Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Το ευρωπαϊκό συνεταιριστικό κίνημα ενδιαφέρεται για την ελληνική ασφαλιστική αγορά.


synetairistikhΜε ανακοίνωσή της η Συνεταιριστική Ασφαλιστική τοποθετείται στα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες. Η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:

“Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική ανήκει στη μεγάλη οικογένεια των συνεταιριστικών επιχειρήσεων που κατέχουν το 27,5% της παγκόσμιας αγοράς. Ισχυροί εκπρόσωποι αυτής της οικογένειας που πρωταγωνιστούν σε διάφορες χώρες της Ευρώπης όπως Unipol, Macif, P&V, Euresa είναι εδώ και πολλά χρόνια μέτοχοι της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής κατέχοντας το 50%.

Εύλογο λοιπόν είναι να εκδηλώνεται έντονο ενδιαφέρον από τους Ευρωπαίους εκπροσώπους για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, στα πλαίσια της ανάπτυξής της. Ήδη μελετούν συγκεκριμένες περιπτώσεις ελληνικών ασφαλιστικών εταιριών, ακόμα και θυγατρικών ξένων εταιριών, ενώ ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας είναι ο υψηλός δείκτης ανεισπράκτων που παρουσιάζουν οι ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Ας σημειωθεί επίσης το θετικό αποτέλεσμα της διαχείρισης της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής στο πρώτο εξάμηνο του 2013 το οποίο ήταν κερδοφόρο κατά 2.500.000 €.”


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − 10 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Το ευρωπαϊκό συνεταιριστικό κίνημα ενδιαφέρεται για την ελληνική ασφαλιστική αγορά.! https://www.insurancedaily.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b1%cf%8a%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%b5/