ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Facebook Instagram
Search
Close this search box.
Bars
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
Menu
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
eurolife-728x90-1gif
Home Ειδήσεις Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Phillip Richards: Αναγκαιότητα Σύνδεσης των Συντονιστών με την GAMA

Insurancedaily editorial team by Insurancedaily editorial team
20/01/2014 - Updated on 09/06/2017
in Ασφαλιστικές Ειδήσεις, Εκπαίδευση
A A
Phillip Richards: Αναγκαιότητα Σύνδεσης των Συντονιστών με την GAMA
Share on Facebook

pssas-conn-lead-omilitesΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17/1/2014 στην αίθουσα Ερμής του ΕΒΕΑ η εκπαιδευτική ημερίδα «Connecting LEADERS» που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων.

Βασικός εισηγητής της ημερίδας ήταν ο Phillip Richards ,CFP CLU RHU, και συμμετείχαν 180 Συντονιστές Ασφαλιστικών Συμβούλων. Ο Phillip Richards είναι ομιλητής της GAMA για θέματα που αφορούν στο στρατηγικό σχεδιασμό, ηγεσία και εναλλακτικά συστήματα διανομής στον κλάδο ασφαλειών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών του 21ου αιώνα. Έχει διατελέσει πρόεδρος της GAMA International και η εταιρία του, North Star, τα τελευταία πέντε χρόνια βρίσκεται ανάμεσα στις 3 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του είδους της στον κόσμο σύμφωνα με την GAMA International. Τα Ακαθάριστα (Μικτά) Κέρδη από τις Πωλήσεις υπερβαίνουν τα $50.000.000 και έχει περισσότερους από 300 συνεργάτες.

Διαβάστε Επίσης

Ο Γ. Χατζηθεοδοσίου ομιλητής στο Insurance Forum Athens Edition

Ο Γ. Χατζηθεοδοσίου ομιλητής στο Insurance Forum Athens Edition

Feb 6, 2026
Προμήθειες ασφαλιστών: Αρραγές μέτωπο στα σωματεία και κάλεσμα για διάλογο

Προμήθειες ασφαλιστών: Αρραγές μέτωπο στα σωματεία και κάλεσμα για διάλογο

Jan 27, 2026

pssas-conn-lead-richardsΣτην Ομιλία του ο Phillip Richards ανέπτυξε ευρύ φάσμα θεματολογίας των καθημερινών δραστηριοτήτων του Manager Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών , από την στελέχωση έως του πως διδάσκει τους συνεργάτες του να ζητούν συστάσεις, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την αναγκαιότητα σύνδεσης των Συντονιστών με την GAMA. Συγκινητική ήταν η στιγμή όπου οι συμμετέχοντες όρθιοι τον χειροκροτούσαν στο τελείωμα της ομιλίας του.

Η ανταλλαγή πρακτικών εμπειριών και απόψεων μεταξύ των ανθρώπων που επιτελούν το έργο του Συντονιστή αποτελεί βασικό μέλημα της GAMA αλλά και του Συνδέσμου μας σχεδιάζοντας περισσότερες αντίστοιχες πρωτοβουλίες για το μέλλον.

pssas-conn-lead-pefaniosΤον Phillip Richards προλόγισε ο Κλέαρχος Πεφάνιος, πετυχημένος Συντονιστής και πολυβραβευμένος από την GAMA International, αναλύοντας με την σειρά του τα οφέλη που έχει εισπράξει από την πολυετή του συμμετοχή στα συνέδρια της GAMA. Άλλωστε ο κ.Πεφάνιος αποτελεί τον ουσιαστικό καταλύτη στην προσπάθεια σύνδεσης της GAMA με τον ΠΣΣΑΣ. Η περιγραφή στιγμών από τις συμμετοχές του και ιδιαίτερα η αναφορά του στο πώς η γνωριμία του με τον Phil τον βοήθησε στην εξέλιξη της καριέρας του, αποτέλεσε χρήσιμη εμπειρία για όλους. Η ομιλία του ολοκληρώθηκε με την προτροπή «… να βλέπουμε σαν στόχο της καριέρας μας την οικονομική ενίσχυση οικογενειών σε καιρούς μεγάλης και απόλυτης θλίψης.»

pssas-conn-lead-afisaΣτο δεύτερο μέρος της ημερίδας μας υπήρξαν 4 σημαντικές εισηγήσεις από διακεκριμένους Συντονιστές που μετέφεραν στους συμμετέχοντες εμπειρίες από την GAMA αλλά και πρακτικές και ιδέες για τομείς της δουλειάς του Συντονιστή.

