ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Facebook Instagram
Search
Close this search box.
Bars
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
Menu
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
728x90-delphipng
Home Ειδήσεις Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Προσέξτε πώς επιμένουν στην… “Αυτοκάθαρση” και Μεθοδεύουν το… “Κουκούλωμα” των τεράστιων ιστορικών ευθυνών τους…

Insurancedaily editorial team by Insurancedaily editorial team
17/05/2010
in Ασφαλιστικές Ειδήσεις
A A
Share on Facebook

Προσέξτε πως  και η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, στην οποίαν αρκετοί Έλληνες ακόμα πιστεύουν ότι θα αλλάξει το “Σύστημα Εξουσίας” προκειμένου να τιμωρηθούν οι καταχραστές του δημόσιου χρήματος και να δυσκολεύονται οι επόμενοι να κάνουν το ίδιο, μεθοδεύει την εκτόνωση της οργής του κοινού για την Πτώχευση της Ελλάδας και τα άδικα μέτρα φορολόγησης μόνον των Μισθωτών, των Συνταξιούχων και 150 περίπου μεγαλογιατρών, χωρίς να αναφέρουν “λέξη” για την φορολόγηση των κλεμένων δισεκατομμυρίων των ιδίων και των συνεργατών τους που ρήμαξαν την οικονομία της χώρας.  “Λέξη”,  επίσης,  δεν θα βρείτε σε κανένα ΜΜΕ για το Διαχωρισμό των Εξουσιών της Δημοκρατίας ο οποίος είναι ο μοναδικός τρόπος να υπάρξη κάποιος Έλεγχος και περιορισμός της Ανεξέλεγκτης Διαφθοράς που διέλυσε την Οικονομία μας και… Πτώχευσε τη χώρα μας! Επιμένουν στην… “Αυτοκάθαρση” με μέτρα “Πασαλείμματα” όπως ακριβώς προέβλεψε το “ID” προ ολίγων ημερών και ξεκίνησαν ήδη με τη συνεργασία των ΜΜΕ να τα διαδίδουν, αποκλείοντας κάθε άλλο τρόπο “Κάθαρσης” των…Καθαρμάτων!

Είναι Αμετανόητοι και Ασυγχώρητοι…

Διαβάστε Επίσης

15 μέτρα στήριξης για τους πληγέντες της φωτιάς στη ΒΑ Αττική 

Συγκροτήθηκε η Υποεπιτροπή Εκτίμησης Πλημμυρικού Κινδύνου

Apr 2, 2026
Ασφαλισμένο 1 στα 2 οχήματα για φυσικές καταστροφές

Ασφαλισμένο 1 στα 2 οχήματα για φυσικές καταστροφές

Apr 1, 2026

Χαρακτηριστικό είναι ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην Καθημερινή της Κυριακής 16 Μαίου, 2010,  που υπογράφεται από τη γνωστή δημοσιογράφο, Ιωάννα Μάνδρου και έχει τον πελώριο τίτλο: “Από ‘κόσκινο’ το πολιτικό χρήμα και τα μεγάλα έργα”! Μεταξύ άλλων λέει: ” Οι επικείμενες αλλαγές θεωρούνται θεσμικές προτεραιότητες για την κυβέρνηση και σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει  δώσει εντολή για πλήρη αλλαγή του καθεστώτος που ισχύει σήμερα σε κομματικά ταμεία και σε δημόσια έργα, συνδέοντας ευθέως τα θέματα αυτά με τη διακίνηση και πολιτικού χρήματος.”   Και τονίζει σε άλλο σημείο του άρθρου:  “Ούτε ένα ευρώ ανώνυμα στα ταμεία των κομμάτων … Το Ελεγκτικό Συνέδριο θα ελέγχει τις συμβάσεις με το Δημόσιο”!

Έτσι, με δύο σύντομες αναφορές, τη μία σε μια “Ανεξάρτητη Αρχή” χωρίς να λέει ποια θα είναι αυτή και πώς θα εξασφαλίζεται η… Ανεξαρτησία της, η οποία θα… ελέγχει τα οικονομικά των κομμάτων και με την πομπώδη ανακοίνωση ότι τα ” … φαινόμενα διαπλοκής στον χώρο της πολιτικής και της οικονομικής δραστηριότητας” θα Ελέγχονται από τώρα και στο εξής στο…”Ελεγκτικό Συνέδριο”… το άρθρο στοχεύει να πείσει τους αναγνώστες ότι “κάτι”  θα αλλάξει στη Διακυβέρνηση της χώρας…

