ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Facebook Instagram
Search
Close this search box.
Bars
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
Menu
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
728x90jpg
Home Ειδήσεις Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Silvio Berlusconi!
Υπάρχουν αρκετοί Επίδοξοι στην Ελλάδα…

Insurancedaily editorial team by Insurancedaily editorial team
05/05/2008 - Updated on 15/12/2013
in Ασφαλιστικές Ειδήσεις
A A
Share on Facebook

Δεν έχετε παρά να προσέξετε τους Επιχειρηματίες που φροντίζουν να βρίσκονται συχνά στην επικαιρότητα! Πολλοί από αυτούς πολύ θα ήθελαν να γίνουν Πρωθυπουργοί της Ελλάδας, μιας και έχουν κατακτήσει την κορυφή της Επιχειρηματικής Δράσης. Ο A. Maslow, όπως γνωρίζετε, υποστηρίζει ότι όταν ένας Πετυχημένος Άνθρωπος κατακτήσει μια κορυφή, η κατάκτησή του παύει να τον συγκινεί και ψάχνει να κατακτήσει νέες κορυφές!

Η Αλήθεια είναι ότι ο «Πειρασμός» να Αναλάβει ένας Πεπειραμένος Πετυχημένος Επιχειρηματίας τη «Διακυβέρνηση της Ελλάδας» είναι μεγάλος, για πολλούς Επιχειρηματίες και για πολλούς εύλογους λόγους.

Ο σημαντικότερος είναι απλός: Γνωρίζουν, Ακριβώς, τι Πρέπει να Κάνουν για να μετατρέψουν τα «Χάλια της Ελληνικής Οικονομίας» σε μια «Ευημερούσα Οικονομία», η οποία θα προσφέρει «Ποιοτικές, Ουσιαστικές Υπηρεσίες» στους Πολίτες, θα φροντίζει πολύ καλύτερα τις «Αδύνατες Ομάδες» του πληθυσμού και, το σημαντικότερο από όλα, θα περιορίσει την «Ανεπάρκεια», τις «Σπατάλες» και τη «Διαφθορά»!

Τα υπέρογκα σωρευμένα χρέη των τελευταίων 30 χρόνων της Ελλάδας καθώς και οι πολύ χαμηλού επιπέδου Υπηρεσίες που προσφέρει η Πολιτεία στους Πολίτες (Παιδεία, Υγεία, Συντάξεις, Ασφάλεια στους Δρόμους και στα Σπίτια κ.ά.) αποτελούν την καλύτερη και πιο αξιόπιστη απόδειξη ότι η «Πολιτική Διακυβέρνηση» της χώρας απέτυχε παταγωδώς. Επιπλέον, μας έχει φορτώσει και συνεχίζει να μας φορτώνει με νέα τεράστια χρέη και πρόσφατα μας παρουσιάζει την… εκποίηση της περιουσίας της Ελλάδας για την κάλυψη μέρους των ελλειμμάτων ως «Επίτευγμα»!

Η μαζική «Αποκρατικοποίηση» των ΔΕΚΟ και άλλων Εταιρειών του Δημοσίου είναι μια έμμεση απόδειξη ότι η «Πολιτική Διακυβέρνηση» με την «Απόλυτη Κομματικοποίηση» «Απαξάπαντων των Λειτουργιών» της χώρας, από την εκάστοτε Κυβέρνηση των τελευταίων 30 χρόνων, «Εξαφάνισε» κάθε είδους «Αξιοκρατία», φόρτωσε το Δημόσιο Χρέος από τα «Πιράνχας» του Δημοσίου (Πολιτικούς, Συνδικαλιστές και ελάχιστους Επιχειρηματίες) με τρισεκατομμύρια ευρώ και φυσικά «Εξαφάνισε» ολοκληρωτικά την «Αξιοπιστία» των Πολιτικών. Η «Πολιτική Διακυβέρνηση» έχει δύο μόνο Στόχους: Τα Οικονομικά και Πολιτικά Οφέλη.

Με μία λέξη: Συμφορά!