Ο Γιάννης Τοζακίδης, διακεκριμένος Συντονιστής με διακρίσεις και συμμετοχές στην GAMA αλλά και πολυβραβευμένος από την εταιρία του, ανέπτυξε το θέμα «Στελέχωση σημαίνει Ζωή» . Μοιράστηκε με τους συμμετέχοντες πρακτικές που χρησιμοποιεί για την στελέχωση , δίνοντας στη διάθεση του κοινού τα εξαιρετικά αποτελέσματα του γραφείου του. Το σύντομο video στην αρχή της παρουσίασής του έδωσε με τον πιο περιγραφικό τρόπο το μήνυμα , ότι για τον Συντονιστή η στελέχωση είναι ότι το αίμα για το σώμα μας.

Ο Θανάσης Κατσιγιάννης, με συμμετοχές στην GAMA από το 2006 και συνεχείς διακρίσεις από την εταιρία του ανέπτυξε το θέμα «Οι προκλήσεις του Manager». Meetings , πίστη , περιβάλλον και κουλτούρα πρωταθλητισμού είναι μερικά από τα αναγκαία συστατικά της επιτυχίας. Όμως πρώτα από όλα « ο Ασφαλιστής μας , είναι ο βασιλιάς μας» όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ.Κατσιγιάννης δίνοντας ταυτόχρονα όμορφες εικόνες από τις δράσεις που αναπτύσει στο γραφείο του. Τέλος η ανάλυση των επιχειρηματικών αρχών που πρέπει να διέπουν την καθημερινότητά μας, αποτέλεσε για τους συμμετέχοντες πολύτιμο εργαλείο γνώσης.

Ο Δημήτρης Φαραντούρης, από το 1998 εντάχθηκε στην GAMA INTERNATIONAL και κάθε χρόνο κατακτά την διάκριση Gold, με ταυτόχρονα, πολλές διακρίσεις από την εταιρεία του. Η εισήγησή του είχε θέμα «CHANGE». Συνδυάζοντας το χιούμορ με την γνώση ανέδειξε με την σειρά του την αξία της συμμετοχής στην GAMA αλλά και των γνώσεων που έχει αποκομίσει. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο, ανάπτυξη σε όλα ! Τα κριτήρια για την επιλογή νέων Ασφαλιστών αλλά και η αξία ανάπτυξης νέων Μanagers αποτελούν πολύτιμο όπλο για την ανάπτυξή μας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε η ανάλυση της αγοράς των κολλεγίων ως πηγή εξεύρεσης νέων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

pssas-conn-lead-gavalakisΗ ημερίδα ολοκληρώθηκε με την εισήγηση του Δημήτρη Γαβαλάκη, LUTCF, Πρόεδρου του ΠΣΣΑΣ. Πάνω από 20 έτη στο Agency System με συνεχείς διακρίσεις από την εταιρία του λειτουργεί εδώ και 4 έτη την εταιρία του στα πλαίσια του Agency System αναπτύσσοντας ανεξάρτητους Ασφαλιστικούς Συμβούλους και Συντονιστές. Η παρουσίαση με θέμα «Η αξία της στατιστικής στο management Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών» είχε σκοπό να αναδείξει την αξία χρήσης των αριθμών ως ένα ακόμα εργαλείο στην παρακολούθηση και ανάπτυξη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών δίνοντας πραγματικά παραδείγματα μιας και η παραγωγική του μονάδα χρησιμοποιεί σταθερά αυτή την μέθοδο από το 1996.

pssas-conn-lead-koinoΗ εκπαιδευτική ημερίδα «Connecting LEADERS» τελούσε υπό την αιγίδα του ΕΕΑ, στην αρχή της οποίας απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γ.Χατζηθεοδοσίου αναλύοντας σημαντικά θέματα της επικαιρότητας. Την ημερίδα χαιρέτησε επίσης ο κ. Γ.Καντώρος Γενικός Διευθυντής πωλήσεων και marketing της Interamerican.

Μεγάλοι χορηγοί στην εκδήλωσή μας ήταν οι εταιρίες INTERAMERICAN και ING.

Χορηγοί οι εταιρίες INTERNATIONAL LIFE, METLIFE ALICO και ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Τέλος υποστηρικτές της ημερίδας μας ήταν οι εταιρίες AIG, EUROLIFE ERB ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, PRIME INSURANCE και ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ.