Το γεγονός ότι στην Ελλάδα, δεν υπάρχει καμία, απολύτως καμία, Ανεξάρτητη Ελεγκτική Αρχή ή Εξουσία Ελέγχου της εκάστοτε κυβέρνησης, η οποία να μην ελέγχεται έμμεσα ή άμεσα από την… εκάστοτε Κυβέρνηση, δεν ακούγεται από κανένα ΜΜΕ! Η κυβέρνηση και τα περισσότερα μεγάλα ΜΜΕ επιμένουν να μας θεωρούν ηλίθιους και να προσπαθούν να μας πείσουν ότι με τα γνωστά “πασαλείμματα” θα υπάρξει Ουσιαστικός Έλεγχος της εκάστοτε κυβέρνησης, δημιουργώντας νέες δήθεν “Ανεξάρτητες” Ελεγκτικές Αρχές ή με την ανάθεση του Ελέγχου των Υπουργών στο… “Ελεγκτικό Συνέδριο” του κράτους! Το γεγονός ότι αυτό ήδη λειτουργεί και ήδη έχει υποβάλλει χιλιάδες επώνυμες καταγγελίες σε ύποπτους πολιτικούς, οι οποίες στη συνέχεια… θάβονται στα συρτάρια της βουλής, δεν αναφέρεται π ο υ θ ε ν ά !

Το “ID” δυστυχώς δεν πιστεύει ότι η τωρινή κυβέρνηση, ή οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση θα μπορέσει να υποχρεώσει τους Έλληνες Βουλευτές να ψηφίσουν τροπολογίες του Συντάγματος και Αδιάβλητους Νόμους οι οποίοι θα Εξουσιοδοτούν τελείως Ανεξάρτητες Εξουσίες Ελέγχου της εκάστοτε Κυβέρνησης! Κάποτε γράψαμε ότι οι Έλληνες Βουλευτές, δεν θα ψηφίσουν ποτέ νόμους που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στη φυλακή! Σε αυτό το σημείο, εξάλλου φωλιάζει το Πρόβλημα της Ελλάδας, στο οποίο σημείο, καμία εκπομπή κανενός ΜΜΕ και κανενός μεγαλοδημοσιογράφου δεν… γίνεται το παραμικρό σχόλιο… Η δε αντιπολίτευση όλων των Κομμάτων, άλλη μια φορά αποδεικνύεται Ανεπαρκής.

Προτείνουμε στους οργανωτές των  Talk Shows, να σταματήσουν να καλούν Πολιτικούς, Συνδικαλιστές και ημέτερους καθηγητές και να καλούν απλούς Έλληνες Βιοπαλεστές, Βιοτέχνες, Υδραυλικούς, περιπτεράδες, Εμπόρους μικρομάγαζων, κ.ά. Θα εκπλαγούν και οι ίδιοι με το επίπεδο της νοημοσύνης τους, γιατί μέχρι σήμερα το υποτιμούν συστηματικά… Δεν μας ενδιαφέρει καμία άποψη κανενός Πολιτικού ή Συνδικαλιστή ή καθηγητή…Αντίθετα, μας ανακατεύουν… τ’ άντερα!

Οι Έλληνες Πολιτικοί, θεωρούν ότι δικαιούνται να έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να οικειοποιούνται το δημόσιο χρήμα για τις “Ανάγκες” τους και θεωρούν επίσης ότι δικαιούνται να θεωρούν τους εαυτούς τους υπεράνω όλων των νόμων της ουσιαστικής Δημοκρατίας!

Υπέρβαση… σκεφτήκατε… κακώς τη σκεφτήκατε… δεν υπάρχει στην εποχή μας. Ο κυνισμός στηριζόμενος με το Απύθμενο Θράσος των Πολιτικών μας είναι ο βασιλιάς.

Αυτοί που είναι οι Ηθικοί Αυτουργοί είναι η Fed, το ΔΝΤ, η Deutche Bank και μερικοί άλλοι, οι οποίοι με μια κίνηση θα μπορούσαν να επιβάλουν και να εποπτεύουν την ισχύ της απόλυτης Ανεξαρτησίας των 4 θεσμικών Εξουσιών των Δημοκρατικών Κρατών, γιατί γνωρίζουν ότι μόνον έτσι περιορίζεται αρκετά  η Ανεξέλεγκτη Διαφθορά των Πολιτικών.

