ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Facebook Instagram
Search
Close this search box.
Bars
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
Menu
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
728x90jpg
Home Ειδήσεις Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Δημήτρης Κοντομηνάς: Νέες Δικαστικές Περιπέτειες!

Νίκος Μωράκης by Νίκος Μωράκης
10/01/2014 - Updated on 20/03/2017
in Ασφαλιστικές Ειδήσεις
A A
κοντομηνάς-σκάνδαλο ΤΤ
Share on Facebook

insurancedaily-kontominasΗ πορεία του Δημήτρη Κοντομηνά στην ελληνική ασφαλιστική αγορά είναι τόσο γνωστή που κάθε περαιτέρω αναφορά θα ηχούσε ως πλεονασμός και βαρετή επανάληψη. Το γενικότερο δε επιχειρηματικό του δαιμόνιο έχει επιβεβαιωθεί εκ των αποτελεσμάτων του στα σαράντα χρόνια της παρουσίας του σε πολλαπλές αγορές. Τέτοιοι άνθρωποι, τέτοιες προσωπικότητες, είναι φυσιολογικό να δημιουργούν ή φανατικούς υποστηρικτές ή ορκισμένους εχθρούς.

Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά λοιπόν, η προσέγγιση και της νέας δικαστικής περιπέτειας του Δημήτρη Κοντομηνά θα πρέπει να βασιστεί σε πολύ προσεκτικούς χειρισμούς. Όχι για την ισορροπία του θέματος, αλλά γιατί δεν υπάρχει πρόσβαση στους δικαστικούς φακέλους και η άποψη που διαμορφώνεται προέρχεται από δημοσιογραφικές (και όχι μόνο) πληροφορίες. Το μόνο σίγουρο είναι η έκδοση του εντάλματος σύλληψης το βράδυ της Τετάρτης, η επίσκεψη των αρμόδιων οργάνων σε Ιδιωτική Κλινική όπου νοσηλευότανε (τυχαία;) από τις αρχές της εβδομάδας με αναπνευστικά προβλήματα, η εκτέλεση του εντάλματος, παραμένοντος του Δ.Κ. στην Ιδιωτική Κλινική φρουρούμενος και η επίσκεψη την Πέμπτη το πρωϊ του ανακριτή κ. Ανδρεάδη, ο οποίος, παρουσία του δικηγόρου του Δ.Κ. κ. Γρηγόρη Τσολιά του διάβασε το κατηγορητήριο και όρισε ημερομηνία απολογίας του για την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014 στις 10:00 το πρωί.

Διαβάστε Επίσης

efood, Interamerican, Anytime, Deloitte και NAK συμβάλλουν ενεργά στη διάσωση των δασών της Αττικής

efood, Interamerican, Anytime, Deloitte και NAK συμβάλλουν ενεργά στη διάσωση των δασών της Αττικής

Jul 1, 2025
Rebranding Trust: Η πρόκληση του marketing στην ασφαλιστική αγορά

Rebranding Trust: Η πρόκληση του marketing στην ασφαλιστική αγορά

Jun 26, 2025

Για ποια όμως υπόθεση διώκεται; Η δίωξη σχετίζεται με τις σχέσεις που είχε αναπτύξει με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (παλαιό, νέο, ΤΤ, Post Bank ή όπως αλλιώς θέλετε…) τα τελευταία 8 περίπου χρόνια. Και πάλι όμως, είναι άγνωστο αν η δίωξη αφορά μόνο στην εταιρεία που είχε συστήσει με το ΤΤ, την εταιρεία Post Credit (πιστωτικών καρτών), για την οποία όμως ο Δ.Κ. δικαιώθηκε πρόσφατα από τη διαιτησία ή αν αφορά και στις δανειοδότησεις του (ή/και των επιχειρήσεών του), που κατά πληροφορίες φθάνουν τα 69 εκατ. Ευρώ, για τα οποία όμως φέρεται να έχει παράσχει εξασφαλίσεις.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του Δ.Κ.: “Δεν υπάρχει ίχνος παρανομίας στις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες” και συνεχίζει: “Σε αντίθεση με τα θηριώδη μη εξυπηρετούμενα δάνεια γνωστών επιχειρηματιών, τα δάνεια του ομίλου DEMCO που έχουν συναφθεί με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, υπερκαλύπτονται με εγγυήσεις από την προσωπική μου περιουσία” και καταλήγει: «Τίποτα από τα αποδιδόμενα σε εμένα δεν με αγγίζει. Οι εχθροί μας είναι ισχυροί, αλλά η αλήθεια ισχυρότερη, και στο τέλος θα λάμψει».

