Ασφαλιστικές Ειδήσεις

INTERAMERICAN: Διευρυμένη χορηγία ασφάλισης στην Κιβωτό του Κόσμου στη Χίο

INTERAMERICAN & Κιβωτός του Κόσμου

INTERAMERICAN & Κιβωτός του Κόσμου

Η Σταυρούλα Επιτροπάκη, συντονίστρια, με την Ευγενία Βλυσίδου, ασφαλιστική σύμβουλο του Γραφείου της INTERAMERICAN στη Χίο.

Το συμβόλαιο ομαδικής ασφάλισης των παιδιών που φροντίζει η «Κιβωτός του Κόσμου» στη Χίο ανανέωσε, με βελτίωση των παρεχομένων καλύψεων, η INTERAMERICAN. Το νέο ασφαλιστήριο περιλαμβάνει διευρυμένο όριο κάλυψης για τη νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη, καθώς επίσης και για νοσήλια στο πλαίσιο της κάλυψης εξόδων περίθαλψης εντός και εκτός νοσοκομείου, ενώ έχει προστεθεί και η κάλυψη για ομαδικό ατύχημα. Πέραν αυτών των βελτιωμένων καλύψεων, περιλαμβάνεται η ασφάλιση για δαπάνες χειρουργείου, ιατρικών πράξεων και εργαστηριακών–διαγνωστικών εξετάσεων.

Η «Κιβωτός του Κόσμου», που περιθάλπει παιδιά εκτεθειμένα στην εγκατάλειψη, την απόρριψη, τη φτώχεια, τη βία, στεγάζει παιδιά από τα νησιά του Αιγαίου που έχουν ανάγκη φροντίδας. Η πρωτοβουλία της δωρεάν ασφαλιστικής κάλυψης ήταν της Ε. Βλυσίδου, ασφαλιστικής συμβούλου του Γραφείου της INTERAMERICAN στη Χίο, του οποίου επικεφαλής είναι η συντονίστρια Στ. Επιτροπάκη.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
INTERAMERICAN: Διευρυμένη χορηγία ασφάλισης στην Κιβωτό του Κόσμου στη Χίο! https://www.insurancedaily.gr/interamerican-dievrymeni-chorigia-asfalisis-stin-kivoto-tou-kosmou-sti-chio/