Γ. Φουφόπουλος: Με 50 εκατ. παραγωγή και διατηρησιμότητα 86,9% η κορυφαία Επιθεώρηση της Εθνικής - Εθνική Τράπεζα, Φουφόπουλος Γιώργος | Insurancedaily.gr
Ασφαλιστικές Εταιρείες
Αγγελίες
Video
Insurancedaily | Ασφαλιστικά Νέα
  • #insurancetips
  • #statistics2022
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • Ασφάλιση Αυτοκινήτου
  • Ασφάλιση Υγείας
  • Ασφάλιση Κατοικίας
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • MARKETING & SALES
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • Υγεία
  • ΕΚΕ
Insurancedaily.gr
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • Ασφάλιση Αυτοκινήτου
  • Ασφάλιση Υγείας
  • Ασφάλιση Κατοικίας
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • MARKETING & SALES
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • Υγεία
  • ΕΚΕ
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Insurancedaily.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
minetta-auto62020gif

Γ. Φουφόπουλος: Με 50 εκατ. παραγωγή και διατηρησιμότητα 86,9% η κορυφαία Επιθεώρηση της Εθνικής

Βίκυ Γερασίμου Βίκυ Γερασίμου •
10/03/2017
• Ασφαλιστικές Ειδήσεις • Ειδήσεις • Η Καθημερινη Ασφαλιστικη σας Ενημερωση
1 min
Share on Facebook

«Αν θες να πας γρήγορα πήγαινε μόνος, αν θες να πας μακριά, πήγαινε με άλλους».

Σε αυτήν τη φράση αποτυπώνεται η συνεργατοκεντρική φιλοσοφία της Επιθεώρησης του Γ. Φουφόπουλου, που από το 2004 μέχρι σήμερα βρίσκεται στην πρώτη θέση της Εθνικής Ασφαλιστικής, παράγοντας αποτελέσματα που είναι συνάρτηση τόσο του μοντέλου διοίκησης που έχει αναπτύξει ο Γ. Φουφόπουλος όσο και των ανθρώπων με τους οποίους έχει πλαισιώσει την ομάδα του.

Αυτούς τους ανθρώπους, τους συνεργάτες, τους φίλους και τη διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής τίμησε ο πρώτος Επιθεωρητής της Εθνικής στην καθιερωμένη διοργάνωση των βραβεύσεων της ομάδας του, που έγινε στις 3 Μαρτίου 2017 στο Posidonio Music Hall.

50 εκατ. παραγωγή και 91.000 πελάτες

Κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε η Επιθεώρηση παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, έθεσε υψηλούς στόχους και τους υπερκέρασε, καταγράφοντας νέο ρεκόρ στην παραγωγή της και στο σύνολο της Εθνικής Ασφαλιστικής. Ειδικότερα η παραγωγή το 2016 έφτασε τα 50 εκατ. ευρώ και από αυτά τα 8 εκατ. αφορούσαν νέες εργασίες.

Περισσότεροι από 91.000 άνθρωποι εμπιστεύτηκαν την Επιθεώρηση και την Εθνική Ασφαλιστική για την ασφαλιστική τους κάλυψη, ενώ οι 22.415 εξ αυτών ήταν νέοι πελάτες.

Όπως ανέφερε ο κ. Γ. Φουφόπουλος «Το σημαντικότερο πλεονέκτημά μας είναι η σχέση μας με τον πελάτη και η ισχυρή Εθνική Ασφαλιστική. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας, ο σεβασμός και η αλήθεια που δείχνουμε εμείς, είναι αυτά που διαμορφώνουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα στη νέα εποχή».

IMG_0437

foufopoulos_10Διατηρησιμότητα δεκαετίας 86,91%

Αντιπροσωπευτικό δείκτη της ποιότητας των εργασιών της Επιθεώρησης αποτελεί το ποσοστό που έχει πετύχει στη διατηρησιμότητα το 2016 αλλά και την τελευταία δεκαετία, το οποίο είναι εξαιρετικά υψηλό. Ειδικότερα σε ποσοστό 86,91% η Επιθεώρηση του Γ. Φουφόπουλου διατηρεί τα συμβόλαιά της αποδεικνύοντας στην πράξη ότι σε όλη την ασφαλιστική διαδικασία από την ανάλυση του κινδύνου μέχρι και το after sales service παρέχει υπηρεσίες που την κατατάσσουν στην κορυφή της Εθνικής Ασφαλιστικής σε βάθος χρόνου.

