Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Δώρο Πολιτισμού στις γυναίκες που εργάζονται στην ΑΤΕ Ασφαλιστική

ateasfalistiki

women-in-business-conferences

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική επέλεξε ένα ξεχωριστό δώρο πολιτισμού για τις γυναίκες που ανήκουν στο Προσωπικό της.

Με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, μια ημέρα αφιερωμένη στην προσωπικότητα και τους αγώνες της, η Διοίκηση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, δώρισε στις γυναίκες που εργάζονται σε αυτή, προσκλήσεις του Εθνικού Θεάτρου για την παράσταση «Άννα Καρένινα» του Λέοντος Τολστόι, ένα από τα κορυφαία έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, με ένα θίασο πρωταγωνιστών και τη Μαρία Ναυπλιώτου στον ομώνυμο ρόλο.

Σύμφωνα με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κ. Ι. Χατζηιωσήφ: «Η παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας αποτέλεσε για εμάς, ευκαιρία να προσφέρουμε σε όλες τις εργαζόμενες της Εταιρείας μας, μία ξεχωριστή θεατρική παράσταση. Ταυτόχρονα, η χορηγία μας, είχε ως στόχο να δώσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι ακόμα και στο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης, οφείλουμε να δίνουμε σημασία στην ποιότητα και τον πολιτισμό».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Δώρο Πολιτισμού στις γυναίκες που εργάζονται στην ΑΤΕ Ασφαλιστική! https://www.insurancedaily.gr/doro-politismou-stis-gynekes-pou-ergazonte-stin-ate-asfalistiki/