ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Facebook Instagram
Search
Close this search box.
Bars
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
Menu
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
eurolife-728x90-1gif
Home Ειδήσεις Ασφαλιστικές Ειδήσεις

MEGA BROKERS: 1o Διαδικτυακό Συνέδριο Βραβεύσεων – Μια ακόμη επιτυχία της στην ασφαλιστική αγορά!

Tα Sales Awards πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου σε ένα διαφορετικό “stage”

Insurancedaily editorial team by Insurancedaily editorial team
25/01/2021 - Updated on 26/01/2021
in Ασφαλιστικές Ειδήσεις, ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
A A
MEGA BROKERS: 1o Διαδικτυακό Συνέδριο Βραβεύσεων – Μια ακόμη επιτυχία της στην ασφαλιστική αγορά!
Share on Facebook

Ενθουσίασε η πρώτη προσπάθεια για διαδικτυακές βραβεύσεις στην ασφαλιστική αγορά η οποία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία εξασφαλίζοντας μία υψηλού επιπέδου συνεδριακή εμπειρία για τους συμμετέχοντες, τους ομιλητές και τους χορηγούς.

Tα Sales Awards πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου σε ένα διαφορετικό “stage” με παρουσιάστρια την δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου, με όλη τη λάμψη που αρμόζει σε όλους όσους παρακολούθησαν και ιδιαίτερα σε αυτούς που βραβεύθηκαν για τα παραγωγικά τους αποτελέσματα το 2019. Το συνέδριο εξελίχθηκε σε μία διαδικτυακή γιορτή την οποία τίμησαν στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς με τις δηλώσεις και τα μηνύματα ευχών και αισιοδοξίας για την εταιρεία και για τη νέα χρονιά.

Η παρουσιάστρια καλωσόρισε αρχικά τον Πρόεδρο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών και CEO της Eurolife κ. Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου, ενώ ακολούθησαν συνδέσεις με τον κ. Χρήστο Κάτσιο, Διευθύνων Σύμβουλο της Groupama Ασφαλιστικής, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της INTERAMERICAN ασφαλιστικής κ. Γιάννη Καντώρο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής ασφαλιστικής, κ. Σταύρο Κωνσταντά, τον κ. Giuseppe Zorgno, επικεφαλή της AIG ασφαλιστική στην Ελλάδα, του κ. Κάρολου Σαΐα, CEO της Interasco ασφαλιστικής και του κ. Νίκου Αντιμησάρη, νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ergo ασφαλιστικής.

Διαβάστε Επίσης

MEGA Brokers αφιέρωσε μια αξέχαστη βραδιά στους συνεργάτες της στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

MEGA Brokers αφιέρωσε μια αξέχαστη βραδιά στους συνεργάτες της στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Jul 24, 2025
Επίτιμος Διδάκτορας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ο Ι. Χατζηθεοδοσίου

O Γ. Χατζηθεοδοσίου είναι άτυπα η φωνή της διαμεσολάβησης. Γιατί όχι και τυπικά;

Jul 24, 2025

Δήλωση Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι καλεσμένοι ομιλητές αναφέρθηκαν στις πρωτιές και διακρίσεις που έχει αποσπάσει η Mega BROKERS για τα εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα τόσο για το 2019 όσο και για το 2020 αντικατοπτρίζοντας την εμπιστοσύνη της ασφαλιστικής αγοράς, αλλά και τον αυξημένο αριθμό των διαμεσολαβητών που επιλέγουν την εταιρεία ως συνεργάτη για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους.

Δήλωση Χρήστου Κάτσιου

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και σε πρακτικές που αποβλέπουν σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και σε τεχνολογικές εξελίξεις αναφέρθηκαν στις ομιλίες τους και τα στελέχη της MEGA Brokers κ. Διογένης Μπαχτιάρογλου, Διευθυντής του τομέα Εμπορικών Λειτουργιών και Μιχάλη Κωστή, Διευθυντής Διοικητικών Λειτουργιών και Οργάνωσης.

Δήλωση Γιάννη Καντώρου

Σημαντική αναφορά έγινε και για το My ACCOUNT που αποτελεί το πρώτο βήμα στην ψηφιακή σχέση μεταξύ MEGA Brokers – Συνεργάτη – Πελάτη.