IMG_9882IMG_9875Δίκτυο με ισχυρό όραμα, αξίες και επαγγελματίες

Έχοντας την τάση να αναπτύσσεται σε υγιή βάση η Επιθεώρηση υπό τη διοίκηση του κ. Γ. Φουφόπουλου έχει σήμερα ένα δίκτυο που αριθμεί 16 έδρες γραφείων σε όλη την Ελλάδα, 7 διευθυντές των γραφείων, 7 υποδιευθυντές, 25 unit managers και 300 ασφαλιστικούς συμβούλους.

foufopoulos_9Όπως δήλωσε ο κ. Φουφόπουλος:

«Η Επιθεώρηση ξεχωρίζει για τους ανθρώπους της αλλά και την ισχυρή βάση χαρτοφυλακίου. Όσοι δεν γνωρίζουν τους ανθρώπους μας δεν γνωρίζουν την Επιθεώρηση, μας γνωρίζουν όμως απόλυτα οι πελάτες μας. Δεν είναι για εμάς σημαντικό να χαρακτηριζόμαστε απλώς ως το μεγαλύτερο δίκτυο, θέλουμε να είμαστε ένα δίκτυο με ισχυρό όραμα, με επαγγελματίες, με πίστη στις αξίες της Εθνικής και της Επιθεώρησης. Ένα δίκτυο που βρίσκεται σε κάθε γωνιά της χώρας και πάντα δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή».

IMG_0437Οι τάσεις στη διεθνή αγορά

Στην ομιλία του ο κ. Φουφόπουλος αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που θα υπάρξουν στο επιχειρηματικό περιβάλλον, το τραπεζικό σύστημα και τις διεθνείς εξελίξεις και θα οδηγήσουν στην ανάγκη προσαρμογής άμεσα σε νέα δεδομένα. Στη διεθνή αγορά τρεις είναι οι τάσεις που διαγράφονται:

1. Οι πελάτες κατευθύνονται σε απλές λύσεις, τις οποίες μπορούν να αντιληφθούν ως προς το περιεχόμενό τους.

2. Οι τομείς συγκλίνουν με τα όποια εμπόδια να απομακρύνονται για τους νέους παίκτες στην αγορά και δημιουργούνται νέοι ασφαλιστικοί μικρο-τομείς προς εξερεύνηση και αξιοποίηση.

3. Η αναμενόμενη αξία είναι υψηλή, η αλυσίδα αξίας επαναπροσδιορίζεται με μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους και λιγότερα λειτουργικά έξοδα.

foufopoulos_8Ανοίγουμε δρόμο στη νέα εποχή με εφαλτήρια το όραμα και τη δημιουργία

Ο συγκερασμός της παράδοσης των 125 χρόνων της Εθνικής Ασφαλιστικής και της νέας κουλτούρας της Επιθεώρησης του Γ. Φουφόπουλου είναι τα εχέγγυα για το μέλλον.

«Είμαστε εδώ, είμαστε δυνατοί, συνεχίζουμε την πορεία μας.»

foufopoulos_7Αυτό ήταν το μήνυμα με το οποίο έκλεισε ο κ. Φουφόπουλος την εκδήλωση, προτρέποντας τους ανθρώπους του να παραμείνουν ενωμένοι και δημιουργικοί και να συμπορευτούν με όραμα στο μέλλον.

