Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Contract: Αύξηση κύκλου εργασιών 6,6% το 2018


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στην Θεσσαλονίκη φέτος, το ετήσιο Συνέδριο της Contract με την υποστήριξη της Allianz. Στο μοναδικό περιβάλλον, του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace, Διοίκηση και στελέχη της Εταιρίας, φιλοξένησαν επιλεγμένους Συνεργάτες τους από όλη την Ελλάδα, γιόρτασαν τις επιτυχίες της προηγούμενης χρονιάς και ανακοίνωσαν τα σχέδια του Ομίλου εταιριών Contract για το μέλλον. Η προσέλευση των Συνεργατών από όλη την Ελλάδα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Τις εργασίες του Συνεδρίου άνοιξε ο Γενικός Δ/ντης του Ομίλου εταιριών Contract, κος Ευστάθιος Μπουτάκης. Στην εναρκτήρια ομιλία του, παρουσίασε τις επιτυχίες της Contract AE το 2018, όπου:

Φιλίππα Μιχάλη, Allianz
 • Καταγράφηκε αύξηση παραγωγής κατά 18% στον κλάδο Αυτοκινήτου, 30% στον κλάδο Περιουσίας, 51,5% στον κλάδο Ζωής και Υγείας στην Allianz και αύξηση κύκλου εργασιών 6,6%!
 • Όλη αυτή η δραστηριότητα κατέταξε την Contract στην:
  • 1η θέση χαρτοφυλακίου Γενικών Ασφαλίσεων, διατηρώντας την πρωτοκαθεδρία σε χαρτοφυλάκιο Γενικών Ασφαλίσεων στην Allianz!
΄Δημήτρης Μπουτάκης
 • 1η θέση νέας παραγωγής κλάδου Ζωής & Υγείας στην Allianz, στην κατηγορία της!
 • Βράβευση σταInsurance Awards Φίλιππος Μωράκης, από τηνAllianz για τρίτη συνεχή χρονιά σαν τον ποιοτικότερο συνεργάτη της στην Ελλάδα!
 • 1η θέση σε μέγεθος χαρτοφυλακίου Γενικών Ασφαλίσεων, δικτύου πρακτόρων & μεσιτών εκτός Αττικής στην Ιντεραμέρικαν, για 2η συνεχή χρονιά.
 • Κορυφαία θέση σε χαρτοφυλάκιο στην Ελλάδα, στην Ατλαντική Ένωση,
 • Κορυφαίαθέση σε χαρτοφυλάκιο στην βόρειο Ελλάδα από την AIG, και
 • Σε συμμετοχή ως Executive Partner στο «YdrogiosClub» της Υδρογείου.

Το έργο του Ομίλου το 2019 :

 • Στην Contract AE δημιουργήθηκαν τρία νέα υποκαταστήματα, στην Θεσσαλονίκη, στην Κομοτηνή και στηνΠάτρα, ανεβάζοντας τον αριθμό των υποκαταστημάτων της στα 18,
 • Δημιουργήθηκε διοικητική θέση Δ/ντη Κλάδου Ζωής & Υγείας και ανατέθηκε η Δ/νση πανελλαδικά στον κο Αστέριο Πονηρό.
 • Οργανώθηκαν, σε συνεργασία με την Allianz, Διευθύνσεις Πωλήσεων, στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη εργασιών κλάδου Ζωής & Υγείας, ο οποίος παρουσιάζει αύξηση παραγωγής κατά 340% το9μηνο του τρέχοντος έτους σε σχέση με πέρυσι.

Αναφέρθηκε επίσης:

 • Στην Εταιρία Πύλη Υγείας: όπου ανανεώθηκαν τα προϊόντα προνομίων και παροχών υγείας, αλλά προστέθηκαν και νέα προϊόντα, όπως προϊόντα ενέργειας, επιτυγχάνοντας σοβαρή αύξηση εργασιών σε όλα τα αντικείμενα δραστηριότητάς της.
 • Στην Εταιρία Contract Insurance Broker LTD, με έδρα στη Βουλγαρία, παρουσιάζοντας 35% αύξηση κύκλου εργασιών το 2018. Φέτος, μετά από την έγκριση των εποπτικών αρχών, ιδρύθηκε υποκατάστημα της μεσιτικής στην Ελλάδα από τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους.
 • Στην Contract AEEΔ, που παρουσιάζει σταθερή πορεία και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των τυπικών διαδικασιών για την ισότιμη συγχώνευσή της με την Momentum ΑΕΠΕΥ, ιδρύοντας την Contract Momentum Finance AEEΔ.
 • Στηνεταιρία συμβούλων Contract Net του Ομίλου, μέσω τη οποίας υλοποιούνται απευθείας συμβάσεις με Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις, μεγιστοποιώντας τα οφέλη και για τις δύο πλευρές, όπου το 2018 επιτεύχθηκε αύξηση κύκλου εργασιών 27%.

Έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία του Ομίλου και τη βαρύτητα που δίνεται στην ποιοτική εξυπηρέτηση, δουλεύοντας άοκνα και μεθοδικά με κύριο στόχο το αύριο να ενώνει εταιρία και συνεργάτες, διότι, όπως τόνισε: «wearestrongertogether»!

Ο κος Δημήτρης Μπουτάκης, Σύμβουλος Διοίκησης του Ομίλου, ανέδειξε τις ευκαιρίες και τις προοπτικές του ασφαλιστικού κλάδου. Τόνισε τα πλεονεκτήματα που παρέχονται μέσα από τις Εταιρίες του Ομίλου Contract και τα προτεινόμενα μοντέλα συνεργασίας, αλλά και το μοναδικό Agency που έχει δημιουργήσει η Contract σε συνεργασία με την Allianz. Επίσης, ανακοίνωσε την έναρξη εργασιών για την είσοδο της Εταιρίας Contract AE στο Χρηματιστήριο της Κύπρου εντός του 2020, καλώντας όσους Συνεργάτες επιθυμούν να μετέχουν.

Έκλεισε την ομιλία του, τονίζοντας προς τους Συνεργάτες του, ότι: «για όλους αυτούς τους λόγους … ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ»!!!

Η Εταιρία επιβράβευσε τους Συνεργάτες της που διακρίθηκαν στις πωλήσεις το 2018, απονέμοντας τιμητικούς τίτλους και η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Contract: Αύξηση κύκλου εργασιών 6,6% το 2018! https://www.insurancedaily.gr/contract-ayxisi-kykloy-ergasion-66-to-2018/