Συγκεκριμένα είναι η νέα υπηρεσία που προσφέρει η εταιρεία σε όλους τους συνεργάτες και αφορά στη δημιουργία της προσωπικής ψηφιακής σελίδας του κάθε πελάτη των συνεργατών της MEGA Brokers, μέσω της οποίας έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται τα συμβόλαια του.

Δήλωση Σταύρου Κωνσταντά

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Mega Brokers, κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου όπου και απέδειξε με την ομιλία του πως με πιο μοντέρνα προσέγγιση και στρατηγική έχει συμβάλει σημαντικά στην αναδιάρθρωση της εταιρείας κάνοντας ξεκάθαρο το μήνυμα « Το 2021 μας βρίσκει πιο ισχυρούς από ποτέ» με σαφείς αποδέκτες συνεργάτες και εταιρείες.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με το υψηλής συναισθηματικής αξίας για την οικογένεια Χατζηθεοδοσίου Βραβείο «ΚΑΡΒΟΥΝΗ» που τα τελευταία 13 χρόνια στηρίζει οικονομικά με σημαντικές χορηγίες και δράσεις μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς όπου φέτος η εταιρεία επίλεξε να στηρίξει το ορφανοτροφείο θηλέων η «ΜΕΛΙΣΣΑ» με αντικείμενο την παιδική προστασία για κορίτσια, αποδεικνύοντας πως για την MEGA BROKERS η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής της και της φιλοσοφίας της. (Δείτε εδώ το ευχαριστήριο μήνυμα της προέδρου «ΜΕΛΙΣΣΑ»)

Ξεχωριστές ήταν οι βραβεύσεις των 43 συνεργατών που ήταν και η κορυφαία στιγμή για τους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης!

Δήλωση Giuseppe Zorgno

Με σύγχρονο τρόπο παρουσίασης και με στιγμιότυπα από την στιγμή παράδοσης του βραβείου τους αλλά και τις σύντομες δηλώσεις έγινε ξεκάθαρο πως η παραμονή στην κορυφή των εξελίξεων της αγοράς ιδιωτικής ασφάλισης είναι αποτέλεσμα ομαδικής συνεργασίας και μια επάξια επιβράβευση για όλους.

Με ηχηρά μηνύματα ξεκίνησε και την ομιλία του ο Πρόεδρος και ιδρυτής της Mega Brokers, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Δήλωση Κάρολου Σαΐα

Παραμένοντας πιστός στη δέσμευση και στο όραμά του για ανάπτυξη της εταιρείας, ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με επίκεντρο τους συνεργάτες έθεσε το δικό του στόχο «Η πορεία της εταιρείας θα συνεχιστεί ακόμη πιο δυναμικά και το 2021 ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά μας, τροφοδοτούμε την αγορά με ψηφιακά εργαλεία, καλύτερες αμοιβές και πρόσβαση σε ποιοτική πωλησιακή εκπαίδευση».

Σημαντική στιγμή αποτέλεσε και η προβολή βίντεο για τη συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινούπολης, την ΑΕΚ μιας ομάδας σύμβολο.

Δήλωση Νίκου Αντιμησάρη

Με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα με δηλώσεις των παικτών της ΑΕΚ οι οποίοι και έδωσαν συγχαρητήρια στους συνεργάτες της MEGA για την βράβευση τους.

ΠΑΕ ΑΕΚ & MEGA Brokers «σκοράρουν» μαζί λοιπόν και το 2021 καθώς η MEGA Brokers αποτελεί Επίσημο Ασφαλιστικό Συνεργάτη της ομάδας και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ασφάλισης της ΠΑΕ ΑΕΚ (video ΑΕΚ).

Μία έκπληξη στο τέλος περίμενε τους συνεργάτες όπου παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τα αποτελέσματα από 3 σημαντικούς διαγωνισμούς πωλήσεων της εταιρείας για το 2020, με έπαθλο ταξίδια και σημαντικά δώρα σε iMac, iphone, iPad.

Η MEGA BROKES καινοτόμησε για ακόμη μια φορά με την διαδικτυακή πλατφόρμα βραβεύσεων!

Την επιτυχία του όλου εγχειρήματος δεν μαρτυρούν μόνον οι αριθμοί με τις συμμετοχές των θεατών, αλλά και η ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού, με ευχαριστήρια μηνύματα που κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Ήταν μια σημαντική εμπειρία που όμως ευχόμαστε του χρόνου να τη ζήσουμε όλοι μαζί, από κοντά!