foufopoulos_5Στην κατάμεστη αίθουσα του Ποσειδωνίου, όπου βραβεύτηκαν οι 98 συνεργάτες της Επιθεώρησης, έδωσαν το παρών άνθρωποι της πολιτικής, στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής, εκπρόσωποι από το χώρο της ιδιωτικής υγείας και του ευρύτερου επιχειρείν μεταξύ των οποίων και οι κ.κ..: Χ. Θεοχάρης (ανεξάρτητος βουλευτής), Ν. Τσαλίκης (διευθυντής του πολιτικού γραφείου του βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Β. Κόκκαλη), Γ. Κατσιαντώνης (Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων), Χ. Τεντόμας (Δημοτικός Σύμβουλος του δήμου Αθηναίων), Γ.Μακρής και Η. Δασκαλόπουλος (αναπληρωτές γενικοί διευθυντές), Μ. Τάτσης (Διεύθυνση Πωλήσεων Εθνικής Ασφαλιστικής), Ι. Σηφάκης (Διευθυνση bancassurance, foufopoulos_6marketing, διαφήμισης και λοιπών συνεργασιών), Ι. Μωραίτης (Διευθυνση Ασφαλειών Λοιπών Γενικών Κλάδων στην Εθνική Ασφαλιστική), Κ. Βιτωράτου (στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας και Συνήγορος του Πελάτη), Γ. Τζαννής (Επίτιμος πρόεδρος του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης), Π. Τσαφάρας (Εντεταλμένος Σύμβουλος και μέλος του ΔΣ των εξαγωγέων Β. Ελλάδος ), Α. Αρσένης (Διαχειριστής του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά), Α. Λοπατατζίδης (Affidea), Ι. Πυρνοκόκης (Διευθυντής Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου), Χ. Ταμπουρέα (Εμπορική Διευθύντρια Ιασώ), Δ.  Βαλμάς (Προϊστάμενος Διοικητικού Metropolitan Hospital), Σ. Γκιώνη (Εμπορική Διευθύντρια Ομίλου Υγεία), Μ. Μπαξεβάνης (οικονομολόγος), Α. Τσαγκογέωργας (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Top Electronics Components ΑΕ), Π. Τούμπης (Μέλος ΔΣ της Top Electronics Components AE), Α. Σπινάκη (πρόεδρο Quantos), Α. Κουτσουμάρη (Γεν. Διευθυντή της  ΕΚΚΑ Mercedes), καθώς και οι εκπρόσωποι των κλαδικών μέσων ενημέρωσης Ν. Μωράκης, Ν. Ξυδάς, Κ. Ουζούνης και Κ. Σπύρου.

Ετικέτες: Εθνική ΤράπεζαΦουφόπουλος Γιώργος
katoikia-banner-468x60pxgif

Διαβάστε Επίσης Posts

Β. Κικίλιας
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Έκτακτη σύσκεψη στο Υπ. Κλιμ. Κρίσης για την επερχόμενη κακοκαιρία

Sep 22, 2023
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Συνάντηση της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας με τον Υπουργό Υγείας

Sep 22, 2023
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ARAG Day: Πρόσβαση στη δικαιοσύνη των συνανθρώπων μας με προβλήματα όρασης

Sep 22, 2023
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ταξίδι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για το αποκλειστικό δίκτυο της Groupama

Sep 22, 2023
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Εθνική Ασφαλιστική: Εφαρμόζει στην πράξη ανθρωποκεντρική κουλτούρα

Sep 22, 2023
Ασφάλιση για Φυσικές Καταστροφές

Πλημμύρες στη Θεσσαλία: Οι αποζημιώσεις από το κράτος και το μεγάλο ασφαλιστικό “κενό”

Sep 22, 2023

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 3 =

imperial-dekrafinalgif
300x250png
orizon-1964-row-banner-300x250jpg
300x250gif
img6811jpeg

TOP#5 Insurancedaily

  • Πώς θα εφαρμοστεί η υποχρεωτική ασφάλιση επιχειρήσεων – κατοικιών

    106 shares
    Share 42 Tweet 27
  • 600 εκατ. λόγοι για να ασφαλίσεις την περιουσία σου

    96 shares
    Share 38 Tweet 24
  • Με υποκατάστημα από 1/10 η Triglav στην Ελλάδα

    87 shares
    Share 35 Tweet 22
  • MEGA Brokers: Για 8η χρονιά η μεγαλύτερη εταιρεία Ασφαλιστικών Πρακτόρων στη GROUPAMA Ασφαλιστική 

    82 shares
    Share 33 Tweet 21
  • Ασφάλιση περιουσίας: Η Ασφαλιστική αγορά προτείνει κίνητρα & επιδοτήσεις.

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • SITEMAP
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Call us: +30 210 9594121
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • Ασφάλιση Αυτοκινήτου
  • Ασφάλιση Υγείας
  • Ασφάλιση Κατοικίας
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • MARKETING & SALES
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • Υγεία
  • ΕΚΕ

© 2020 Insurancedaily.gr - by Morax Media s.a..

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist