Ασφάλιση Πιστώσεων Ειδήσεις & Νέα

ICAP: Ο πιστωτικός κίνδυνος χτυπάει την πόρτα των επιχειρήσεων

ICAP

Tο Ετήσιο Συνέδριο Credit Risk Management της ICAP Group έχει γίνει θεσμός στην Ελλάδα με τις οκτώ πρώτες διοργανώσεις να έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από 2.500 ανώτατα στελέχη Οικονομικών και Γενικών Διευθύνσεων και να έχουν υποστηριχθεί από 164 Εταιρείες – Χορηγούς. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής. Το Insurancedaily.gr και το περιοδικό «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ MARKETING» είναι χορηγοί επικοινωνίας.

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, το Συνέδριο αποκτά ιδιαίτερη σημασία λόγω του κινδύνου που χαρακτηρίζει τη σημερινή οικονομική κατάσταση. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ICAP δίνει την ευκαιρία παρακολούθησης ομιλιών διακεκριμένων στελεχών όπως ο  Richard Hunter από την Fitch Ratings, ο Joris Peeters από την  Dun & Bradstreet, καθώς και ο Γκίκας Χαρδούβελης, οι οποίοι θα αναλύσουν θέματα οικονομίας και πιστωτικού κινδύνου, θα ανταλλάξουν απόψεις και θα συζητήσουν το ενδεικτικό πλαίσιο διαχείρισης των συγκεκριμένων θεμάτων.

Θα παρουσιαστούν επίσης τα αποτελέσματα της έρευνας της ICAP Group  για  τη σημερινή  εικόνα του πιστωτικού κινδύνου και της πολιτικής στο ελληνικό επιχειρείν.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + seven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ICAP: Ο πιστωτικός κίνδυνος χτυπάει την πόρτα των επιχειρήσεων! https://www.insurancedaily.gr/icap-o-pistotikos-kindynos-chtypai-tin-porta-ton-epichiriseon/