Tags: Mega BrokersΓιάννης ΧατζηθεοδοσίουΤάσος Χατζηθεοδοσίου
new-cover-insurancegif

Related Posts

Η Euroins Ελλάδος ανανεώνει τις πιστοποιήσεις ISO
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Euroins Ελλάδος ανανεώνει τις πιστοποιήσεις ISO

by Insurancedaily editorial team
Jul 24, 2025
AI: Φίλος ή εχθρός του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

AI: Φίλος ή εχθρός του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή;

by Insurancedaily editorial team
Jul 24, 2025
Επίτιμος Διδάκτορας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ο Ι. Χατζηθεοδοσίου
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

O Γ. Χατζηθεοδοσίου είναι άτυπα η φωνή της διαμεσολάβησης. Γιατί όχι και τυπικά;

by Νίκος Μωράκης
Jul 24, 2025
Το ΕΕΘ κατέθεσε πρόταση για μείωση των συντελεστών ΦΠΑ με τη χρήση κάρτας
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Το ΕΕΘ κατέθεσε πρόταση για μείωση των συντελεστών ΦΠΑ με τη χρήση κάρτας

by Insurancedaily editorial team
Jul 24, 2025
ΠΟΑΔ
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΠΟΑΔ: Παρουσιάζουν τους διαμεσολαβητές ως υπαίτιους για τις υπέρογκες αυξήσεις στα προγράμματα υγείας

by Insurancedaily editorial team
Jul 23, 2025
Προσοχή: Hackers με «όχημα» τηλεπλατφόρμες
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ηνωμένο Βασίλειο: Σχέδιο για απαγόρευση πληρωμής λύτρων από δημόσιους φορείς σε κυβερνοεγκληματίες

by Insurancedaily editorial team
Jul 23, 2025
To AI στην ασφάλιση φέρνει ταχύτητα και ακρίβεια, στοιχεία ανέφικτα μέχρι σήμερα
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

To AI στην ασφάλιση φέρνει ταχύτητα και ακρίβεια, στοιχεία ανέφικτα μέχρι σήμερα

by Insurancedaily editorial team
Jul 23, 2025
Γ. Χατζηθεοδοσίου: Για πόσο θα γίνεται ανεκτή η καταχρηστική συμπεριφορά των τραπεζών;
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Για πόσο θα γίνεται ανεκτή η καταχρηστική συμπεριφορά των τραπεζών;

by Insurance Daily Author
Jul 23, 2025 - Updated on Jul 24, 2025
Στην Generali Hellas η Ευρωκλινική
Ασφάλιση Υγείας Ειδήσεις & Νέα

Στην Generali Hellas η Ευρωκλινική

by Insurance Daily Author
Jul 22, 2025

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

300x250png
202506nnpillowdisplay300x25062jpg
banner-250-300-2024png
synet-home-300x250gdngif

TOP#5 Insurancedaily

    Εγγραφή στο Newsletter

    +12,000 εγγεγραμμένοι χρήστες ενημερώνονται καθημερινά για θέματα Ιδιωτικής Ασφάλισης από το Newsletter του insurancedaily.gr

    Facebook Instagram Youtube
    • Όροι χρήσης
    • Προστασία προσωπικών δεδομένων
    • Cookies
    • Πληροφορίες
    • Επικοινωνήστε μαζί μας
    • Όροι χρήσης
    • Προστασία προσωπικών δεδομένων
    • Cookies
    • Πληροφορίες
    • Επικοινωνήστε μαζί μας
    © MORAX MEDIA Α.Ε.

    Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

    Insurancedaily.gr | Ταυτότητα

    • Διαχειριστής / Διευθυντής: Mωράκης Μιχαήλ
    • Διευθύντρια Σύνταξης: Βίκυ Γερασίμου
    • Ιδιοκτησία: Morax Media Α.Ε.
    • Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος
    • Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ
    • Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672
    • Email: info@insurancedaily.gr, Tηλ: +30 210 9594121

    Add New Playlist

    No Result
    View All Result
    • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
    • ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΚΕ

    © 2020 Insurancedaily.gr - by Morax Media s.a..

    Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και προσωποποιημένο περιεχόμενο.
    • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
    • ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΚΕ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
    • ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΚΕ