ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Facebook Instagram
Search
Close this search box.
Bars
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
Menu
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
atfad728-x-90-1gif
Home Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Ασφάλιση Αυτοκινήτου Ειδήσεις & Νέα

Συνεταιριστική Ασφαλιστική: Είναι η ώρα να σταματήσει η κατρακύλα των ασφαλίστρων στο αυτοκίνητο

Insurancedaily editorial team by Insurancedaily editorial team
13/09/2016 - Updated on 21/04/2017
in Ασφάλιση Αυτοκινήτου Ειδήσεις & Νέα, Ασφαλιστικές Ειδήσεις, Εκδηλώσεις
A A
Δημήτρης Ζορμπάς

Δημήτρης Ζορμπάς

Share on Facebook
Δημήτρης Ζορμπάς
Δημήτρης Ζορμπάς

Στη Νίκαια, το ονομαστό θέρετρο της Νότιας Γαλλίας, πραγματοποίησε φέτος το Ετήσιο Συνέδριο η Συνεταιριστική Ασφαλιστική με σκοπό την επιβράβευση εκλεκτών συνεργατών οι οποίοι κατάφεραν να διακριθούν και να ξεχωρίσουν στους παραγωγικούς τους στόχους, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τα ποσοτικά όσο και τα ποιοτικά κριτήρια.

Η συμμετοχή και η δέσμευση όλων όσων συμμετείχαν ήταν εντυπωσιακή και για άλλη μια φορά το Συνέδριο της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Συνεργάτες και στελέχη, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να θέσουν νέους στόχους, να ενημερωθούν για τα δρώμενα της εγχώριας αγοράς, αλλά και του εξωτερικού και να συνδράμουν όλοι από κοινού, με ουσιαστικές και καινοτόμες ιδέες και προτάσεις για την αναπτυξιακή πορεία της Εταιρείας.

Διαβάστε Επίσης

Διάλεξη του Β. Αποστολόπουλου στο Πανεπιστήμιο του Cambridge

Διάλεξη του Β. Αποστολόπουλου στο Πανεπιστήμιο του Cambridge

Feb 24, 2026
Ετήσια εκδήλωση του Συνεταιρισμού ΠΑΝΟΡΜΟΣ

Ετήσια εκδήλωση του Συνεταιρισμού ΠΑΝΟΡΜΟΣ

Feb 24, 2026
Συνεταιριστική Ασφαλιστική
Πάνελ Συνεδρίου

Την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου κήρυξε ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, Θωμάς Ιωαννίδης, τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη για ομαδική δουλειά και δέσμευση στους στόχους της Εταιρείας. Επίσης, έκανε μία ανασκόπηση των έργων που έχει υλοποιήσει η Εταιρεία τον τελευταίο χρόνο και πως αντιμετώπισε αποτελεσματικά τις προκλήσεις του Solvency II.

Enrico San Pietro
Ο Enrico San Pietro

Συντονίστρια του Ετήσιου Συνεδρίου ήταν η Νεκταρία Μπέσσα, Διευθύντρια Διοικητικού & Ανάπτυξης της Εταιρείας, η οποία αφού αναφέρθηκε στο επιχειρηματικό μοντέλο διαχείρισης της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής και στην ανθεκτικότητα του στο χρόνο, κάλεσε στη συνέχεια τους εκλεκτούς προσκεκλημένους της Εταιρείας να απευθύνουν ένα χαιρετισμό.

Ο Βουλευτής Ν. Σερρών, Μιχάλης Τζελέπης, ευχαρίστησε για την πρόσκληση και αναφέρθηκε στον αγροτικό τομέα, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά και στις ευκαιρίες ανάπτυξης που παρουσιάζει. Ο Πρόεδρος των Συνεταιριστικών Τραπεζών, Νικόλαος Μυρτάκης, εστίασε στην άψογη συνεργασία των Συνεταιρικών Τραπεζών με τη Συνεταιριστική Ασφαλιστική όλα αυτά τα χρόνια και εξέφρασε τους προβληματισμούς του για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας.