  • Ένας Πετυχημένος Επιχειρηματίας έχει αποδείξει ότι κατάφερε να Παράγει Υπηρεσίες και Προϊόντα που χαρακτηρίζονται για την «Ποιότητά» τους και την Προσιτή «Τιμή» τους, γιατί, απλούστατα, τα Αγοράζουν οι Πολίτες.
  • Έχει Αποδείξει ότι οι «Εργαζόμενοι είναι σχετικά Ικανοποιημένοι», γιατί απλούστατα θα έφευγαν και θα έψαχναν να βρουν αλλού δουλειά.
  • Έχει Αποδείξει ότι οι «Μέτοχοι είναι Ευχαριστημένοι», διαφορετικά θα του αφαιρούσαν τη «Διοίκηση της Επιχείρησης», αν είχαν τον Έλεγχο των Μετοχών.
  • Έχει αποδείξει ότι όλες οι «Οικονομικές και Νομικές Υποχρεώσεις» του προς την Πολιτεία είναι «Τακτοποιημένες και Ενημερωμένες»!
  • Έχει αποδείξει ότι διαθέτει πάντα όσα στοιχεία χρειάζονται προκειμένου να υποστεί κάθε είδους «Έλεγχο»!
  • Έχει αποδείξει ότι μπορεί να «Υποβάλει την Παραίτησή» του όταν «Δεν Εκπληρώνει» τους Στόχους του, διαφορετικά τον «Παραιτούν οι Μέτοχοι» και γνωρίζει ότι πάντα θα αντιμετωπίζει «Σοβαρότατες Συνέπειες» όταν ηθελημένα ή άθελά του δεν «Εκπληρώνει τα Καθήκοντά του».

    Όλα αυτά τα εύλογα, σεβαστοί αναγνώστες, δεν ισχύουν ούτε κατά το απειροελάχιστο στην «Πολιτική Διακυβέρνηση» της χώρας!

Η Σύγκριση της «Πολιτικής Διακυβέρνησης» με την «Τεχνοκρατική Διακυβέρνηση» είναι ξεκάθαρη υπέρ της δεύτερης από όλες τις Πλευρές!

Διαβάστε Επίσης

Οι μεταγραφές του χειμώνα στην Ασφαλιστική Αγορά   

Οι μεταγραφές του χειμώνα στην Ασφαλιστική Αγορά   

Jan 30, 2024
Διακοπές – Αντιοξειδωτικό για ψυχή και σώμα

Διακοπές – Αντιοξειδωτικό για ψυχή και σώμα

Aug 8, 2023

Η Ποιότητα των παρεχόμενων «Υπηρεσιών της Πολιτείας» προς του Πολίτες είναι κατά γενική ομολογία πολύ «Χαμηλής Ποιότητας». Δεν έχουμε παρά να συγκρίνουμε την «Παιδεία, την Υγεία, τις Συντάξεις» με τις αντίστοιχες Υπηρεσίες που προσφέρει ο «Ιδιωτικός Τομέας», για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.
Η «Παιδεία, η Υγεία και οι Συντάξεις» της Πολιτείας χρεώνονται και με ένα άλλο αρνητικό στοιχείο: Είναι «Μονοπωλιακές». Θέλεις δε Θέλεις είσαι υποχρεωμένος να τις υποστείς! Η μεγάλη πλειοψηφία των Πολιτών δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να πληρώσει τον Ιδιωτικό Τομέα για να τις έχει, όπως τις απολαμβάνουν οι λίγοι που μπορούν να τις πληρώσουν!

Το «Κόστος» δε που μας φορτώνουν οι… Αμετανόητοι Πολιτικοί μας είναι απερίγραπτα πιο ακριβό με τους «Φόρους» που πληρώνουμε. Η «Ανεπάρκεια», οι «Σπατάλες» και η «Διαφθορά» έχουν γίνει καθεστώς.
Έναν απλό Έλεγχο να κάνει ένας απλός Άνθρωπος από τα καθημερινά Σκάνδαλα που έχουν δημοσιευτεί τα τελευταία 30 χρόνια θα γεμίσει δύο τόμους με αποδεικτικά στοιχεία, της «Ληστείας του Δημόσιου Χρήματος» από λιγότερο από 500 Άτομα! Μπορεί ένα Ιατρικό Μηχάνημα να χρεωθεί δέκα φορές περισσότερο από ό,τι χρεώνεται σε μια άλλη Ευρωπαϊκή Χώρα και να… τσεπώνουν οι «Πολιτικοί» με τους «Συνδικαλιστές» και τους «Επιχειρηματίες» τα λάφυρα, αναθέτοντας ταυτόχρονα και όλα τα μεγάλα δημόσια έργα στους 5-6 μεγαλοεκδότες για να τους κλείσουν το στόμα, που και αυτοί με τη σειρά τους χρεώνουν τα μεγάλα έργα έως και δέκα φορές περισσότερο από ό,τι κοστίζουν, για να τα μοιραστούν με τους «Πολιτικούς» που τα αναθέτουν; Ένας μεγάλος Εργολάβος Δημοσίων Έργων είχε δηλώσει κάποτε ότι οι «Αρμόδιοι Πολιτικοί» του ζητούσαν το… 60% του ακαθάριστου Κέρδους, προβάλλοντας τη δικαιολογία ότι δε θα επιτρέψουν κανένα «Φορολογικό Έλεγχο», για να μην πληρώσει ούτε ο Εργολάβος κανένα φόρο επί των Κερδών του. Υπάρχουν Έλεγχοι του παλιού ΣΔΟΕ που ανακάλυψαν εκατοντάδες Βαλκανικές και άλλες Υπεράκτιες Εταιρείες, οι οποίες τιμολογούσαν τους Εργολάβους με «Εικονικά Τιμολόγια» για ανύπαρκτες Μελέτες και Υλικά, προκειμένου να αυξήσουν τα έξοδά τους και να μειώσουν τα φορολογούμενα Απίστευτα «Υπερκέρδη»!

