Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Κάνοντας τα δύσκολα εύκολα. Απλά με προνοητικότητα

αποτελέσματα εξετάσεων

Φοιτητές

Η απόφαση να στείλεις το παιδί σου να σπουδάσει μακριά από τον τόπο διαμονής της οικογένειας αποτελεί μια σημαντική επιβάρυνση για κάθε γονιό που θέλει το καλύτερο για το παιδί του.

Διαβάζοντας για τα αποτελέσματα των Πανελλήνιων Εξετάσεων κι αυτής της χρονιάς και έχοντας – όπως οι περισσότεροι – στο πολύ κοντινό οικογενειακό και φιλικό μας περιβάλλον τελειόφοιτους Λυκείου οι οποίοι έδωσαν εξετάσεις για να κερδίσουν το δικό τους αύριο, αντιλαμβανόμαστε ότι έχουν ενισχυθεί σημαντικά οι δυσκολίες από την επίδραση της οικονομικής κρίσης στον προϋπολογισμό των περισσοτέρων οικογενειών.

Η απόφαση να στείλεις το παιδί σου να σπουδάσει μακριά από τον τόπο διαμονής της οικογένειας, μπορεί στο παρελθόν να ήταν πρόβλημα μόνο στην περίπτωση των πανεπιστημίων του εξωτερικού, σήμερα όμως ένα τέτοιο ενδεχόμενο αποτελεί σημαντική επιβάρυνση ακόμα και για ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα τα οποία απαιτούν μετοίκιση του παιδιού. Και μπορεί να φαντάζει σε όλους τους γονείς, ιδέα αδιαπραγμάτευτη το να βοηθήσουν το παιδί τους να σπουδάσει αυτό που επιθυμεί, όμως στην πράξη τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Το δίλημμα είναι μεγάλο και ο προβληματισμός των περισσοτέρων γονιών έντονος, επισκιάζοντας συχνά τη χαρά της επιτυχίας που με τόσο κόπο κάθε παιδί κέρδισε.

Είμαστε σίγουροι πως κανένας από όλους αυτούς τους γονείς που σήμερα βρίσκονται σε αυτό το δίλημμα, αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω, δε θα είχε αποφασίσει διαφορετικά. Θα είχε προετοιμαστεί οικονομικά γι’ αυτήν τη σημαντική στιγμή!

Όλοι εσείς, οι γονείς με μικρότερα παιδιά, προλαβαίνετε να θέσετε στις προτεραιότητές σας όχι μόνο τη σημερινή αλλά και τη μελλοντική εξασφάλιση των παιδιών σας με δυναμικά και ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα, ευελπιστώντας ότι πέρα από τη χαρά της όποιας επιτυχίας τους θα έχετε την ικανοποίηση να ακούσετε εκείνη τη στιγμή:

«Σε ευχαριστώ που μου κάνεις τα δύσκολα εύκολα, παρά τις δικές σου δυσκολίες».

Πηγή: ας μιλήσουμε


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Κάνοντας τα δύσκολα εύκολα. Απλά με προνοητικότητα! https://www.insurancedaily.gr/%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%b1-%ce%b4%cf%8d%cf%83%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%b1-%ce%b5%cf%8d%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bb%ce%ac-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%cf%81%ce%bf/