Ακόμα ένας Αντιπρόσωπος προστέθηκε στο Δίκτυο της Senatus αυτή τη φορά στο νησί της Κω. Η συνεργασία υπεγράφη με υπεύθυνο τον Aναστάσιο Ιωάννου που στεγάζεται επί της οδού Ασκληπιού 16 στην Κω. Ο νέος Συνεργάτης ακολουθώντας το πλάνο που με επιτυχία εφαρμόζει η Senatus ενσωματώθηκε πολύ γρήγορα και ξεκίνησε αποτελεσματικά την καθημερινή του παραγωγική διαδικασία και την εξυπηρέτηση του έτοιμου πελατολογίου που προσφέρει καθημερινά η Senatus σε κάθε Συνεργάτη. Ο κύριος Ιωάννου και ολόκληρο το Δίκτυο επωφελείται από την πληθώρα των εναλλακτικών προτάσεων διαμεσολάβησης που παρέχει η Senatus(www.senatus.gr) σε κλάδους όπως Ασφαλίσεις, Ακίνητα, Τραπεζικά, Φωτοβολταικά, Επιδοτήσεις, Χρονομισθώσεις, Μελέτες κλπ. με απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε ένα κλάδο ξεχωριστά.
Η εκπαίδευση όλου του δικτύου είναι συνεχής με όφελος την άμεση και αποτελεσματική αντίδραση όλων των Συνεργατών στις εξελίξεις και την απόκτηση συνεχώς μεγαλύτερου μεριδίου στις τοπικές αγορές που δραστηριοποιούνται. Ο Franchisor Γιάννης Γιουμπάκης καλωσορίζοντας τον κ. Ιωάννου στην οικογένεια της Senatus και αναφερόμενος στις εξελίξεις δήλωσε ότι η Senatus πρωτοπόρος στον χώρο που η ίδια δημιούργησε και πολυβραβευμένη το 2009 και το 2010, προσφέρει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας, αφού έχει αποδείξει πως και μέσα στην οικονομική κρίση παρέχει σε κάθε Συνεργάτη, υποψήφιο ή ενεργό, μία πληθώρα ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, που καθιστούν την επένδυση στο όνομα Senatus® όχι μόνο risk-free, αλλά και ύψιστης κερδοφορίας, με γρήγορη απόσβεση της αρχικής επένδυσης. Η ανάπτυξη του δικτύου συνεχίζεται με θεαματικούς ρυθμούς και σύντομα θα υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις Συνεργασιών.

















επιτέλους να και μια εταιρεία στον ασφαλιστικό χώρο που λειτουργεί με τη μορφή Franchise και δεν φοβάται να δεσμευτεί προς τους συνεργάτες της (την ίδια στιγμή που άλλες εταιρείες υπόσχονται… αλλα όταν περάσουν μερικοί μήνες ξεχνούν αυτά που ειχαν δεσμευτεί και τα …αλλάζουν). Μπράβο σας παιδιά εκεί στη senatus μακάρι να σας ακολουθήσουν κι άλλοι.. αλλα πώς? Σιγά μην υπογράφουν συμβάσεις Franchise και δεσμεύονται έναντι των συνεργατών τους και τους προστατεύουν έναντι των μεγάλων συμφερόντων των ασφαλιστικών. Μέχρι τώρα όλοι οι άλλοι διαλέγουν τον εύκολο δρόμο και γίνονται “μπαλάκι” των Ασφαλιστικών εταιρειών για κάποια bonus ή φτηνοταξίδια και παίρνουν στο λαιμό τους και τους συνεργάτες τους! Δεν ειμαι ασφαλιστής εγώ αλλα η γυναίκα μου… και έχω μάθει πολλα…! Εγώ είμαι επιχειρηματίας στον κλάδο εστίασης με μορφή Franchise… και πάλι Franchise!