Θαμμένες είναι όλες αυτές οι εκθέσεις και δεν πρόκειται ποτέ να βγουν στην επιφάνεια!

Για να συγκρίνουμε και την Αξιοπιστία της «Πολιτικής Διακυβέρνησης», όσον αφορά τις πληρωμές της και της Υποχρεώσεις της προς τους Προμηθευτές της!

Η προσωποποίηση του «Ανεύθυνου και πιο Κακοπληρωτή Επιχειρηματία» στον κόσμο είναι η ίδια η Πολιτεία.
Και το ομολογούν και δεν ντρέπονται!

Ηγεσία προς αποφυγήν σε όλο της το μεγαλείο.

Μπορεί να σε βασανίζει για χρόνια για να σε πληρώσει, εκτός αν η περίπτωση αφορά τεράστια ποσά, από τα οποία θα εισπράξει την παχυλή «Μίζα» της!

Τώρα, όσον αφορά τους εργαζόμενους στην Πολιτεία, εκεί δε θα βρούμε δυσαρεστημένους εργαζόμενους, γιατί αφενός οι αποδοχές τους είναι σχεδόν διπλάσιες από τις αντίστοιχες του ιδιωτικού τομέα, αφετέρου οι κοπάνες και ο όγκος της εργασίας ασύγκριτα χαμηλότερα από αυτά του ιδιωτικού τομέα. Εξαίρεση αποτελεί το Υπουργείο Οικονομικών, στο οποίο πραγματικά δουλεύουν με αξιοζήλευτο σθένος, και όχι βέβαια τυχαία! Όλοι οι εργαζόμενοι κερδίζουν τα διπλάσια από τους υπόλοιπους, γι’ αυτό και γίνονται… μάχες ποιος θα διοριστεί στο συγκεκριμένο Υπουργείο!

Η «Πολιτική Διακυβέρνηση» της Ελλάδας τα τελευταία 30 χρόνια είναι ασυγχώρητη και για έναν άλλο σημαντικό λόγο:

Όταν θέλει, μπορεί!

  • Πώς το Υπουργείο Οικονομικών λειτουργεί άψογα και δε χάνουν ούτε ένα σεντ;
  • Γιατί στα άλλα Υπουργεία η Παραγωγικότητα είναι πολύ χαμηλότερη;

Δε χρειάζεται να απαντήσει κανείς!

Χίλιες φορές, επομένως, σκέφτηκαν οι Ιταλοί γείτονές μας, να έχουμε ως Κυβερνήτη έναν Επιχειρηματία που απέδειξε την Ικανότητά του να Κυβερνάει δεκάδες Κερδοφόρες Επιχειρήσεις με επιτυχία και να μας προσφέρει Αξιόπιστες Υπηρεσίες, παρά να έχουμε τους… ανίκανους χαραμοφάιδες που μας Κατακλέβουν και δε μας προσφέρουν καμία Υπηρεσία που να συγκρίνεται με τις Κρατικές Υπηρεσίες άλλων κρατών!

Μην εκπλαγείτε, επομένως, αν βρεθεί ένας Έλληνας… Μπερλουσκόνι, γιατί το σίγουρο είναι ότι «Χειρότερη Διακυβέρνηση» δεν πρόκειται να δούμε.

Αν συμφωνείτε με αυτό το κείμενο, φωτοτυπήστε το και στείλτε το σε γνωστούς σας, μήπως και ξυπνήσουμε κάποια μέρα και αλλάξουμε το «Σύστημα Εξουσίας» της χώρας.

