή ακινήτων ξεκινώντας από αύριο, 27/07/18.

Επίσης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Υπαλλήλων και με την πολύτιμη συνεισφορά του Ανθρώπινου Δυναμικού της, η Εταιρεία προχωρά στην αγορά ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν στις αρμόδιες δομές για την ανακούφιση των πληγέντων συμπολιτών μας.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχει και το Ανθρώπινο Δυναμικό της Εθνικής Ασφαλιστικής Κύπρου.

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 17 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εθνική Ασφαλιστική: Άμεση και πλήρης εξόφληση των αποζημιώσεων για τους πυρόπληκτους! https://www.insurancedaily.gr/ethniki-asfalistiki-amesi-ke-pliris-exoflisi-ton-apozimioseon-gia-tous-pyropliktous/