Ασφαλιστικές Ειδήσεις

H ALICO στη Λάρισα:
Συνέδριο Επιτυχημένων Ασφαλιστών


Τη Λάρισα επέλεξε η Alico για τη Σύσκεψη των Πετυχημένων Συνεργατών της από όλη την Ελλάδα. Ήταν μια έξυπνη και διαφορετική επιλογή, η οποία στηρίζει αφενός την ελληνική περιφέρεια, που έχει ανάγκη από παρόμοιες εκδηλώσεις, αφετέρου δίνει την ευκαιρία στους συνεργάτες της να γνωρίσουν την υπόλοιπη Ελλάδα. Θετική επίσης ήταν η απόφαση της Διοίκησης να μην παραφορτώσει τη Σύσκεψη με μακροχρόνιες ομιλίες και να επιτρέψει στους Συνεργάτες της να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το θεσσαλικό κάμπο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Εταιρείας τους. Το γεγονός ότι η εκδήλωση επέτρεπε να παρευρίσκονται και οι σύζυγοι των κορυφαίων συνεργατών συνέβαλε πολύ περισσότερο στο «δέσιμο» της Ομάδας και στην ενίσχυση της αλληλεγγύης που αισθάνονται οι Ασφαλιστές της Alico για την Εταιρεία τους.

Στις εργασίες του Συνεδρίου συμμετείχαν ο Ανδρέας Βασιλείου, VP της μεγάλης AIG και Executive VP της Alico, ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας Σωτήρης Ταγκόπουλος, ο Δημήτρης Μαζαράκης, ο μοναδικός Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων στην Ελλάδα που είναι Αναλογιστής (!), ο Γιώργος Ζερβουδάκης, Διευθυντής του Δικτύου Agency, καθώς και άλλα στελέχη της Εταιρείας. Παραβρέθηκαν επίσης αρκετοί Διευθυντές Καταστημάτων και Unit Managers, οι οποίοι έχουν ουσιαστική συμβολή στην υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος της Alico.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου εξετάστηκαν θέματα Πωλήσεων και οι Σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σε θέματα εξυπηρέτησης Πελατών και σε Σύγχρονες Μεθόδους Παροχής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών τους.

Στις ομιλίες τους οι επικεφαλής της εταιρείας Ανδρέας Βασιλείου και Σωτήρης Ταγκόπουλος αναφέρθηκαν στην εξαιρετική πορεία της Εταιρείας και στην αναγνώριση που απολαμβάνει η Alico από τους Ασφαλισμένους της και την ευρύτερη Αγορά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι Συνεργάτες της έχουν το δικαίωμα να επαναπαύονται στις δάφνες τους και να μην ψάχνουν συνεχώς να βελτιώσουν την «Πρόσθετη Αξία», την οποία έχουν συνηθίσει να εισπράττουν οι Πελάτες της.

Κατά τα άλλα, οι Σύνεδροι απόλαυσαν τις βόλτες τους, τις παρεούλες τους και, φυσικά, το όμορφο περιβάλλον της περιοχής της Λίμνης Πλαστήρα.

O Κύκλος των Επιτυχημένων Ασφαλιστών της Alico αποτελεί μια μακροχρόνια παράδοση της Εταιρείας και έχει καθιερωθεί ως η πιο αναγνωρισμένη καταξίωση όλων των Συνεργατών της. Τα μέλη του είναι επαγγελματίες υψηλού επιπέδου και λειτουργούν ως «Παράδειγμα προς Μίμηση» για όλους.
Η επιτυχία της Alico στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο δεν είναι τυχαία, ούτε τυχαίο είναι το γνωστό ρητό του Μάνατζμεντ που λέει:

«Όλες οι πετυχημένες “Μελέτες Περίπτωσης” υπάγονται σε αυτό που λέμε “Εμπνευσμένη Ηγεσία”»!


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
H ALICO στη Λάρισα:
Συνέδριο Επιτυχημένων Ασφαλιστών! https://www.insurancedaily.gr/h-alico-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bb%ce%ac%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b1%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%cf%89%ce%bd-%ce%b1%cf%83/