Θα πείτε, μα αυτοί προτιμούν ξεδιάντροπα να συνεργάζονται με… δηλωμένες χούντες, θα φροντίσουν να εκδημοκρατίσουν… καμουφλαρισμένες χούντες!

new-cover-insurancegif

Related Posts

15 μέτρα στήριξης για τους πληγέντες της φωτιάς στη ΒΑ Αττική 
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Συγκροτήθηκε η Υποεπιτροπή Εκτίμησης Πλημμυρικού Κινδύνου

by Insurancedaily editorial team
Apr 2, 2026
Άνοιξαν οι συμμετοχές για τα Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης» 2026
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Άνοιξαν οι συμμετοχές για τα Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης» 2026

by Insurancedaily editorial team
Apr 1, 2026
Διπλή διάκριση για την Interamerican στα Cyber Security Awards 2026
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Διπλή διάκριση για την Interamerican στα Cyber Security Awards 2026

by Insurancedaily editorial team
Apr 1, 2026
Στο -26,16% οι αναγγελθείσες ζημιές από ανασφάλιστα στο ΕΚ το 2020
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Τι προβλέπεται για την κακοκαιρία σήμερα και αύριο

by Insurancedaily Editorial Team
Apr 1, 2026
6 Αλήθειες και 1 «Ψέμα» για το customer experience στην ασφαλιστική αγορά
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

6 Αλήθειες και 1 «Ψέμα» για το customer experience στην ασφαλιστική αγορά

by Insurancedaily editorial team
Apr 1, 2026
Φιλικός Διακανονισμός: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Έρευνα της ΕΑΕΕ για τα τροχαία ατυχήματα

by Insurancedaily editorial team
Mar 31, 2026
Συμφωνία Πειραιώς – ΕΣΕΕ για την ενίσχυση εμπορικών επιχειρήσεων
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Υψηλή προτεραιότητα η Εθνική Ασφαλιστική για την Τράπεζα Πειραιώς

by Insurancedaily editorial team
Mar 31, 2026
Η Eurolife FFH με συνέπεια να επενδύει στην εκπαίδευση των συνεργατών της
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Eurolife FFH με συνέπεια να επενδύει στην εκπαίδευση των συνεργατών της

by Insurancedaily editorial team
Mar 31, 2026
Allianz: Οι χαλαζοπτώσεις εκτοξεύουν τις ασφαλισμένες ζημιές σε ιστορικά υψηλά
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Allianz: Οι χαλαζοπτώσεις εκτοξεύουν τις ασφαλισμένες ζημιές σε ιστορικά υψηλά

by Insurancedaily editorial team
Mar 31, 2026

Comments 1

  1. Καραιακοφογλου ιακωβος says:
    16 years ago

    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ,ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ  ” ΕΠΙΣΗΜΑ …ΧΕΙΛΗ”….ΟΤΙ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΘΑ ΕΙΝΑΙ…. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ !!!!!! 

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

general-new-300x250-1gif
medifirstlaunchcampaign300x250pxgif
technopan-koufomata-pvcpng

TOP#5 Insurancedaily

  • 14 στελέχη μιλούν για την επόμενη 5ετία στην ασφαλιστική αγορά

    14 στελέχη μιλούν για την επόμενη 5ετία στην ασφαλιστική αγορά

    106 shares
    Share 42 Tweet 27
  • Τι πρόστιμα επιβλήθηκαν σε Ελλάδα και ΕΕ για την IDD

    35 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Πότε έρχονται οι επόμενες διασταυρώσεις για ανασφάλιστα οχήματα

    33 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Γιατί είναι ελκυστικό το επάγγελμα του ασφαλιστή

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
Εγγραφή στο Newsletter

+12,000 εγγεγραμμένοι χρήστες ενημερώνονται καθημερινά για θέματα Ιδιωτικής Ασφάλισης από το Newsletter του insurancedaily.gr

Facebook Instagram Youtube
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
© MORAX MEDIA Α.Ε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Insurancedaily.gr | Ταυτότητα

  • Διαχειριστής / Διευθυντής: Mωράκης Μιχαήλ
  • Διευθύντρια Σύνταξης: Βίκυ Γερασίμου
  • Ιδιοκτησία: Morax Media Α.Ε.
  • Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος
  • Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ
  • Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672
  • Email: [email protected], Tηλ: +30 210 9594121

Add New Playlist

No Result
View All Result
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ

© 2020 Insurancedaily.gr - by Morax Media s.a..

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και προσωποποιημένο περιεχόμενο.
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