Ασφαλιστικές Ειδήσεις

AXA: Δώρο ζωής και υγείας με αφορμή την παγκόσμια γιορτή της μητέρας

AXA

AXA

Είναι ο άνθρωπος που στέκεται δίπλα μας από το πρώτο λεπτό της ζωής μας. Που γελάει με τη χαρά μας, που μας στηρίζει σε κάθε δυσκολία μας, που είναι εκεί σε κάθε σημαντική στιγμή μας. Που μας κρατάει το χέρι και μας δίνει δύναμη  για να συνεχίσουμε όταν νομίζουμε πως δεν θα τα καταφέρουμε. Που μας φροντίζει και μας προστατεύει από κάθε κίνδυνο, με κάθε τρόπο. Είναι ο άνθρωπος που έχει ως μοναδική του αποστολή, από την ημέρα που γεννηθήκαμε, την προστασία μας.

Είναι η μητέρα μας.

Με αφορμή την παγκόσμια Γιορτή της Μητέρας, η ΑΧΑ προσφέρει ένα δώρο ζωής και υγείας για τη μητέρα, το πιο δυνατό σύμβολο προστασίας.

Μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook, η ΑΧΑ προσκαλεί τους φίλους της να γράψουν γιατί είναι σημαντική για εκείνους η μητέρα τους και να κερδίσουν ένα ετήσιο συμβόλαιο πρωτοβάθμιας περίθαλψης Mediσυν Care.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε συμμετοχές από την Κυριακή 8 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 15 Μαΐου και ώρα 11:59 μ.μ.. Ο νικητής θα αναδειχθεί με ηλεκτρονική κλήρωση στις 16 Μαΐου, μέσα από σχετική ανάρτηση στη σελίδα Facebook της ΑΧΑ Ασφαλιστικής.

Μήπως ήρθε η στιγμή να ανταποδώσετε ένα μέρος από τη φροντίδα που σας χάρισε τόσο απλόχερα η μητέρα σας

Δηλώστε συμμετοχή, κάνοντας like και αφήνοντας ένα σχετικό σχόλιο στο post.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 15 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
AXA: Δώρο ζωής και υγείας με αφορμή την παγκόσμια γιορτή της μητέρας! https://www.insurancedaily.gr/i-axa-prosferi-ena-doro-zois-ke-ygias-me-aformi-tin-pagkosmia-giorti-tis-miteras/