Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Σπάει το φράγμα της “λογοκρισίας” η AXA

rating

H ΑΧΑ Ασφαλιστική αλλάζει για άλλη μία φορά τα δεδομένα στην ασφαλιστική αγορά, υιοθετώντας ένα καινοτόμο εγχείρημα που προς το παρόν δεν εφαρμόζεται σε καμία άλλη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα: Θέτει τις πρακτικές της στην αξιολόγηση των ασφαλισμένων της που έχουν αποζημιωθεί, αφήνοντας ελεύθερη στην ουσία τη διαδικασία σχολιασμού μέσα από την ιστοσελίδα της.

της Βίκυς Γερασίμου

Αποδεικνύει έμπρακτα ότι εστιάζει ανθρωποκεντρικά βλέποντας κάθε ασφαλισμένο ξεχωριστά και αναπτύσσει με τους πελάτες της αμφίδρομες σχέσεις στη διαδικασία της ασφάλισης. Πρόκειται για μία ενέργεια η οποία αναμφίβολα ξεχωρίζει για το δυναμισμό που περικλείει αλλά και για το μεγάλο βήμα που γίνεται ώστε η ασφαλιστική αγορά να έρθει ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στον μέσο καταναλωτή, δείχνοντας ότι δεν φοβάται να εκθέσει τον εαυτό της, αλλά και το ότι διαθέτει την εταιρική ευφυΐα να αξιοποιήσει τα δεδομένα που θα προκύψουν και να δημιουργήσει πιο ισχυρούς και προσωποποιημένους δεσμούς με την κοινωνία.

Η νέα πλατφόρμα σχολιασμού που λειτουργεί “ελλείψει” λογοκρισίας ανακοινώθηκε από τον CEO, κ. Ε. Μοάτσο πριν μερικές ημέρες και είναι ήδη σε ισχύ με link στην κεντρική ιστοσελίδα της AXA. Κάθε ασφαλισμένος της AXA μπορεί να δημιουργήσει ένα λογαριασμό και εν συνεχεία ως χρήστης να αξιολογήσει την εταιρεία και να αιτιολογήσει την άποψή του με γραπτό κείμενο.

Από τις κριτικές που έχουν μέχρι τώρα διαμορφωθεί και αποτυπώνουν τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες της βλέπουν την AXA το 91,74% είναι θετικά προσκείμενο στην εταιρεία, το 2,29% ουδέτερο και το 5,96% μιλά αρνητικά.

Εχέγγυα διαφάνειας από την ekomi

Την ποιότητα και την διαφάνεια στην όλη διαδικασία εγγυάται η ekomi, διεθνής εταιρεία που συνεργάζεται με περισσότερες από 14.000 εταιρείες παγκοσμίως. Η eKomi παρέχει στην ΑΧΑ το λειτουργικό SaaS το που μπορεί να συγκεντρώσει κριτικές πελατών και προϊόντων.

Μόλις αυτές συγκεντρωθούν, ελέγχονται από την ομάδα Διαχείρισης Ανατροφοδότησης της eKomi και έπειτα δημοσιεύονται online και συνδέονται με όλες τις κυριότερες μηχανές αναζήτησης. Ήδη η ΑΧΑ έχει βραβευτεί με την ασημένια σφραγίδα έγκρισης της eKomi.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Σπάει το φράγμα της “λογοκρισίας” η AXA! https://www.insurancedaily.gr/spai-fragma-tis-logokrisias-axa/