Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Σ.Υ.Α.Ε.: Σχολές Γονέων & Ομάδα Ψυχικής Ενδυνάμωσης

ΣΥΑΕ

ΣΥΑΕ

Ο Σ.Υ.Α.Ε. παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει και τις δυσκολίες που προκύπτουν από αυτήν, συνεχίζει να προσφέρει για 14η συνεχή χρονιά τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη του να παρακολουθήσουν δωρεάν τις εργασίες των Σχολών Γονέων.

Όλοι οι ασφαλιστικοί υπάλληλοι που είναι ή πρόκειται στο άμεσο μέλλον να γίνουν γονείς, γυναίκες και άντρες μπορούν να βρουν στις Σχολές Γονέων την υποστήριξη  που χρειάζονται για να αντεπεξέλθουν με επιτυχία στον πιο δύσκολο ρόλο που καλούνται να παίξουν: του γονέα.

Επιπλέον, ο Σ.Υ.Α.Ε. βλέποντας τη μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση που είχαν τα εργαστήρια ενηλίκων που διοργάνωσε τα προηγούμενα χρόνια, δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη του να συμμετέχουν δωρεάν σε Ομάδα Ψυχικής Ενδυνάμωσης & Ισορροπίας.

Η φροντίδα  του  εσωτερικού μας κόσμου αποτελεί ανάγκη στις μέρες που ζούμε. Σκοπός αυτής της Ομάδας είναι να μάθουμε να παρατηρούμε προσεκτικά τον εαυτό μας, να ξεχωρίζουμε τις σκέψεις μας από τα συναισθήματα, να επιλέγουμε τη συμπεριφορά μας και να μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τους άλλους, τις σχέσεις μας και τη ζωή κάτω από ένα καινούργιο πρίσμα! Η Ομάδα θα προσφέρει πρακτικά εργαλεία ώστε να βρει ο καθένας μας το δικό του τρόπου να ζει την καθημερινότητά του με ηρεμία, χαρά και αισιοδοξία!

Οι ομάδες γίνονται, απογευματινές ώρες, στα γραφεία του Συλλόγου, έχουν συχνότητα 2 φορές το μήνα και διάρκεια μιάμιση ώρα.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στα γραφεία του συλλόγου, στο e-mail: syae@oase.gr  ή στο fax: 210 3647284 όπου θα αναγράφονται το ονοματεπώνυμο, η εταιρεία, η διεύθυνση και το τηλέφωνο επικοινωνίας & το e-mail. Στην περίπτωση των Σχολών Γονέων να σημειωθεί και η ηλικία του παιδιού.

 Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι 04/10/2016


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + six =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Σ.Υ.Α.Ε.: Σχολές Γονέων & Ομάδα Ψυχικής Ενδυνάμωσης! https://www.insurancedaily.gr/s-y-a-e-scholes-goneon-omada-psychikis-endynamosis/