ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Π. Καραΐσκος: Δίπλα στον ασφαλισμένο 24/7 από το 1997


Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ μας στην Ασφαλιστική Αγορά του Νομού Βοιωτίας – στο πλαίσιο της στήλης “Ασφαλιστικό Οδοιπορικό” – επισκεφτήκαμε τον κ. Παναγιώτη Καραΐσκο, Ασφαλιστικό Σύμβουλο του agency της Ασφαλιστικής εταιρείας AXA, και του ζητήσαμε να μας απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις σχετικά με τη δραστηριότητα της Εταιρείας που αντιπροσωπεύει στο Νομό αλλά και για την εικόνα της αγοράς σήμερα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ

Ποια είναι η διαδρομή σας στο επάγγελμα; Γιατί αποφασίσατε να γίνετε Ασφαλιστικός Σύμβουλος;

Στο χώρο δραστηριοποιούμαι επιτυχώς από το 1997, πάντα σε επίπεδο agency. Με τον όρο “επιτυχώς”, εννοώ ότι από την πρώτη κιόλας χρονιά και κάθε χρόνο έως σήμερα επιτυγχάνω βράβευση στον τομέα της νέας παραγωγής ασφαλίσεων ζωής και υγείας, στην πρώτη πεντάδα ή πρώτη δεκάδα της Εταιρείας, ενώ σημαντική είναι και η πορεία μου τόσο και σε όλους τους άλλους κλάδους ασφαλίσεων, όσο και στον τομέα της “διατηρησιμότητας χαρτοφυλακίου”. Με το επάγγελμα αυτό, με το οποίο ασχολούμαι εξ αρχής αποκλειστικά, αποφάσισα να ασχοληθώ λόγω της πίστης μου στην προσφορά και την τεράστια χρησιμότητα του θεσμού. Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι στη χώρα μας που χρειάζονται τις υπηρεσίες και τη στήριξη της ιδιωτικής ασφάλισης, ειδικά στην εποχή που διανύουμε.

Στο Νομό σας η AXA από πότε διατηρεί γραφείο; Πόσους συνεργάτες έχετε; 

Στο Νομό μας, η ΑΧΑ, διατηρεί γραφείο από το 2002 ως “ΑLPΗΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ” και μετά το 2007 ως “ΑΧΑ”. Έχω άλλους δύο συνεργάτες στο γραφείο.

Ποια είναι η εικόνα της Ασφαλιστικής Αγοράς κατά την άποψή σας στο Νομό σας; Υπάρχει Ασφαλιστική συνείδηση; 

Στο Νομό μας δραστηριοποιούνται κι άλλες ασφαλιστικές εταιρείες. Σχετικά με την “ασφαλιστική συνείδηση” θα πω ότι και υπάρχει αλλά και “καλλιεργείται” μέσω της σωστής και επαγγελματικής από μέρους μας δουλειάς.

Εκτός από τον κλάδο οχημάτων ποιες άλλες γενικές ασφαλίσεις ενδιαφέρουν τον κόσμο; 

O κόσμος ενδιαφέρεται και για τις ασφαλίσεις πυρός τόσο στην κατοικία όσο και την επιχείρηση.

Διαβάστε επίσης: Γ. Λύτρας: Καθήκον του Ασφαλιστικού Συμβούλου η «εκπαίδευση» του πελάτη 

Εσείς ως άνθρωπος του agency έχετε ειδικευτεί στους κλάδους Ζωής & Υγείας; Ο κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμά σας; Υπάρχει ασφαλιστικό ενδιαφέρον; 

Σίγουρα έχω ειδικευτεί στους κλάδους Ζωής και Υγείας και θεωρώ ότι το γεγονός αυτό έπαιξε και παίζει καθοριστικό ρόλο στην καριέρα μου. Εξάλλου, η συνεχής εκπαίδευση και κατάρτιση των συνεργατών της, είναι απαράμιλλος στόχος της ΑΧΑ. Σχετικά με την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά μου, θέλω να πω ότι είναι εξαιρετική. Η πολυετής πορεία μου σε συνδυασμό με την ποιότητα της δουλειάς μου με έχουν καθιερώσει πλέον στο χώρο μου, τόσο ως άνθρωπο όσο και ως επαγγελματία και ο κόσμος γνωρίζει ότι δουλεύω πάντα με γνώμονα την αγάπη μου για το επάγγελμά μου, τον άνθρωπο και τη σωστή εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μου. Εννοείται δε, ότι κάθε πελάτης μου γνωρίζει ότι πάντα είμαι δίπλα του.

Τέλος, θα θέλαμε να μας μιλήσετε για τα εναλλακτικά δίκτυα πωλήσεων. Υπάρχουν; Σας δημιουργούν προβλήματα ή συνυπάρχετε αρμονικά; 

Υπάρχουν εναλλακτικά δίκτυα πωλήσεων και πρακτορεία και τραπεζικό δίκτυο. Προβλήματα έως τώρα δε έχουν δημιουργηθεί, συνυπάρχουμε αρμονικά.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − fifteen =

To Top