Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Δείτε στιγμιότυπα από τη χθεσινή εκδήλωση της AXA στο snapchat!


snapchat_axa_insurancedaily_2Θέλετε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από την εκδήλωση της AXA που πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο Athens Lycabettus;

Κάντε μας σήμερα ADD στο λογαριασμό μας στο snapchat και δείτε backstage όλες τις ανακοινώσεις που έκανε η Εταιρεία!

H διαδικασία απλή. Κατεβάστε στο κινητό σας την εφαρμογή snapchat. Μπείτε στην εφαρμογή και τραβήξτε φωτογραφία το QR code που βλέπετε στην οθόνη σας ή εναλλακτικά κάντε μας ADD με το username: insurancedaily moraxmedia ! Η εφαρμογή θα σας συνδέσει κατευθείαν με το λογαριασμό μας!

snapchat_axa_insurancedaily

Μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθήστε στιγμιότυπα και από άλλες εκδηλώσεις της Ασφαλιστικής Αγοράς!

Σας περιμένουμε!   

Τι είναι/σημαίνει το Snapchat; 

Το Snapchat είναι μία δωρεάν εφαρμογή για κινητές συσκευές, η οποία ξεχώρισε χάρη στην αποστολή αυτοκαταστρεφόμενων φωτογραφιών και βίντεο. Μηνύματα, δηλαδή, τα οποία μετά από λίγα δευτερόλεπτα χάνονται από τις οθόνες των χρηστών.

Αυτού του είδους τα μηνύματα, τα λεγόμενα snaps, στέλνονται πάνω από 200 εκατ. μηνιαία ενεργούς χρήστες και πάνω από 150 εκατ. ημερήσια ενεργούς χρήστες παγκοσμίως.

Σήμερα, η εφαρμογή μαζεύει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας χάρη σε περισσότερες λειτουργίες που έχουν επινοήσει οι δημιουργοί της, προσελκύοντας κυρίως έφηβους χρήστες.

Πώς λειτουργεί το Snapchat, με απλά λόγια; 

Αρχικά, ένας χρήστης μπορεί να δημιουργήσει δωρεάν λογαριασμό στο Snapchat κάνοντας χρήση email, username (όνομα χρήστη) και αριθμού κινητού τηλεφώνου.

Στη συνέχεια, ο χρήστης μπορεί να προσθέσει φίλους εντοπίζοντας τους με διάφορους τρόπους, όπως μέσω όνομα χρήστη, από τις επαφές της συσκευής του, κλπ.

Από τη στιγμή που ο χρήστης αποκτά φίλους, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους με διάφορους τρόπους. Επίσης, μπορεί να ενημερωθεί για snaps από όλο τον κόσμο, γύρω από συγκεκριμένα events (εκδηλώσεις), θέματα, κλπ.

Πώς θα μάθω ποιοι φίλοι μου χρησιμοποιούν το Snapchat; 

Αφού εγκαταστήσετε και ενεργοποιήσετε την εφαρμογή, μπορείτε να ελέγξετε στη λίστα επαφών της συσκευής σας πόσοι από αυτές χρησιμοποιούν επίσης την εφαρμογή. Επιπλέον, μπορείτε να τους ρωτήσετε ή να σκανάρετε το κίτρινο qr code που είμαστε σίγουροι ότι το έχετε ξαναδεί και αναρωτηθεί ποια είναι η χρησιμότητά του.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen + ten =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Δείτε στιγμιότυπα από τη χθεσινή εκδήλωση της AXA στο snapchat!! https://www.insurancedaily.gr/dite-stigmiotypa-apo-ti-chthesini-ekdilosi-tis-axa-sto-snapchat/