Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Σημαντικό το Έργο και ο Ρόλος των Επιμελητηρίων


xatzitheodosiouΤο ζήτημα της υποχρεωτικότητας της Εγγραφής των Επιχειρήσεων στα Επιμελητήρια, η ενίσχυση του ρόλου των Επιμελητηρίων στα κονδύλια του ΕΣΠΑ ώστε να μπορούν να απορροφηθούν καλύτερα για να μην παρατηρηθεί και πάλι το φαινόμενο των αδιάθετων κονδυλίων, αλλά και η χρηματοδότηση των Μικρομεσαίων μέσω Συνεταιριστικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, περιλαμβάνονται στα θέματα που προσπαθεί να διευθετήσει το επόμενο διάστημα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και επισημαίνει σε συνέντευξή του στη Ναυτεμπορική, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΕΑ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Ο ΓΓ του ΕΕΑ, τονίζει μεταξύ άλλων, ότι η υπέρμετρη φορολόγηση, τα “λουκέτα” και η μεγάλη μάστιγα της ανεργίας φέρνουν ψυχικό και οικονομικό μαρασμό. Είναι κυρίως η ανασφάλεια που ευνουχίζει τη σκέψη και τη δράση για το ξεπέρασμα της κρίσης, όπως ανέφερε και πρόσθεσε: Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο παρέχει δωρεάν φοροτεχνικές και νομικές συμβουλές στα μέλη του, δωρεάν πιστοποίηση τεχνικού ασφαλείας στις επιχειρήσεις, καθώς και δωρεάν σεμινάρια στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Γ. Χατζηθεοδοσίου: Σημαντικό το Έργο και ο Ρόλος των Επιμελητηρίων! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b3-%cf%87%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%83%ce%af%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%ce%ad%cf%81%ce%b3%ce%bf-%ce%ba%ce%b1/