Ασφάλιση Κατοικίας Ειδήσεις & Νέα

Μία super εναλλακτική ασφάλιση περιεχομένου σπιτιού


Οι καιροί αλλάζουν… το έχουμε πει πολλές φορές. Αυτή όμως είναι η αλήθεια. Σκεφτείτε πώς θα ήταν αν με μία συνδρομή το μήνα είχατε εξασφαλίσει επισκευές και ζημιές στο σπίτι σας, χωρίς εσείς να χρειαστεί να ανησυχήσετε για τίποτα. Ούτε καν για την επιλογή του συνεργείου.

του Νίκου Μωράκη

Αυτό ακριβώς κάνει η εφαρμογή super που έρχεται να λύσει τα χέρια των ιδιοκτητών κατοικιών που υπολογίζεται ότι καταβάλλουν το 2% της αξίας του σπιτιού τους ετησίως σε επισκευές. Την εν λόγω ιδέα είχε μία ομάδα στη Νέα Υόρκη η οποία έφτιαξε μία υπηρεσία tailor made για τον καταναλωτή.

Στην ουσία με μία συνδρομή η Super φροντίζει τα σπίτια των μελών της, κρατάει αρχεία επισκευών, υπενθυμίζει πότε πρέπει να γίνει συντήρηση σε συσκευές και τις καλύπτει στέλνοντας εξειδικευμένους επαγγελματίες. Με συνδρομή 20 δολαρίων το μήνα επισκευάζει και συντηρεί όλες τις συσκευές του σπιτιού και με 60 δολάρια το μήνα επισκευάζει ζημιές σε συσκευές και σε συστήματα τεχνολογιών.

Η super καλύπτει ευρύτατη γκάμα αναγκών, από τις συσκευές Microwave και το ψυγείο μέχρι συστήματα θέρμανσης, υδραυλικές εγκαταστάσεις και συστήματα ποτίσματος. Αν κάποια συσκευή δεν μπορεί να φτιαχτεί τότε η εταιρεία την αντικαθιστά με κάποια παρόμοιας αξίας ή γράφει επιταγή στον συνδρομητή της.

Διαβάστε επίσης: Ασφάλεια ζωής με το μήνα


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Μία super εναλλακτική ασφάλιση περιεχομένου σπιτιού! https://www.insurancedaily.gr/mia-super-enallaktiki-asfalisi-periechomenou-spitiou/