Πέρα όμως από τις δηλώσεις του, ο Δ.Κ. έστειλε και επιστολή προς τους εργαζόμενους των επιχειρήσεών του, όπου αναφέρει ότι: “Παίρνω δύναμη από εσάς, συνεχίστε να δουλεύετε … θα παρουσιάσουμε αδιάσειστα στοιχεία. Σας ευχαριστώ όλους, ευχαριστώ που με στηρίζετε”.

Είναι αλήθεια ότι ο Δ.Κ. έχει σημαδέψει την ελληνική επιχειρηματική σκηνή, ειδικά με την πορεία της Ιντεραμέρικαν, τη πώλησή της (μία φορά;) την ενασχόλησή του με Millennium, επίσης την πώλησή της (μία φορά;), την κινητή τηλεφωνία, τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Alpha κ.λπ. Παράλληλα όμως, βρέθηκε κατηγορούμενος (όχι για μία φορά) για θέματα ασφαλιστικών αποθεμάτων και ασφαλιστηρίων συμβολαίων, αλλά είτε η σωστή νομική του υποστήριξη είτε οι φημολογούμενες σχέσεις του με την πολιτική εξουσία, του επέτρεπαν να συνεχίζει απτόητος τις δραστηριότητές του. Η δύναμή του γνωστή, αλλά και οι αντιδράσεις του (όταν έβλεπε ότι θίγεται), άμεσες και αποτελεσματικές. Πόσοι άραγε θυμούνται ότι το θέμα του Βατοπεδίου, που ουσιαστικά σήμανε την εκκίνηση της κατάρρευσης της κυβέρνησης Καραμανλή ξεκίνησε από τον Alpha, κατά πολλούς ως αντίδραση στην παραπομπή του στα ποινικά δικαστήρια για την παλαιά υπόθεση της Ιντεραμέρικαν;

Στις 2 Μαρτίου του 2008, πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο, όταν ουδείς αναφέρονταν ακόμα στο θέμα «Δ.Κ.», το Insurance Daily, δια χειρός Φίλιππου Μωράκη, έγραψε τα εξής:

«Τα βάσανα του Δ. Κοντομηνά με τα δικαστήρια δεν τελείωσαν ακόμη. Η εισήγηση του Πορίσματος του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Π. Αθανασίου, η οποία ανακοινώθηκε στον Τύπο στις 14 Δεκεμβρίου 2007, να τεθούν στο Αρχείο οι κατηγορίες κατά του Δ. Κοντομηνά και των στελεχών της ΙΝΤΕRΑΜΕRICΑΝ για τις καταγγελίες περί εξαπάτησης ομογενών στη Νότια Αφρική, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ολλανδία απορρίφθηκε από τον Εισαγγελέα Εφετών Γιώργο Κολιοκώστα, ο οποίος ανέθεσε τη Γνωμάτευση της Πρότασης στην Εισαγγελέα Εφετών Ξένια Δημητρίου. Η κ. Δημητρίου, αφού μελέτησε τους φακέλους για αρκετούς μήνες, δε συμφώνησε με το Πόρισμα του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Π. Αθανασίου, ότι δεν «προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις» για την άσκηση Ποινικής Δίωξης κατά του Δ. Κοντομηνά και των Στελεχών του, για τα αδικήματα της Υπεξαίρεσης και της Εκβίασης κατά των πρώην πελατών του, και επέστρεψε τις υποθέσεις ζητώντας να συνεχιστούν οι έρευνες και να επανεξεταστούν. Σημειωτέον ότι ο Π. Αθανασίου στο Πόρισμά του να τεθούν στο Αρχείο οι υποθέσεις κατά του Δ. Κοντομηνά και των Στελεχών του δε συμπεριέλαβε τη Βούλα Κασφίκη και τις καταγγελίες περί πλασματικών Αποθεμάτων της INTERAMERICAN. Αντίθετα, πρότεινε να παραμείνουν ανοιχτές αυτές οι υποθέσεις.

