Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο Ν. Μηταράκης στην συνάντηση ασφαλιστών στην Ύδρα

Ν. Μηταράκης

Στην φετινή Διεθνή Συνάντηση Ασφαλιστών και Αντασφαλιστών στην Ύδρα (25-26 Σεπτεμβρίου) θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Ν. Μηταράκης, του οποίου η ομιλία κρίνεται καίρια δεδομένων των εξαγγελιών της κυβέρνησης για την αναδιοργάνωση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης.

Την εναρκτήρια ομιλία του συνεδρίου θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου ενώ keynote speaker θα είναι ο κ. Davide Corradi, Managing Director & Senior Partner, Insurance leader της Boston Consulting Group, ο οποίος θα αναφερθεί στην ιδιωτική ασφάλιση σε μία εξελισσόμενη κοινωνία και οικονομία.

Στο σχετικό πάνελ θα συμμετέχουν με Συντονιστή τον κ. Νίκο Βέττα, Γενικό Διευθυντή IOBE και Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών οι κ.κ. Κυριάκος Αποστολίδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Metlife Greece, κ. Arnaud Kopp, Client Manager της Swiss RE για τις χώρες της Μεσογείου, Φιλίππα Μιχάλη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος, Andreas Voßberg, Senior Underwriter της Munich RE στη Γερμανία και Giuseppe Zorgno, Διευθύνων Σύμβουλος της AIG Ελλάδος.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ο Ν. Μηταράκης στην συνάντηση ασφαλιστών στην Ύδρα! https://www.insurancedaily.gr/o-n-mitarakis-stin-synantisi-asfalist/