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Unipol – Μετόχων της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής – Enrico San Pietro, ο οποίος συνεχάρη τα στελέχη της Εταιρείας για τη συνετή και επιτυχημένη διαχείριση και ιδιαίτερα το Γενικό Διευθυντή της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, Δημήτρη Ζορμπά, τον οποίο αποκάλεσε στυλοβάτη της Εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της, εκφράζοντας την αμέριστη εμπιστοσύνη του Ομίλου Unipol στη Συνεταιριστική Ασφαλιστική και την απόλυτη στήριξή της σε κάθε της βήμα.

Συνεταιριστική Ασφαλιστική

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Εταιρείας, Μανώλης Φουντουλάκης, δήλωσε την ικανοποίησή του για την επίτευξη των στόχων όλων των συνεργατών που ήταν παρευρισκόμενοι στο Συνέδριο, εστιάζοντας στην υγιή ανάπτυξη της παραγωγής η οποία θα επιτευχθεί με σκληρή δουλειά, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια, προκειμένου να παραδίδονται στον τελικό καταναλωτή ποιοτικές υπηρεσίες.

Το δεύτερο μέρος του Συνεδρίου άνοιξε με την ομιλία του Δημήτρη Ζορμπά, Γενικού Διευθυντή της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, ο οποίος ανέδειξε ζητήματα που αφορούν την Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά, κάνοντας την αντιπαραβολή με τα ανεπτυγμένα οικονομικά μεγέθη άλλων Ευρωπαϊκών χωρών που ακμάζουν στον ασφαλιστικό τομέα. Ο κ. Ζορμπάς στάθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα της αύξησης των κατώτατων ορίων ασφαλιστικής κάλυψης στην  Αστική Ευθύνη Αυτοκινήτων λέγοντας: «Είναι επιτέλους η ώρα να σταματήσει η κατρακύλα των ασφαλίστρων στην Αγορά και να φερθούμε όλοι με υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας».

Στη συνέχεια παρουσίασε την εντυπωσιακή θέση της Συνεταιριστικής σε μία περίοδο ύφεσης και συρρίκνωσης της οικονομίας της χώρας. Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, σημείωσε, στη χρήση του 2015 ένα πολύ ισχυρό ισολογισμό με την κερδοφορία να ξεπερνά τα 1,9 εκατ. ευρώ και τον δείκτη Solvency II να ανέρχεται στο 192%! Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, υπογράμμισε ο κ. Ζορμπάς, εμπνέει εμπιστοσύνη στους συνεργάτες της και τους ασφαλισμένους γιατί είναι μία πολύ υγιής επιχείρηση που απολαμβάνει της στήριξης των μετόχων της που είναι μεγάλες συνεταιριστικές εταιρείες της Ευρώπης με σημαντικά κεφάλαια και τεχνογνωσία και οι κορυφαίοι ελληνικοί συνεταιρισμοί.

Κατόπιν, το λόγο πήρε η Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, η οποία με την σειρά της μίλησε για το ασταθές οικονομικό περιβάλλον των χωρών της Ε.Ε. που δεν αφήνει περιθώρια ανάπτυξης, για την «ατροφική» ασφαλιστική συνείδηση των καταναλωτών και για τους τρόπους επίλυσης των ανωτέρω προβλημάτων. Στην συνέχεια, η κα Εύα Βαρουχάκη, Επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας και Διεθνών Σχέσεων της Ε.Α.Ε.Ε. έκανε λόγο για τις εξελίξεις σε νομικό και θεσμικό πλαίσιο, καθώς επίσης και για το θέμα της πιστοποίησης των διαμεσολαβούντων και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τον νέο νόμο.

Στο τέλος του Συνεδρίου, σε κλίμα εορταστικό, πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις όλων των συνεργατών που διακρίθηκαν για την πίστη και τον ζήλο τους, ανανεώνοντας το ραντεβού για το επόμενο έτος, με την πεποίθηση ότι τόσο οι άνθρωποι της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, όσο και οι συνεργάτες της, σαν μία τεράστια συνεταιριστική αλυσίδα, θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες των ασφαλισμένων τους και θα καθιερωθούν ακόμη περισσότερο στην συνείδησή τους, ως την πλέον αξιόπιστη και φερέγγυα εταιρεία!