….Η εξέλιξη είναι γνωστή. Ο εισαγγελέας Π. Αθανασίου, δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Δεν είχε άλλη Επιλογή. Έπρεπε να ασκήσει δίωξη κατά του Δ. Κοντομηνά, κατά των Στελεχών του, και κατά της Interamerican.»

Σήμερα, ο Δ.Κ. βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο με… φόντο τη Δικαιοσύνη. Έχει δίκιο; Έχει άδικο; Είναι σίγουρο ότι η συνολική υπόθεση, φθάνει πολύ… ψηλά, ακουμπά όπως λέγεται πανίσχυρα πολιτικά πρόσωπα. Η υπόθεση ερευνάται περισσότερο από έναν χρόνο και αφορά δάνεια προς επιχειρήσεις που κατέληξαν στο υπό ειδική εκκαθάριση ΤΤ αφού είχαν καταστεί μη εξυπηρετούμενα, συμβάλλοντας στην επιβάρυνση του ελληνικού δημοσίου με 500 εκατ. Ευρώ περίπου.

Πρόκειται για δάνεια ύψους 200 εκατ. ευρώ που έχουν δοθεί σε εταιρείες και σε φυσικά πρόσωπα χωρίς να πληρούνται τα τραπεζικά κριτήρια και χωρίς επαρκείς εξασφαλίσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα αναφέρει ότι υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ενοχής των υπευθύνων της τράπεζας για το έγκλημα της απιστίας και των επιχειρηματιών, οι οποίοι δανειοδοτήθηκαν, για τις πράξεις της συνέργειας σε απιστία, καθώς και για τη νομιμοποίηση μαύρου χρήματος.

Πιο συγκεκριμένα, η υπόθεση ξεκίνησε με αφορμή την παραγγελία της εισαγγελέως διαφθοράς Ελένης Ράικου στις 3 Ιουνίου 2013 περί διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης μετά από δημοσιεύματα του Τύπου.

Μετά το πέρας της προκαταρκτικής, που διενεργήθηκε από την επίκουρη εισαγγελέα διαφθοράς, Πόπη Παπανδρέου, υποβλήθηκε πολυσέλιδη πορισματική αναφορά και μετά από σύμφωνη γνώμη και εντολή της Ελένης Ράικου ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος 25 ατόμων, υπαλλήλων του ΤΤ και επιχειρηματιών για:

1. Απάτη κατά του δημοσίου, από κοινού, υπό ιδιαζόντως επιβαρυντικές περιστάσεις (ειδικότερες συνθήκες εγκληματικής δράσης, αντικείμενο ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, εκ της οποίας το όφελος που πέτυχε ή επιδίωξε ο δράστης ή η ζημιά που προξενήθηκε ή οπωσδήποτε απειλήθηκε στο δημόσιο υπερβαίνει το ποσό των 150.000 ευρώ) – σε συνδυασμό με τον νόμο 1608 του 50 περί καταχραστών δημοσίου.

2. Απιστία από κοινού κατ΄ εξακολούθηση και μη, με περιουσιακή ζημιά άνω των 30.000 ευρώ.

3. Άμεση συνέργεια σε απιστία.

4. Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ΄ επάγγελμα.