Αν ενδιαφέρεστε για περισσότερα κείμενα που αναφέρονται στην «Τεχνοκρατική Πολιτική» Ανάλυση της χώρας, θα τα βρείτε στα «Classics» του «Επιστημονικού Μάρκετινγκ» στη διεύθυνση www.morax.gr και στη διεύθυνση www.managementtips.gr.

Tags: Ευρωπαϊκή Πίστη
np-car-468x60px-new-1jpg

Related Posts

Ο Άνθρωπος Πάνω από Όλα: Τροχαίο στη Μύκονο και το Μάθημα που Δεν Πρέπει να Αγνοήσουμε
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο Άνθρωπος Πάνω από Όλα: Τροχαίο στη Μύκονο και το Μάθημα που Δεν Πρέπει να Αγνοήσουμε

by Insurancedaily editorial team
Aug 22, 2025
Kids Save Lives για θάνατο Βεσυρόπουλου: Χωρίς απινιδωτή «έφυγε» ο «πολιτικός των απινιδωτών»
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Kids Save Lives για θάνατο Βεσυρόπουλου: Χωρίς απινιδωτή «έφυγε» ο «πολιτικός των απινιδωτών»

by Insurancedaily editorial team
Aug 22, 2025
Ακυρώθηκε το πρόστιμο για απάτη στον Τραμπ
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ακυρώθηκε το πρόστιμο για απάτη στον Τραμπ

by Insurancedaily editorial team
Aug 22, 2025
Ο πρώτος πλήρως αυτόνομος AI ασφαλιστικός πράκτορας το 2025
Insurtech

Ο πρώτος πλήρως αυτόνομος AI ασφαλιστικός πράκτορας το 2025

by Insurancedaily editorial team
Aug 21, 2025
πρωθυπουργός
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Τρία… ασφαλή «παράθυρα» εξαγγελιών από τον πρωθυπουργό

by Insurancedaily editorial team
Aug 21, 2025
Κακόβουλο λογισμικό μεταμφιεσμένο σε… AI βοηθό
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Κακόβουλο λογισμικό μεταμφιεσμένο σε… AI βοηθό

by Insurancedaily editorial team
Aug 21, 2025
Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ανοιχτά για τις αυξήσεις στα ασφάλιστρα Υγείας
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο ΙΣΑ για τη συνεργασία ιδιωτών γιατρών στο Ε.Σ.Υ.

by Insurancedaily editorial team
Aug 21, 2025
Στρατηγική επένδυση της Infotrust στην VIDAVO
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Στρατηγική επένδυση της Infotrust στην VIDAVO

by Insurancedaily editorial team
Aug 20, 2025
Η AIG “χτίζει” ψηφιακό δίδυμο
Insurtech

Η AIG “χτίζει” ψηφιακό δίδυμο

by Insurancedaily editorial team
Aug 20, 2025

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

300x250png
orizon-1964-row-banner-300x250jpg
oncology-center300x250gif
technopan-koufomata-pvcpng

TOP#5 Insurancedaily

  • Η Mega Brokers ενώνει τις δυνάμεις της με τον Όμιλο Unilink

    Η Mega Brokers ενώνει τις δυνάμεις της με τον Όμιλο Unilink

    51 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Mega deal στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Τι πρέπει να ξέρουν οι ασφαλισμένοι της Dallbogg

    30 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Έληξε το δίπλωμά σου; Δες αναλυτικά ποια είναι η διαδικασία ανανέωσης

    7 shares
    Share 3 Tweet 2
Εγγραφή στο Newsletter

+12,000 εγγεγραμμένοι χρήστες ενημερώνονται καθημερινά για θέματα Ιδιωτικής Ασφάλισης από το Newsletter του insurancedaily.gr

Facebook Instagram Youtube
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
© MORAX MEDIA Α.Ε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Insurancedaily.gr | Ταυτότητα

  • Διαχειριστής / Διευθυντής: Mωράκης Μιχαήλ
  • Διευθύντρια Σύνταξης: Βίκυ Γερασίμου
  • Ιδιοκτησία: Morax Media Α.Ε.
  • Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος
  • Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ
  • Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672
  • Email: info@insurancedaily.gr, Tηλ: +30 210 9594121

Add New Playlist

No Result
View All Result
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ

© 2020 Insurancedaily.gr - by Morax Media s.a..

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και προσωποποιημένο περιεχόμενο.
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