np-car-468x60px-new-1-1jpg

Related Posts

Ετήσια εκδήλωση του Συνεταιρισμού ΠΑΝΟΡΜΟΣ
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ετήσια εκδήλωση του Συνεταιρισμού ΠΑΝΟΡΜΟΣ

by Βίκυ Γερασίμου
Feb 24, 2026
Ιστορίες που άλλαξαν οπτική: Όταν το MDRT γίνεται εμπειρία ζωής
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ιστορίες που άλλαξαν οπτική: Όταν το MDRT γίνεται εμπειρία ζωής

by Insurancedaily editorial team
Feb 24, 2026
Δύο διαφορετικές… ματιές στα ασφάλιστρα οχημάτων
Ασφάλιση Αυτοκινήτου Ειδήσεις & Νέα

Δύο διαφορετικές… ματιές στα ασφάλιστρα οχημάτων

by Insurancedaily editorial team
Feb 24, 2026
Ο Χρ. Παλαμίδης ομιλητής στο Insurance Forum “Athens Edition”
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο Χρ. Παλαμίδης ομιλητής στο Insurance Forum “Athens Edition”

by Insurancedaily editorial team
Feb 24, 2026
O Γ. Τζέης στο Insurance Forum Athens Edition
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

O Γ. Τζέης στο Insurance Forum Athens Edition

by Insurancedaily editorial team
Feb 24, 2026
Η Μ. Νικολάου ομιλήτρια στο Insurance Forum “Athens Edition”
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Μ. Νικολάου ομιλήτρια στο Insurance Forum “Athens Edition”

by Insurancedaily editorial team
Feb 24, 2026
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 4-8/12
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 24 – 27/2

by Insurancedaily editorial team
Feb 24, 2026
Πρωτόδικη δικαίωση για ασφαλισμένους της CNP
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ασφαλίσεις υγείας: Δικαστική απόφαση για κάλυψη 157.000 ευρώ για συγγενή πάθηση

by Βίκυ Γερασίμου
Feb 24, 2026
Οι Ηλίας & Μάριος Γαλάνης στη Vice Versa
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Οι Ηλίας & Μάριος Γαλάνης στη Vice Versa

by Insurancedaily editorial team
Feb 24, 2026

Comments 1

  1. KOZANIS says:
    9 years ago

    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΝ 7/2016 ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΔΙΟΤΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ (ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΜΙΛΑΝΕ ΤΟΤΕ)

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

300x250png
orizon-1964-row-banner-300x250jpg
designiaagentsbanner2025300x250gif
300x250-cyprialife-greece-1gif

TOP#5 Insurancedaily

  • Ασφαλισμένο το εργοστάσιο “Βιολάντα”

    Τι καλύπτει το ασφαλιστήριο της ΒΙΟΛΑΝΤΑ

    251 shares
    Share 100 Tweet 63
  • Τι ισχύει με τις αποζημιώσεις στο τραγικό δυστύχημα με τους φιλάθλους στη Ρουμανία

    155 shares
    Share 62 Tweet 39
  • ΕΤΕ – Allianz: Δυναμικό comeback της τράπεζας με deal αρχές Μαρτίου

    100 shares
    Share 40 Tweet 25
  • Εξελίξεις στην υπόθεση της έκρηξης στη ΒΙΟΛΑΝΤΑ

    97 shares
    Share 39 Tweet 24
Εγγραφή στο Newsletter

+12,000 εγγεγραμμένοι χρήστες ενημερώνονται καθημερινά για θέματα Ιδιωτικής Ασφάλισης από το Newsletter του insurancedaily.gr

Facebook Instagram Youtube
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
© MORAX MEDIA Α.Ε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Insurancedaily.gr | Ταυτότητα

  • Διαχειριστής / Διευθυντής: Mωράκης Μιχαήλ
  • Διευθύντρια Σύνταξης: Βίκυ Γερασίμου
  • Ιδιοκτησία: Morax Media Α.Ε.
  • Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος
  • Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ
  • Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672
  • Email: [email protected], Tηλ: +30 210 9594121

Add New Playlist

No Result
View All Result
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ

© 2020 Insurancedaily.gr - by Morax Media s.a..

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και προσωποποιημένο περιεχόμενο.
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