5. Άμεση συνέργεια στο ξέπλυμα υπό την επιβαρυντική περίπτωση της παρ 1β του αρ 45 του Ν3168/08 για το ξέπλυμα (επιβαρύνεται η ποινή όταν συνεργός είναι υπάλληλος τράπεζας). Χαρακτηριστικό είναι επίσης πώς σε δυο τουλάχιστον περιπτώσεις οι αρχές εντόπισαν ενδείξεις ξεπλύματος χωρίς σχετικό πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα.

Η υπόθεση ανατέθηκε στον ανακριτή εγκλημάτων διαφθοράς Γ. Ανδρεάδη. Μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης.

Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση έχουν εκδοθεί πέντε πορίσματα από την αρμόδια διεύθυνση εποπτείας πιστωτικού συστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος (ΔΕΠΣ), ενώ η έρευνα της εισαγγελίας εγκλημάτων διαφθοράς επεκτάθηκε σε όλα τα προβληματικά δάνεια του ΤΤ από το 2007 ως και το 2012, εντοπίζοντας περιπτώσεις υπέρογκης χρηματοδότησης-δανεισμού, σειράς εταιρειών και επιχειρηματιών υπό όρους που καταφανώς δεν πληρούσαν τους συνήθεις όρους τραπεζικού δανεισμού κατά κατάχρηση της αντιπροσωπευτικής και διαχειριστικής εξουσίας των υπευθύνων της τράπεζας και κατά παράβαση της σχετικής ειδικής νομοθεσίας, ζημιώνοντας την περιουσία του ΤΤ και του δημοσίου, οι απαιτήσεις του οποίου ως και σήμερα δεν έχουν ικανοποιηθεί. Επίσης, φέρονται να εντοπίστηκαν από την Π. Παπανδρέου περιπτώσεις νομιμοποίησης εσόδων που αποκτήθηκαν από τη λήψη των επίμαχων παράνομων δανειοδοτήσεων με απόκρυψη των ποσών σε off shore εταιρείες και σε αγορές ακινήτων στο εξωτερικό, οι οποίες αναφέρονται αναλυτικά στην πορισματική αναφορά της. Η συνολική ζημιά που υπέστη η τράπεζα υπερβαίνει τα 400 με 500 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα χρήματα αφορούν μόνο τις ροές των δανείων.

Θα προχωρήσει η υπόθεση; Όλοι επιζητούν να λάμψει η αλήθεια. Μόνο που η κάθε πλευρά υπερασπίζεται τη δική της αλήθεια…

Tags: Interamerican
np-katoikia-468x60px-new-1jpg

Related Posts

ΤτΕ
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Πρόστιμα 235.500 ευρώ σε ασφαλιστικές από την ΤτΕ το 2024

by Βίκυ Γερασίμου
Jul 1, 2025
5 γυναίκες σε κομβικές θέσεις μιλούν για τη μητρότητα και την καριέρα στην ασφαλιστική αγορά
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

5 γυναίκες σε κομβικές θέσεις μιλούν για τη μητρότητα και την καριέρα στην ασφαλιστική αγορά

by Νίκος Μωράκης
Jun 30, 2025
M&A Summit: Οι στρατηγικές επενδύσεις στην Ελλάδα και το νέο χρηματοοικονομικό τοπίο
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

M&A Summit: Οι στρατηγικές επενδύσεις στην Ελλάδα και το νέο χρηματοοικονομικό τοπίο

by Insurancedaily editorial team
Jun 27, 2025
Νέο Κατάστημα – Μίνι Μάρκετ ΓΕΒ στη Βλάστη
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Νέο Κατάστημα – Μίνι Μάρκετ ΓΕΒ στη Βλάστη

by Insurancedaily editorial team
Jun 27, 2025
Rebranding Trust: Η πρόκληση του marketing στην ασφαλιστική αγορά
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Rebranding Trust: Η πρόκληση του marketing στην ασφαλιστική αγορά

