Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ομαδικό στην Παγκρήτια Τράπεζα από την Interamerican – Αφετηρία συνεργασίας


interamericanΤην αφετηρία μιας ευρύτερης συνεργασίας στις τραπεζοασφάλειες μεταξύ της Interamerican και της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας σηματοδοτεί το Ομαδικό Συμβόλαιο Ασφάλισης των εργαζομένων της τράπεζας από την ασφαλιστική Εταιρεία. Με το συμβόλαιο, η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα ανταμείβει, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, το προσωπικό της για τη συμβολή του στην ανάπτυξη των εργασιών της και της ιδέας του τραπεζικού συνεταιρισμού στην Κρήτη, όπου διαθέτει 52 καταστήματα σε σύνολο 60 καταστημάτων πανελλαδικά.

Οι παροχές του Συμβολαίου που υπογράφεται από την Interamerican, περιλαμβάνουν ασφάλιση προστασίας για ζωή και ανικανότητες, καλύψεις υγείας με νοσοκομειακή φροντίδα, καθώς και υπηρεσίες άμεσης ιατρικής βοήθειας. Συνολικά, με το Συμβόλαιο καλύπτονται 427 εργαζόμενοι και τα εξαρτώμενα μέλη των οικογενειών τους. Η Interamerican, με μεγάλη εμπειρία στην Ομαδική Ασφάλιση, εστιάζει ιδιαίτερα στις Ομαδικές Ζωής και Υγείας με δεδομένη την ποιότητα των συστημάτων που χαρακτηρίζουν τα Προγράμματα και τις υπηρεσίες της.

Σημειώνεται ότι η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα έχει περισσότερους από 80 χιλιάδες ενεργούς συνεταίρους και αποτελεί την πιο κερδοφόρα επιχείρηση στην Κρήτη, συμβάλλοντας ιδιαίτερα στην τοπική ανάπτυξη.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen + 18 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ομαδικό στην Παγκρήτια Τράπεζα από την Interamerican - Αφετηρία συνεργασίας! https://www.insurancedaily.gr/%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%ac%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-interamerican-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%81/