Tags: GAMA InternationalΓιάννης Χατζηθεοδοσίου
250417hdionlinebannergreek1728x90gif

Related Posts

Στην Τράπεζα Πειραιώς η ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Στοίχημα €1,6 δισ. στα ασφάλιστρα για την Πειραιώς με όχημα την Εθνική Ασφαλιστική

by Νίκος Μωράκης
Mar 6, 2026
Ο όμιλος Reale αποκτά το 80% της Lifenet Healthcare
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο όμιλος Reale αποκτά το 80% της Lifenet Healthcare

by Insurancedaily editorial team
Mar 5, 2026
Κατατέθηκε το ν/σ «Ρυθμίσεις για την ενίσχυση του ΕΣΥ»
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ψηφίστηκε ο νόμος για την αναμόρφωση του συστήματος πρόληψης για φυσικές καταστροφές

by Insurancedaily editorial team
Mar 5, 2026
Carglass®: 25 Χρόνια Repair First – Μειώνοντας το Περιβαλλοντικό Αποτύπωμα
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Carglass®: 25 Χρόνια Repair First – Μειώνοντας το Περιβαλλοντικό Αποτύπωμα

by Insurancedaily editorial team
Mar 4, 2026
HDI: Aξιολόγηση των κλιματικών κινδύνων που μπορούν να επηρεάσουν το Καλλιμάρμαρο
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

HDI: Aξιολόγηση των κλιματικών κινδύνων που μπορούν να επηρεάσουν το Καλλιμάρμαρο

by Insurancedaily editorial team
Mar 4, 2026
500.000 ευρώ δωρεά της ΕΑΕΕ για την αναβάθμιση ειδικών σχολείων
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

500.000 ευρώ δωρεά της ΕΑΕΕ για την αναβάθμιση ειδικών σχολείων

by Insurancedaily editorial team
Mar 4, 2026
Ενημέρωση της ΕΑΕΕ για επικείμενες αλλαγές της αναθεώρησης του SII
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ενημέρωση της ΕΑΕΕ για επικείμενες αλλαγές της αναθεώρησης του SII

by Insurancedaily editorial team
Mar 4, 2026
Η επόμενη ημέρα στο Ιράν
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η επόμενη ημέρα στο Ιράν

by Insurancedaily editorial team
Mar 4, 2026
Η ERGO στο Insurance Forum Athens: Κλιματική αλλαγή, ΑΙ και ανθεκτικότητα των ΜμΕ στο επίκεντρο 
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η ERGO στο Insurance Forum Athens: Κλιματική αλλαγή, ΑΙ και ανθεκτικότητα των ΜμΕ στο επίκεντρο 

by Insurancedaily editorial team
Mar 4, 2026

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

general-new-300x250-1gif
300x250-banner4-all-safegif
300x250-cyprialife-greece-1gif

TOP#5 Insurancedaily

  • ΕΤΕ – Allianz: Δυναμικό comeback της τράπεζας με deal αρχές Μαρτίου

    ΕΤΕ – Allianz: Δυναμικό comeback της τράπεζας με deal αρχές Μαρτίου

    104 shares
    Share 42 Tweet 26
  • Εξελίξεις στην υπόθεση της έκρηξης στη ΒΙΟΛΑΝΤΑ

    100 shares
    Share 40 Tweet 25
  • Σε νέα εποχή ανάπτυξης η Groupama – Βραβεύσεις συνεργατών

    85 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Στρατηγική συνεργασία Απόλλων – DIN

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
Εγγραφή στο Newsletter

+12,000 εγγεγραμμένοι χρήστες ενημερώνονται καθημερινά για θέματα Ιδιωτικής Ασφάλισης από το Newsletter του insurancedaily.gr

Facebook Instagram Youtube
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
© MORAX MEDIA Α.Ε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Insurancedaily.gr | Ταυτότητα

  • Διαχειριστής / Διευθυντής: Mωράκης Μιχαήλ
  • Διευθύντρια Σύνταξης: Βίκυ Γερασίμου
  • Ιδιοκτησία: Morax Media Α.Ε.
  • Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος
  • Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ
  • Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672
  • Email: [email protected], Tηλ: +30 210 9594121

Add New Playlist

No Result
View All Result
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ

© 2020 Insurancedaily.gr - by Morax Media s.a..

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και προσωποποιημένο περιεχόμενο.
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