by Νίκος Μωράκης
Jun 26, 2025
Νέο ΔΣ στην Ευρώπη Ασφαλιστική: Πρόεδρος ο Σ. Κόκκαλης & Αντιπρόεδρος – Διευθύνων Σύμβουλος ο Ν. Μακρόπουλος
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Νέο ΔΣ στην Ευρώπη Ασφαλιστική: Πρόεδρος ο Σ. Κόκκαλης & Αντιπρόεδρος – Διευθύνων Σύμβουλος ο Ν. Μακρόπουλος

by Insurancedaily editorial team
Jun 26, 2025
Π. Δημητρίου – Generali: Ξεπεράσαμε προσδοκίες, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μεγαλώσουμε τη διαφορά
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Π. Δημητρίου – Generali: Ξεπεράσαμε προσδοκίες, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μεγαλώσουμε τη διαφορά

by Insurancedaily editorial team
Jun 25, 2025
Προσωρινό ΔΣ στον ΠΣΑΣ με απόφαση πρωτοδικείου
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Προς  την απόλυτη εξυγίανση το Επικουρικό Κεφάλαιο

by Insurancedaily editorial team
Jun 25, 2025
CAPA: «Θάρρος και αλήθεια» στις προκλήσεις της παραπληροφόρησης στο επίκεντρο της πρώτης εκδήλωσης “CAPAcities”
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

CAPA: «Θάρρος και αλήθεια» στις προκλήσεις της παραπληροφόρησης στο επίκεντρο της πρώτης εκδήλωσης “CAPAcities”

by Insurancedaily editorial team
Jun 25, 2025

Comments 2

  1. \Υ/μέτερος says:
    11 years ago

    – Η αλήθεια ‘μπορεί να προσεγγίζεται από διαφορετικές κατευθύνσεις, μα -πάντοτε- είναι μία και μόνη, αν -βέβαια, τελικά- αποκαλυφθεί

    Reply
  2. Evanthia Maranti says:
    11 years ago

    Οτι και να γραφτει η δικαιοσυνη εχει το λογο.
    Τις προηγουμενες φορες αυτος ο μεγαλοαπατεωνας καταφερε και ξεγλυστρησε απο τα χερια της δικαιοσυνης με τις γνωστες πρακτικες της “παραγκας” και της διαφθορας, τωρα μαλλον δεν θα τα ξανακαταφερει επειδη ειναι υποτροπος απατεωνας και ο κοσμος πλεον δεν ανεχεται ολιγωρια της δικαστικης “παραγκας”.

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

ydrogios-insurancehome-insurancegif
odc-banner-general-0225gif
banner-250-300-2024png
technopan-koufomata-pvcpng

TOP#5 Insurancedaily

    Εγγραφή στο Newsletter

    +12,000 εγγεγραμμένοι χρήστες ενημερώνονται καθημερινά για θέματα Ιδιωτικής Ασφάλισης από το Newsletter του insurancedaily.gr

    Facebook Instagram Youtube
    • Όροι χρήσης
    • Προστασία προσωπικών δεδομένων
    • Cookies
    • Πληροφορίες
    • Επικοινωνήστε μαζί μας
    • Όροι χρήσης
    • Προστασία προσωπικών δεδομένων
    • Cookies
    • Πληροφορίες
    • Επικοινωνήστε μαζί μας
    © MORAX MEDIA Α.Ε.

    Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

    Insurancedaily.gr | Ταυτότητα

    • Διαχειριστής / Διευθυντής: Mωράκης Μιχαήλ
    • Διευθύντρια Σύνταξης: Βίκυ Γερασίμου
    • Ιδιοκτησία: Morax Media Α.Ε.
    • Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος
    • Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ
    • Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672
    • Email: info@insurancedaily.gr, Tηλ: +30 210 9594121

    Add New Playlist

    No Result
    View All Result
    • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
    • ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΚΕ

    © 2020 Insurancedaily.gr - by Morax Media s.a..

    Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και προσωποποιημένο περιεχόμενο.
    • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
    • ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΚΕ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
    • ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΚΕ