Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Νέο κατάστημα Carglass® στο Βόλο

Carglass Volos

Carglass VolosΗ Carglass® πραγματοποίησε στις 22 Οκτωβρίου 2014 τα εγκαίνια του νέου της εταιρικού καταστήματος στο Βόλο. Η ενίσχυση του πανελλαδικού της δικτύου αποτελεί βασική στρατηγική της εταιρίας έχοντας ως βασικό προσανατολισμό την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

Το νέο κατάστημα Carglass® βρίσκεται στην οδό Ναυπλίου 28 κοντά στο κέντρο της πόλης και οι ώρες λειτουργίας του είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00- 17:00. Τη διεύθυνση θα έχει ο κος Απόστολος Μαρκάς, ο οποίος διατηρούσε κατάστημα στον ίδιο χώρο.

Στόχος του νέου καταστήματος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών για όλα τα περιστατικά θραύσης κρυστάλλων. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες του καταστήματος είναι:

  • Επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου με εγγύηση εργασίας εφ’ όρου ζωής
  • Γνήσια κρύσταλλα (OEM) με Πιστοποιητικό Γνησιότητας
  • Επισκευή εμπρόσθιων κρυστάλλων με την αποκλειστική μέθοδο GlassMedic®
  • ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία αντικατάστασης πλαϊνών κρυστάλλων με plexi glass για επείγοντα περιστατικά
  • Άμεση αποκατάσταση της ζημιάς χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες

Carglass Volos 2Παράλληλα, παρέχονται και όλες οι επιπλέον υπηρεσίες της Carglass® όπως αντικατάσταση υαλοκαθαριστήρων, αντικατάσταση μηχανισμών πλαϊνών παραθύρων (γρύλλοι), τοποθέτηση μεμβρανών (αντηλιακές/ασφαλείας) και ξεθάμπωμα φαναριών.

H Carglass® είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008, το οποίο αποτυπώνει την άριστη ποιότητα των εργασιών της και την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της, από την αρχική επικοινωνία μέχρι και την ολοκλήρωση της κάθε εργασίας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + nineteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Νέο κατάστημα Carglass® στο Βόλο! https://www.insurancedaily.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b1-carglass-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%bf/